Jump to content

Mirda_Black

Član
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ZG ~ Najteži je početak

About Mirda_Black

 • Rank
  ZG ~ Početnik
 • Birthday 02/08/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vidim al procitaj sta sam napisao tako da ti je dzaba zalba i koju sam ja sliku poslao
 2. imam jos jednu sliku kao dokaz da nas ceo dan dma ako treba .. https://imgur.com/a/8685fre
 3. Vaše Server Ime_Prezime:Don_Mirda Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Marko_Stanic Razlog:Psovanje materi jer ga ubijamo dok ima wl Obrazloženje:Upali smo nas 10 na zonu imali su skoro svi wl pucamo ubijamo wanted umire marko i krece da psuje po sms-u Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/a/aDcrlza
 4. Kao prvo na prvoj slici se vidi da te don_aki db ali nije namerno jer krenuo da ti pripreci put i da ja mogu tazer ulazim u auto on krece ja tazerom pucam primas jedan metak aki nastavlja da ti pripreci put drugi put db isto slucajno ako je ovo za zatvor ne znam kao trece bezao si nam od kosaca trave do tog glavnog puta tako da je normalno da te slucajno pregazi nekoliko puta db se ni na jednoj slici ne vidi da si gazen ne udaren tkd..
 5. Vaše Server Ime_Prezime:Don_Mirda Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Nikola_Sargotti Razlog:DM mene i mog drugara vec 20 minuta nas ubija decko prvo nas je krenuo udarati sa autom dok smo radili kosaca posle toga je krenuo da nas puca ja sam krenuo da ga udaram da se branim i da branim druga.Ubio sam ga vratio se i krenuo je opet pa sam ga sad prijavio.. Obrazloženje:Ako sam ja kriv jer sam krenuo da ga udaram rukama i ubijem oke al smatram da nista nisam uradio.. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/a/78qdTuq
 6. Dobio sam pare od suportera Jovan_Collins posto mi drug dao mi da kupim kucu i nakon toga sam ikrao parkour.Posto sam propao i padao sve vreme morao sam relog samo da napomenem da mi je dao 5m .Posle relog-a kaad sam usao tih 5m mi je nestalo ali stara cifra para mi je ostala imam slike mog statsa posle kada mi nestalo ako izadje jos neki bug nisam slikao kada mi dao jer nisam ni znao da ima bug msm nisam video zasto da slikam.Ne bih vas lagao tu je i on da potvrdi a i moze da se vidi u logovima oko 30-1h pre restarta servera pozalio sam se adminima a i njemu za to.
 7. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): Srpskom latinicom Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga):https://www.facebook.com/mirda.zg.90 Unesite Vaše ime i prezime(InCharacter):Mirda_Black Imate li ispravnu opremu koja je neophodna za lidera(mikrofon,TeamSpeak3 te SA:MP):Naravno Opišite sebe kao osobu(Unesite Vaše osobine, hobije i slično ; Minimalno 200 riječi, sve aplikacije ispod 200 riječi će se odbiti): Ja sam veoma smirena osoba,velike intaligencije.Uvek sam tu da pomognem oko čega god treba pomoć.Volim pomagati i naučiti ljude novim stvarima koje nisu znali.Nisam grlat ili slično,imam nekoliko hobija. Hobi koji najviše volim je programiranje koje sam ucio jos od malena.Mnogo toga znam u vezi kompljutera i raspolažem sa pomoći i u tom okviru.Drugi hobi mi je škola koju trenutno pohađam i veoma sam uspešan u tome. Mnogo volim životinje i veoma sam korektan prema svima.Moram napomenuti da imam i loše strane koje su da ne volim ljude koji sebe dižu na veći nivo nego sto jesu.Takodje ne volim osobe koje vole da lažu ili slično. Volim osobe koje pokazuju sebe kakve jesu te i raspolažu pomoći.Nisam neka perfektna osoba takođe ne volim sebe da hvalim jer svako me upoznaje kakvog jesam i znaće sve o meni.Takođe ne volim osobe koje pričaju iza leđa. Veoma sam odlučna osoba i imam cilj u svom životu.Spretan sam razmišljam o tome šta radim.Nikada ne dajem zaključke pre nego što treba.Mogu dopreti do drugih sto mi pomaže u tome da pomognem osobi ako je emotivno ili kako god u lošem stanju.Takodje sam i veoma osećajna osoba razumem mnoge stvari i imam mnogo razumevanja.Takođe sam veoma kreativan,društven i brzo se upoznajem sa novim osobama. Unesite broj Vaših godina(Out Of Character):17. U kojim timovima ste sudjelovali i radili na Zari(Unesite i vrijeme provedeno u njima ; ako niste nigdje bili ostavite prazno): Jeste li ikada bili u verbalnom sukobu sa članom administracije(Ako da upišite i zašto):Nisam. Unesite broj sati provedenih na serveru:134 Tko sve čini upravu leader team-a:Antony,Pašaljic,Reed,Vladimir. Koliko se čeka na odgovor nakon postavljanja lider aplikacije(Koliko se čeka rješavanje aplikacije):Do 10 dana.
×
×
 • Create New...