Jump to content

Doofenshmirtz

Clan
 • Content Count

  552
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Pametnjakovic

5 Followers

About Doofenshmirtz

 • Rank
  ZG ~ Spammer
 • Birthday June 20

Recent Profile Visitors

1,983 profile views
 1. Super, drago mi je što vidim svoje prijedloge na ovoj listi.
 2. Nabijem te ja na Veliki Kurac i ovog što je pitao.
 3. Forum nije još napravljen, posjeti stranicu ako te zanima više https://en15st.wixsite.com/medrep (preko wix-a dizajniram, probao sam preko html-a ali mnogo brze i lakse mi je preko wixa raditi.
 4. Ime i prezime: El_Franz Na koga se zalite: Nile Razlog: Nije najavio AFK na /l chatu. Ako dokaz nije dovoljan provjeriti logove. Dokaz:
 5. Ime i prezime: El_Franz Na koga se zalite: Nile Razlog: Vrijeđanje administracija što se kosi sa pravilima liderstva te samim pravilima GSF članova koji se mogu naći u deskripciji njihovog kanala. Dokaz:
 6. Ime i prezime: El_Franz Na kojeg lidera se zalite: Nile Razlog: Vrijeđanje Dokaz:
 7. Vaše ime i prezime: El_Franz Ime lidera na kojeg se žalite: Frano_Lakic Razlog: MG Dokazi:
 8. Ime_Prezime(na serveru): El_Franz Šta kupujete/prodajete: Firmu Koliko para tražite/dajete: Zavisi od firme Zamena (Da/Ne): Ne Kontakt (TS3,FB,IG): FB & IG; (fb.com/franz.el.98)
 9. Ime: Doofenshmirtz Na koga se zalim: MaKe Razlog: Spawnovanje igrača bez opravdanog razloga na zoni te sprečavanje iste. Dokazi: Dolje Komentar: Navodno Nedjo_Kusma mu je rekao da spawna moj ID, ne razumijem ponašanje supportera ovako ozbiljne zajednice da tek tako spawna nekoga bez gledanja nicka i spawnovati nekog bez njegove dozvole. Smatram da ovaj igrač bi trebao biti kažnjen kao i Nedjo_Kusma kojeg je naveo gore.
 10. Za šta je prijedlog: SA:MP Moj prijedlog: ~ Ticket ~ Dodati par novih stvari u prodavnici/konzumu kako bi se aktivirale, jer ne koriste se često samo da se napuni HP i to je to. Dodati neke igrice ili sisteme kako bi igrač mogao da zaradi ticket. Igrač bi ušao u prodavnicu i kada bi želio da kupi nešto morao bi imati određen broj ticketa. Ako nema ne može da kupi taj proizvod. Tickete bi zarađivao tako što bi igrao te "igrice" na onim uređajima koji postoje u SP-u. Za svaku odigranu igricu igraču bi skinulo $1000 i to bi otišlo u sef firme, a on zauzvrat dobije određen broj ticketa pomoću kojih može kupovati kruh, ranac i ostale stvari. Također dodati unikatne igrice npr. brojevi se vrte u krug i koji broj pogodi dobija toliko ticketa, a njemu skida $1000. Nekad će imati sreće nekad neće. Primjer: Na slici je odabrano "Namirnice". Kada bi igrač odabrao "Ranac" mogao bi da ga upgrade i moglo bi da stane više stvari u njega, također kada bi odabrao tu opciju mogao bi da kupi novi ranac, igrač će upgrade platiti novcem IG i naravno mora posjedovati određen level, sati igre i drugo kako bi mogao da upgrade ranac. Kada bi odabrao namirnice već imate grafički predstavljeno gore šta bi moglo biti. Kada bi odabrao "Dodaci" zapravo bi mogao da mijenja izgled ranca ako posjeduje određene stvari, dodati razne tipove ranaca tj. skinova da budu različiti i da svi igrači imaju početnički ranac, a kasnije ga mogu upgrade tako što će platiti novcom ili nečim drugim, također dodati da je za skinove ranca potreban određen level, sati igre i slično. Kada bi odabrao "Ticketi" igrač bi mogao da igra navedene igrice (tipa posalje da do određenog CP-a da mu pokaze gdje se nalazi lokacija tih "igrica"), mogao bi vidjeti koliko ima ticketa i mogao bi prodati tickete. Tickete ne bi mogao kupovati IG parama jer onda ne bi imali svrhu! Po meni jako unikatan prijedlog i bilo bi zanimljivo da se ubaci.
 11. Za šta je prijedlog: SA:MP Moj prijedlog: ~ Upgrade Organizacija ~ Lider bi mogao da upgrade svoju organizaciju i samim tim poveća neke mogućnosti. Primjer kada bi upgrade na veći level mogao bi imati više slotova za vozila, org slotova i raznih dodatnih mogućnosti.
×
×
 • Create New...