Jump to content

#Aldiin

Član
 • Content Count

  3,259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

99 ZG ~ Prve reputacije

About #Aldiin

 • Rank
  ZG ~ Razarač
 • Birthday 09/18/2000

Recent Profile Visitors

4,846 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Predlog je za (SA:MP , Discord , Forum) : Vaš predlog je: 1- Unikat prijedlozi koji su predlagani a nisu ubaceni a i top su. - -Zara Dodgeball- Igrači bi bili razvrstani u 2 tima i gadjali se loptom. Djeluje monotono ali mislim da bi se igrači dosta zabavili s ovim. Zara Dodgeball bi bio u sklopu zgamesa i puštao bi se samo kada admin odobri pristup. Evo link klipa da vidite na šta mislim : 2.~ Name OFF ~ Kada kucamo /nameoff da mozemo odabrati izmedju dvije opcije. Sakrij svoje ime, Sakrij ime drugih igrača. Ovo bi pomoglo dosta na zonama, igrači koji imaju .exe fajlove sa wh neće biti u mogućnosti da koriste jer će biti useless dok oni što koriste BONE WALLHACK moraju drzati u cleo folderu i biće lahko naći takav wh. Ovu komandu bi mogao koristiti igrač > 7 levela jer će biti abjuza od strane početnika koji će znati za ovu komandu i čitovati. Ako se bude abjuzalo za dm na javnim mjestima uvijek ima /ubistva i prikazuje ko je koga ubio. Ili jednostavno da se ova opcija moze koristiti samo u toku zauzimanja.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Vaše Server Ime_Prezime:Aldiin Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Simke Razlog:DM spawn Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/nDo97cy
 5. Vaše Server Ime_Prezime: Aldiin Ime_Prezime igrača na kog se žalite:CODALE Razlog:DM Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/0JhnwL1
 6. Vaše Server Ime_Prezime: Aldiin Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Simke Razlog:DM Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/0IIH6Gr - ovo je DM jer je jučer tako isto lik dobio jail za isti DM.
 7. Čuj "Sve je DM izvan zone" dečko šta pričaš ti dovoljno si se obrukao,neka odluče vođe lidera i tjt pozz od mene.
 8. O kakvom ponašanju ti pričaš ala sine,previše si željan da mi namjestiš minus.Apsultno to nije DM jer je zona a i mi nismo tačno kod Kosača več tik kod zone tako da ovo nije DM.Ljubomora previše vuče moj tebralone.
 9. Ne znam da li si glup ili treniraš.Ti si tik ispred zone i imam pravo da te ubijem jer smo zauzimali to ne moze biti nikakav DM jer je zona poz.
 10. Preveliku želju imate da namjestite mi minuse svaka čast.
 11. Kao što vidiš teritorija je u pitanju, a i kakav je to DM kod kuće objasni mi.
 12. Jučer ti je rečeno da je BA jedino ako se ubaga u ZID,ali ovo nije buganje jer se moglo proći,a ova žalba je jednostavno želja za minusom prema meni poz.
 13. Predlog je za (SA:MP , Discord , Forum) : Vaš predlog je: 1.Promjeniti nešto povodom ove administracije,jer danas sam čekao 20-30min u zahtjevu niko ne silazi niđe veze više..
 14. valjda ako nesto mjenjaju nek prvo postave anketu a ne radit na svoju ruku zar ne?
×
×
 • Create New...