Jump to content

Zivkovicc

Član
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 ZG ~ Najteži je početak

About Zivkovicc

 • Rank
  ZG ~ Član
 • Birthday 10/22/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick na serveru: Zivkovic Pitanje. Ovako ja se kroz koju nedelju vracam na samp posle pauze od dve godine. Moje pitanje je da li moze neko da mi proveri da li moj acc jos radi i postoji i ako radi i postoji da mi pomogne da vratim sifru. Secam se pina, ali sifre ne.
 2. Ime_Prezime : Zivkovic Dajem na raspravu [Opis] : Novi tdovi ove nmg da vidim fazon imam utisak da se pocetnik igrao sa Tdovima . Da se ne jaila za Tk osim ako se ne reporta .
 3. Ne brt . Bolje da mozemo 24/7 sad za raspust da mozemo da zauzimamo .
 4. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak ,Forum) : Vaš predlog je: 1. Da mozemo da preuredjujemo lika da mu stavimo kacket , cekic na ledja i tako to . 2. Da resite bagove na srw ne mozemo da igramo normalno . 3. Da izmapate nove organizacije smorile su ove org iskreno pricam za mafije i da budu nova imena smorilo je ovo majke mi . 4. Da svaki admin ima na neku foru kao smenu bude 1 admin 1 sat na ts resava sta treba zzr i to pa onda drugi bude na ts i to . 5. Da se doda da promoteri mogu da muvaju u kanale . 6. Da admini mogu da odrede alc . PRIMER : Zivkovic je poslat u alc na 1 dan razlog : Odbija da mu se pregleda komp . 7. Da mozemo mesecno da doniramo za vipa odnosno produzenje . Jeste kopija skillarene ali niko bas nije lud da daje 5€ ili 10€ a ovako moze da da 2€ i svi srecni . 8. Nove mape banke , policije , bolnice , organizacija , zlatare , opstine , kfc i to . Jeste to veliki posao al bice 10000000000 puta bolje sve i vise igraca . 9. Da izmapate Beograd Na Vodi jeste malo cudno ali je ekstra i gore kao natpis za ulazak na Beograd Na Vodi da pise Arapske Pare posto oni to finansiraju . 10. Da promenite login sistem smorio je ovaj brate bas . 11. Da spec admini mogu da alc i proveravaju igrace . 12. Novi poslovi !!! Ovi su bas smorili . Stalno sve isto ... 13. Da lideri na Gold Listi mogu da aktiviraju organizacije kao SS , Dl , Hitman i te . 14. Da kada se donira za admina prvo da se pitaju vlasnici i da oni provere da li ne koristi onaj kurac za glas . I da mora da ima minimum sesnaest godina . 15. Da se sredi war . 16. Da se ogranici broj podlidera i kad budu 2 podlidera da ne moze vise da se stavi . 17. Da svaki igrac na pocetku da mu dodje helper i da mu pokaze gde se sta nalazi . 18. Da promoteri imaju vise komandi . 19. NOVA HIMA HITNO !!! 20. Preuredite forum malo ... NADAM SE DA SAM BAREM MALO POMOGAO !!!
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Cartney evo ti dokaz da igraci zele sve nazad . Ovako ce srw da se raspadne nemoj da pustis da se srw lock ajde brate vradi sve nazad bez Zare Gaming samp nije samp MOLIM TE VRATI SVE
×
×
 • Create New...