Jump to content

# ₱ łł ₭ ₳ ₵ ⱧɄ

VIP
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 ZG ~ Najteži je početak

1 Follower

About # ₱ łł ₭ ₳ ₵ ⱧɄ

 • Rank
  ZG ~ Član
 • Birthday 10/19/2006

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vase Ime i prezime: Piikachu Ime i prezime igrača na kojeg se žalite: Ancho Razlog: VS Dokaz / Slika / Video: https://imgur.com/a/NZ8MZ1O Obrazloženje: Ovako ja Sam napravio VELIKU glupost ja prihvatio Je TJ dobio Sam MINUS. U slučaju da mislite da ovo nije VS i da mi Supporteri nismo članovi STAFF-a to bi bilo jako grozno. Mi se trudimo da prema svima budemo jako ljubazni i da im pomažemo. A nacin prema kojima se igrači odnose prema nama je jako LOŠ.
 2. HAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHAHA. Daje meni znat koliko ti je život jadan pa se vadiš na nas Supportere. HAHAGAHAHAGGAGAGAGAG.
 3. Na /askq si napisao sta ti treba odg ti je uradio je sto je trebao. To što ti nisi shvatio mogao si da pošaljes jos jednom /askq da ti neko dode objasniti. I molim te da odrastes ovo je čisto smjestanje MINUSA. I mene nije briga za WAR na forumu. Nije me briga ne zelim da se raspravljam jednostavno ovo nije za minus.
 4. Vodje i ostali Admini gledaju odg na /askq. Da nešto nije bilo u redu neko bi mu rekao na /sc idi portaj se do njega i objasni mu. A pošto si pocetnik mislio je da te to neće zanimat. Mi nismo dužni da dodjemo do igrača i napišemo mu ROMAN o njegovom pitanju.
 5. Ko je tebe sta pito. Ako si bio supporter i ako imas los komp logicno je da ce mu zalagat i da te mu skinut HP. Pravis se kao neki da znas aa nemas pojma. Ja stajem iz ovog momka zato sto se bori i ovo mu je 100 put da je usao u Supporter Team da bi pomagao igračima. A vas kada treba porat na zonu i kazemo da ne smijemo psujete. Bas si se ti naso da pricas. I molim te da se ne mjesas u ove razgovore.
 6. 2 Supportera a na serveru vise od 170 igrača . Mi u Supporterima imamo vise ćetova pa ne mozemo sve stignut.
 7. @Neca_Mihajlovic Moras da daš "Obrazloženje" A i možda te nije namjerno krenuo DB-at.
 8. Jel tebi jasno da se neko ubija igrajuci da bi zaradio te pare i ti dodes da ga skams. Skam IG i za donaciju nije isto. Nekoliko igraca je banovano radi toga kao sto ces i ti.
 9. AHHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
 10. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH Nije me briga vidi se da nepostujes starije
 11. Sad se vidi koliko si nekulturan i koliko ne postujes svoje roditelje. pu da nije njih nebi bilo tebe
 12. Ime_Prezime ( na serveru ):Piikachu Igrač kojeg želite pohvaliti:Olyyy Zašto baš on ( najmanje 30 riječi ):Mislim da se Olyyy jako drudi da pomogne igrčima i primjetio sam da je jako aktivan i da želi da napreduje u Supporterima. Isto tako kada kod ga pozovem na /askq odgovori za 2 sekunde, i obrača se prema meni kao prema kralju tj jako me poštuje kao i sve igrače na serveru. Šta je na našem servisu:Supporter
×
×
 • Create New...