Jump to content

Skender

Član
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 ZG ~ Najteži je početak

About Skender

 • Rank
  ZG ~ Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše Ime_Prezime:Skender_Caponne Level:3 Bio sam 39. Opis problema/BUGa:Obrisan mi je acc zbog 3 warna a imao sam 2 warna i to zbog nacionalizma i odbijanje provere. Slika STATS-a: https://imgur.com/a/Jt3py8Y Dokazi [Slika/Video]:Nemam Komentar:Volio bih da mi se vrati acc jer sam dugo vremena proveo igrajući na serveru.
 2. Ime_Prezime (na serveru) :Skender_Caponne Igrač kojeg želite pohvaliti :MaTeo Zašto baš on (minimum 30 reči) :Covjek stvarno radi svoj posao kako u igrici tako i na discordu.I mislim da zasluzuje neku nagradu jer je covjek 10/10.I tako treba da se ponasa svaki admin kao sto je MaTeo jer covjek pomaze ljudima 24/7. Šta je on na našem serveru :Admin
 3. Predlog je za (SA:MP , Discord , Forum) : Za SA:MP Vaš predlog je:Moj prijedlog je da se na server ubaci voice chat kao sto neki serveri imaju.
 4. Vaše ime i prezime (IG):Skender_Caponne Ime admina koji Vas je kaznio (IG):Gallardo Razlog zašto pišete esej:Ovaj esej pišem jer bih zelio da me izvadite iz golog otoka. Esej (minimalno 2000 riječi):Dobar dan,kada ko čita.Zelio bih da me oslobodite golog otoka jer sam bio banovan nekoliko mjeseci i na unban sam jako puno čekao i napokon dočekao.Mislim da sam zaslužio barem još jednu šansu jer sam jako aktivan na serveru i igram od kada se otvorio.To je najbolji server na kojem sam igrao.I mislim da sam zaslužio drugu šansu.Bio sam u jailu 300minuta i tada su me banovali.Ja nisam ništa bio poduzeo do kad mi prijatelji nisu rekli da objavim zahtev za unban i tada sam to i uradio,jer mi se jako igralo na serveru.Sada kada sam dobio unban dobio sam goliotok i skidanje imovine,dobro imovina i nije baš bitna.Ali bih volio da nastavim igrati na serveru jer je najbolji.Hvala unaprijed!
×
×
 • Create New...