Marin_Korlentino Započeto: 20. novembar Podeli Započeto: 20. novembar (izmenjeno) Ime_Pezime:Marin Korlentino Level:Mislim da sam bio 45-50 Godište[RL]:05 Zašto bas vi zelite postati lider na nasem serveru? [50 reci]:Bio sam dosta puta lider,imam iskustva na ovaj server,jedino je bio problem igraci nisu bili toliko kao nekada ali sve je tu da se popravi,nadam se da ce uskoro open i da mozemo da pocnemo kako valja.. Da li ste ikada bili lider, ako da koje organizacije:BGPDx3,Vojska,RM,Ballas,MS13,SOA. Da li ste ikada bili u svadji sa staff-om, ako da kada i sa kim:Nisam Posedujete li Discord i ispravan mikrofon [DA/NE]:Da Posedujete li FB nalog, ako da ostavite link istog: [DA/NE]: Da,(15) Facebook Slika vašeg stats-a na serveru: / Koju biste organizaciju želeli: La Cosa Nostra Izmenjeno 22. novembar od strane člana Marin_Korlentino Citiraj Link to comment Share on other sites Više opcija...
Recommended Posts