Damir Započeto: 20. novembar Podeli Započeto: 20. novembar (izmenjeno) Konkurs OBAVEZNO postaviti u formatu [Konkurs za lidera] Ime_Prezime: Ime_Pezime: Damir_Adzibulic Level: 27 Godište[RL]: 17 Zašto bas vi zelite postati lider na nasem serveru? [50 reci]: Pa imam iskustva u stvaranju planova za pljacku banke/zlatare,spretan sam u koristenju oruzja i naravno postovao bih svakog clana moje ogranizacije,plate bi im bile redovne i za svaku uspjesnu akciju dobili bi nagradu od mene, kao sto su pare,rank up itd. i mislim da bih se dobro snasao na mjestu lidera. Da li ste ikada bili lider, ako da koje organizacije: Ne, nikada nisam bio lider na vasem serveru Da li ste ikada bili u svadji sa staff-om, ako da kada i sa kim: Nisam nikada bio u svadji sa staff-om Posedujete li Discord i ispravan mikrofon [DA/NE]: Da Posedujete li FB nalog, ako da ostavite link istog: [DA/NE]: Da https://www.facebook.com/mirza.sabotic.56?mibextid=ZbWKwL Slika vašeg stats-a na serveru: Sada nemam ali kad se otvori server slikacu Koju biste organizaciju želeli: LCN Izmenjeno 20. novembar od strane člana Damir Citiraj Link to comment Share on other sites Više opcija...
Recommended Posts