Jump to content

#SPASICC

Promoter
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ZG ~ Najteži je početak

1 Follower

About #SPASICC

 • Rank
  ZG ~ Početnik
 • Birthday 09/01/2004

Recent Profile Visitors

424 profile views
 1. Vaše Ime_Prezime (IG):SPASIC Link Facebook profila:https://www.facebook.com/michael.warickzara.7/. Poznavanje RP pravila (1-10): 10 Broj sati na serveru: 917h. Dnevna aktivnost (Koliko provodite vremena u igri): 5-6h. Broj postova na forumu:200+ Godište:2005. Jeste li već bili Supporter na Serveru:Da,jesam. Slika Statsa:https://imgur.com/a/tcvnLzz. Vaše prednosti:Volim pa pomažem drugim igračima te time poboljšavam samu igru,brz sam spretam imam dosta iskustva kao Staff. Postavljanjem konkursa pročitao sam i prihvaćam pravila Supporter-a, te ću se maksimalno zalagati za Supporter-e (DA/NE):DA.
 2. Izaberite pismom kojim budete pisali aplikaciju (Unesite u odgovor: hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): srpskom latinicom. Kopirajte i zalijepite link Facebook profila, obvezno je imati SA:MP profil na kojemu mora biti logo od Zare Gaming: https://www.facebook.com/michael.warickzara.7. Uslikajte sa F8 sliku statsa, nakon toga ju uploadajte na imgur.com: https://imgur.com/a/RX5RaFG. Tko sve čini sadašnju upravu lider tima (Unesite samo imena članova uprave): Anthony,Reed,Loca,Jugic. Koje godine je Zara Gaming osnovana (Unesite samo godinu): 2014. Koristite li ispravnu opremu, discord, ispravan mikrofon te SA:MP (Unesite DA/NE): DA. Jeste li pročitali sve stavke koje su gore navedene za lidera (Unesite DA/NE): DA. Koliko dugo igrate SA:MP i opišite kako ste saznali za Zaru Gaming: Igram već 2 godine i saznao sam tako što sam tražio neki dobar i normalan server da igram i naišao sam na 'Zara Gaming RPG' i dopao mi se jako. Postavljanjem ove aplikacije, dajete privolu da ćete se truditi oko Vaše organizacije te da ćete poštivati sva pravila koje Uprava Lidera objavi (Unesite DA/NE): DA.
 3. Izaberite pismom kojim budete pisali aplikaciju (Unesite u odgovor: hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): srpskom latinicom. Kopirajte i zalijepite link Facebook profila, obvezno je imati SA:MP profil na kojemu mora biti logo od Zare Gaming: https://www.facebook.com/michael.warickzara.7. Uslikajte sa F8 sliku statsa, nakon toga ju uploadajte na imgur.com: https://imgur.com/a/B4kroTK. Tko sve čini sadašnju upravu lider tima (Unesite samo imena članova uprave): Anthony,Reed,Loca,Jugic. Koje godine je Zara Gaming osnovana (Unesite samo godinu): Osnovana je 2014. godine. Koristite li ispravnu opremu, discord, ispravan mikrofon te SA:MP (Unesite DA/NE): DA. Jeste li pročitali sve stavke koje su gore navedene za lidera (Unesite DA/NE): DA. Koliko dugo igrate SA:MP i opišite kako ste saznali za Zaru Gaming: Igram već 2 godine i saznao sam tako što sam slučajno naišao na profil 'zaragamingrpg' na instagramu. Postavljanjem ove aplikacije, dajete privolu da ćete se truditi oko Vaše organizacije te da ćete poštivati sva pravila koje Uprava Lidera objavi (Unesite DA/NE): DA.
 4. Ime_Prezime:SPASIC Ko Vas je WARN-ovao:Vajda Datum kada ste dobili WARN:Ne znam tačno pre možda mesec dana. Slika STATS-a [Ne smije biti starija od 1h]:https://imgur.com/a/x8oy4pz Razlog WARN-a:Imao sam nitro control na proveri Vaš komentar:Dobio sam Alcatraz ali ja mislim da warn nije trebao.
 5. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): srpskom latinicom. Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga): https://www.facebook.com/michael.warickzara.7. Unesite Vaše ime i prezime(InCharacter): SPASIC Imate li ispravnu opremu koja je neophodna za lidera(mikrofon,TeamSpeak3 te SA:MP): Da,imam. Opišite sebe kao osobu(Unesite Vaše osobine, hobije i slično ; Minimalno 200 riječi, sve aplikacije ispod 200 riječi će se odbiti): Zdravo ja sam Nemanja dolazim iz jednom sela pored grada Subotice,imam trinaest godina i imam dosta drugova jedan od mojih jako dobrih drugova zove se Jovan on igra zajedno sa mnom SAMP.Mi se družimo svaki dan.On i ja se volimo šaliti sa drugima,i volimo da se glupiramo na SAMP-u.Ja sam dobar kao osoba i društven,imam dva brata starijeg i mlađeg.Stariji ima sedamnaest godina i voli da me ometa dok radim nešto,ali kada je nešto ozbiljno onda već ne.A mlađi brat ima pet godina i on ne igra igrice kao ostala mlađa deca,on je svaki dan kada je toplo napolju on i ja se igramo njegovim igrama.Ja volim i mlađeg i starijeg i ne želim da im se išta desi.Ja osim SAMP-a igram i druge igrice neke od njih su CSGO,PUBG ali najviše SAMP.Moja braca ne igraju ništa,jedino po nekada moj brat igra nešto ali to je retko.Ja volim da idem na pecanje sa drugarima i porodicom,takodje volim da trčim i treniram fudbal i košarku.U slobodno vreme igram igrice i družim se sa drugarima.Sada dok ne možemo da idemo nigde volim da idem ujutru na pecanje sa bratom koji takođe voli pecanje,ili se idem vozati.Ja sam visok oko sto šezdeset i imam četrdeset pet kilograma.Volim da jedem špagete i nudle.Slatko baš ne jedem jer nije zdravo i ne volim slatko.a Unesite broj Vaših godina(Out Of Character):14. U kojim timovima ste sudjelovali i radili na Zari(Unesite i vrijeme provedeno u njima ; ako niste nigdje bili ostavite prazno): Jeste li ikada bili u verbalnom sukobu sa članom administracije(Ako da upišite i zašto): Nisam nikada,ne bih ni voleo. Unesite broj sati provedenih na serveru: 650h. Tko sve čini upravu leader team-a: Anthony,Reed,LOCA,Jugic. Koliko se čeka na odgovor nakon postavljanja lider aplikacije(Koliko se čeka rješavanje aplikacije): Na odgovor se čeka maksimalno do 10 dana.
 6. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): srpskom latinicom Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga):https://m.facebook.com/michael.warickzara.7?ref=bookmarks Unesite Vaše ime i prezime(InCharacter): SPASIC Imate li ispravnu opremu koja je neophodna za lidera(mikrofon,TeamSpeak3 te SA:MP):Da,imam. Opišite sebe kao osobu(Unesite Vaše osobine, hobije i slično ; Minimalno 200 riječi, sve aplikacije ispod 200 riječi će se odbiti):Zdravo ja sam Nemanja dolazim iz jednom sela pored grada Subotice,imam trinaest godina i imam dosta drugova jedan od mojih jako dobrih drugova zove se Jovan on igra zajedno sa mnom SAMP.Mi se družimo svaki dan.On i ja se volimo šaliti sa drugima,i volimo da se glupiramo na SAMP-u.Ja sam dobar kao osoba i društven,imam dva brata starijeg i mlađeg.Stariji ima sedamnaest godina i voli da me ometa dok radim nešto,ali kada je nešto ozbiljno onda već ne.A mlađi brat ima pet godina i on ne igra igrice kao ostala mlađa deca,on je svaki dan kada je toplo napolju on i ja se igramo njegovim igrama.Ja volim i mlađeg i starijeg i ne želim da im se išta desi.Ja osim SAMP-a igram i druge igrice neke od njih su CSGO,PUBG ali najviše SAMP.Moja braca ne igraju ništa,jedino po nekada moj brat igra nešto ali to je retko.Ja volim da idem na pecanje sa drugarima i porodicom,takodje volim da trčim i treniram fudbal i košarku.U slobodno vreme igram igrice i družim se sa drugarima.Sada dok ne možemo da idemo nigde volim da idem ujutru na pecanje sa bratom koji takođe voli pecanje,ili se idem vozati.Ja sam visok oko sto šezdeset i imam četrdeset pet kilograma.Volim da jedem špagete i nudle.Slatko baš ne jedem jer nije zdravo i ne volim slatko. Unesite broj Vaših godina(Out Of Character):13 U kojim timovima ste sudjelovali i radili na Zari(Unesite i vrijeme provedeno u njima ; ako niste nigdje bili ostavite prazno): Jeste li ikada bili u verbalnom sukobu sa članom administracije(Ako da upišite i zašto):Nisam hvala bogu,ne želim da budem Unesite broj sati provedenih na serveru:593 Tko sve čini upravu leader team-a:Naši vredni i dobri admini Anthony,Reed,Vladimir,Pasajlić Koliko se čeka na odgovor nakon postavljanja lider aplikacije(Koliko se čeka rješavanje aplikacije):Da administrator pogleda treba oko 15h a da sve proveri da li je tačno oko 15minuta.
 7. Vaše Ime_Prezime (IG): SPASICC Poznavanje RP pravila (1-10): 10 Broj sati na serveru: oko 430 Dnevna aktivnost (Koliko provodite vremena u igri): 3-4h Broj postova na forumu: oko 10 Godište: 2006 Jeste li već bili Supporter na Serveru: Nisam Slika Statsa: https://imgur.com/a/qAPFT3q Vaše prednosti: Brz,sposoban uvek za salu. Postavljanjem konkursa pročitao sam i prihvaćam pravila Supporter-a, te ću se maksimalno zalagati za Supporter-e (DA/NE): DA
×
×
 • Create New...