Jump to content

Foste_Vasquez

Član
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 ZG ~ Najteži je početak

3 Followers

About Foste_Vasquez

 • Rank
  ZG ~ Početnik
 • Birthday 07/07/2004

Recent Profile Visitors

531 profile views
 1. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga):https://www.facebook.com/vasquez.zg.1 Unesite Vaše ime i prezime(InCharacter):Foste_Vasquez Imate li ispravnu opremu koja je neophodna za lidera(mikrofon,TeamSpeak3 te SA:MP):Imam sve, uredno i ispravno. Opišite sebe kao osobu(Unesite Vaše osobine, hobije i slično ; Minimalno 200 riječi, sve aplikacije ispod 200 riječi će se odbiti):Ovako, dolazim iz BIH imam 17 godina. Na zajednici sam već par godina jeste da sam igrao sa prestancima ali eto 2017 sam započeo igrati ovde i nisam nikako imao priliku da se pokažem na lider poziciji, što mi je i želja trenutno. Što se tiče mojih vrlina mnogo sam druželjubiva i prijateljeski nastrojena osoba, zbog čega i imam dosta prijatelja kako i u RL tako i ovde, na serveru. Dobar sam i iskren prijatelj i uvijek sam tu ako treba nekom neka pomoć, koliko god mogu doprinjet, pomoću.Uz to sam i dosta odgovorna osoba , tačna takođe. Isto tako ne volim previše da se svađam to jest da ulazim u neke konflikte sa drugim ljudima, naravno branim se ako sam isporizvan/uvređen od strane neke osobe. Dosta sam komunikativan što je mi je iskreno drago jer tako onda lakše stičem i dolazim do novih prijatelja. Što se tiče mojih mana, imam ih kao i svako od nas, u nekim trenutcima sam previše tvrdoglav i dopustim sebi da se bez razloga nerviram, svjestan sam toga i nastojim da to popravim. Isto tako sam i dosta nestrpljiv, ne volim baš sve previše da čekam. Mislim da se ne bi loše snašao na lider poziciji jer imam dosta ortaka na serveru, napravili bi nešto od organizacije i podigli je, siguran sam u to. Eto nešto ukratno o meni, lp. Unesite broj Vaših godina(Out Of Character):17 U kojim timovima ste sudjelovali i radili na Zari(Unesite i vrijeme provedeno u njima ; ako niste nigdje bili ostavite prazno):/ Jeste li ikada bili u verbalnom sukobu sa članom administracije(Ako da upišite i zašto):Nisam imao problema sa administracijom i nastojim da održim dobre odnose sa adminima. Unesite broj sati provedenih na serveru:160 Tko sve čini upravu leader team-a: Vladimir, Joco , Anthony , Pašailić. Koliko se čeka na odgovor nakon postavljanja lider aplikacije(Koliko se čeka rješavanje aplikacije): Najviše do 10 dana.
 2. Vaše Server Ime_Prezime: Foste_Vasquez Level: ne znam tačno. Opis problema: zaboravio sam šifru, ako mozete mi pomoći. Evo par dokaza da je moj acc : https://imgur.com/a/UC1EBXy , evo slika kad sam dobio suportera davno nekad https://imgur.com/a/joi91uo @G A L L A R D O ?
 3. Vaše Server Ime_Prezime: Foste_Vasquez Level: ne znam tačno. Opis problema: zaboravio sam šifru, ako mozete mi pomoći.
 4. Niko te nije ubio, slučajno si pogodjen ne znam šta je problem.
×
×
 • Create New...