Jump to content

Franz

Član
 • Content Count

  562
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 ZG ~ Prve reputacije

6 Followers

About Franz

 • Rank
  ZG ~ Spammer
 • Birthday June 20

Recent Profile Visitors

2,274 profile views
 1. Franz

  Prevara

  Vaše ime i prezime: Franz Ime igrača koji Vas je prevario: Mustafic Objašnjenje (Detaljno): Mustafic mi je trebao dati skinove CS:GO za pare IN-GAME. Imao je trade hold 15 dana kojeg je 10. dana otkazao transfer skinova. Na slikama se vidi detaljno da sam slao pare Tinke-tu, zatim je Tinke poslao Mustafiću novac (može se provjeriti u logovima). Za što ste prevareni: (Kuća/Stan/Donacija/Auto/Firma): Novac IG Što Vam treba vratiti: Novac IG Dokazi (Slike): https://imgur.com/a/WfdEPB1 Komentar: Smatram da mu trebate skinuti 75m cak iako nema ih poslati ga u minus jer on je zadržao svoje skinove smatram da bih ja trebao dobiti natrag svoje pare. Ako nema para provjeriti logove transfere, vjerovatno ce poslati nekom od prijatelja Vosi, Meldinu kome već
 2. Za šta je prijedlog: SA:MP Moj prijedlog: Ubaciti heistove, igrac bi komandom mogao invite druge igrace i onaj koji je napravio "room" bi mogao odabrati neki od ponuđenih heistova i isplata bi pisala negdje sa strane i dijelila se na broj igraca koji se nalazi u "room-u"
 3. Vaše Server Ime_Prezime: EL_Franz Ime_Prezime igrača na kog se žalite: Ognjen_Dokovic Razlog: Abjuzanje taksija Video/Slika/Dokaz: https://imgur.com/a/gtmHVDy Komentar: Warn za abjuzanje.
 4. Prijedlog je za SA:MP Moj prijedlog: Novi sistem oglasa Kada igrač kuca /smsad da mu izbaci dialog da li želi postaviti oglas ili pregledati oglase. Ako odabere da želi postaviti oglas također bi mu iskočio dialog gdje bi ispunio polja i postavio oglas. Ako odabere da želi pregledati oglase iskocio bi mu dialog gdje bi se nalazili oglasi koji postave igrači. Trenutni tip oglasa je bezveze potrosis dosta vremena da postavis oglas.
 5. Za šta je prijedlog: SA:MP Moj prijedlog: 1. Ubaciti više vrsta droga na server i da svaka daje određen postotak health-a. Drogu skinuti svima 0 jer je ima previše. 2. Ako ubacite više vrsta droga na server ubaciti par zona gdje će igrači moći proizvoditi drogu i zona bi se mogla zauzimati od strane bande/mafije svaka 24h. Ako npr. MS-13 zauzeo ovakav tip zone samo članovi MS-13 bi mogli proizvoditi drogu na toj zoni. Smatram da bi bilo zanimljivije igrati na serveru i da se takmiče za nešto, ovako samo pucanje i država par dana i tjt. Igrač bi mogao birati koju drogu želi da proizvodi i svaki proces bi se razlikovao (logično). 3. Dozvoliti članovima PD-a da mogu raditi racije na određenu kuću/garažu uz nalog lidera npr. cmd za lidera: /izdajnalog i /dajnalog ID igrača, kada igrač dobije nalog za pretres od lidera potrebno bi bilo njih 7-8 da pretresaju kuću ili nešto i tako možda zapljene drogu. Ako se bude abjusalo lider bi bio kažnjen.
 6. Za šta je prijedlog: SA:MP Moj prijedlog: Wep dealer sys. - Lider organizacije bi preko komande /organizacija / Naruči oružje / "Odaberite oružje" / "Odaberite vlasnika gun-shopa" - nudi mu sve vlasnike koji posjeduju gunshop ili ID igrača da unese / Naruči Kada lider naruči oružje od vlasnika gs-a, osoba koja posjeduje gs dobija notifikaciju i kada kuca /firma da ima opciju Dostavi oružje, kada odabere tu opciju da mu iskoči dialog od koga je dobio "poruku" da dostavi npr. /firma / Dostavi oružje / -> ╔═════════════════╗ ║ El Franz - MARA SALVA..║ ║ Don Kihot - LA COSA N..║ ║ Đedo Italijan - ITALIAN M.║ ║ Nagatomo - GROVE STR.║ ║ ZATVORI ║ ╚═════════════════╝ Kada odabere npr. *El_Franz - MARA SALVATRUCHA 13* dobija object kutije koju može /kutija i izbaci mu PODIGNI/NOSI/STAVI U KOLA... Kada dodje do markera dobija novac iz sefa organizacije (MS13 u ovom slučaju). Napraviti kada lider dogovori pošiljku da ne može dizati pare iz sefa naredna 24h ili dok pošiljka ne bude dostavljena. naravno prije toga da provjeri da li u sefu ima toliko novca koliko izabere oružja... znate već ne moram sve crtati...
 7. Prijedlog je za SA:MP Moj prijedlog: Dodati da igrači mogu /textcar da dodaju slova/riječi na svoja vozila. min jedno slovo max deset slova Nešto slično kao na UIF-u što ima. Da bude free ili dodati da VIP GOLD+ ima tu opciju.
 8. Za šta je prijedlog: SA:MP Moj prijedlog: ~ UPDATE ~ ***************************** 1. Najbitniji dio ovog update-a bio bi dodatak zanimljivih achievement-a koji bi se nalazili in-game. Vi ćete zadati neke zadatke koje igrači moraju da ispune kako bi bili nagrađeni. Primjer: * Za 24h ronađi minimalno 2 ZCoin-a * * Napravi 25 ubistava dok zauzimate nečiju zonu/zone * * Dostigni maksimalnu brzinu vozila kojeg posjeduješ * (dodati dosta zanimljivih stvarčica) GRAFIČKI PRIKAZ Dodati MENU kako bi igrači vodili evidenciju o završenim misijama i kasnije da uzmu nagrade od određenog broja sakupljenih odrađenih misija. 2. Da igrač koji posjeduje firmu može staviti popust na svoje proizvode. 3. Gledao sam i vidio da ste dodali skinove na ranac pa sam mislio da možda dodate i na oružje koje bi bilo vidljivo svima i igrač bi mogao dobiti u nekoj kutiji ili kao nagradu za pređene misije.
 9. Ime_Prezime: El_Franz Ko Vas je WARN-ovao: Ne znam, vjerovatno Anthony Datum kada ste dobili WARN: Ne znam jer je prošlo dugo vremena otprilike 4-5 mjeseci. Slika STATS-a [Ne smije biti starija od 1h]: Slika je dolje Razlog WARN-a: Ne znam jer je prošlo dugo vremena, možda vrijeđanje nisam siguran. Vaš komentar: [*] EDIT* Mislim da je to ovaj warn
 10. Super, drago mi je što vidim svoje prijedloge na ovoj listi.
 11. Nabijem te ja na Veliki Kurac i ovog što je pitao.
 12. Forum nije još napravljen, posjeti stranicu ako te zanima više https://en15st.wixsite.com/medrep (preko wix-a dizajniram, probao sam preko html-a ali mnogo brze i lakse mi je preko wixa raditi.
 13. Ime i prezime: El_Franz Na koga se zalite: Nile Razlog: Nije najavio AFK na /l chatu. Ako dokaz nije dovoljan provjeriti logove. Dokaz:
×
×
 • Create New...