Jump to content

Dzopina

[ POCETNIK ]
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Nemam rep + poena :(

1 Follower

About Dzopina

 • Rank
  ZG ~ Smarac
 • Birthday 09/18/2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Dexter rekao mi Cartney da vidim da li hoces da mi vratis bar vip 2 ili 1 posto kad si mr BL obriso mi se acc i sad nemam vipa a donirao sam ima sam oko 490 sati vipa jos jrl hoces da mi vratis molimte?????
 2. Ovako je to bilo dobio sam BL servera jel sam se posvacao sa DEXTEROM a pre 3 dana nego sto sam se posvacao sa DEXTEROM sam donirao za vipa gold naravno mi je vip gold bio setan i sve je bilo odlicno onda kada sam se posvacao sa DEXTEROM zbog gluposti i DEXTER zna onda sam dobio ban a nakon toga i brisanje acc pa zamolio bi vas stvarno sam se mucio da skupim pare za vipa gold da li bi mogao da mi se vip vrati bar vip 2 ili 1 molimvas trudio sam se da skupim pare smilujte se malo molimvas. Nick ig:Strahinja_Dzopina @Cartney molimte da pi moze da mi se vrati bar vip 1 ili 2 ???
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Nick ig: Strahinja_Dzopina Sati igre:730 Broj postova:200 Pitanje?:Ovako hocu da doniram za spec nick da li bi mogao da mi spustis cenu da uplatim uplatnicu pola cene posto je 1500din ja da platim 750din ili 800din i da ti se javim ?
 5. Evo brate Cartney ili brate Nelsone donirao sam za Gold Vipa Evo slike:https://imgur.com/a/fNrHY9v Nick IG: Strahinja_Dzopina Eto pogledaj sliku to je to ZzzZzZZzZzZz #LOCK
×
×
 • Create New...