Jump to content

Stokicc

Član
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 ZG ~ Najteži je početak

About Stokicc

 • Rank
  ZG ~ Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Amar_Golf Razlog:LOSPD Obrazloženje:zaustavlja 2 Bus vozaca{{igraca koji rade posao}}+nepoznavanje WL liste. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/AhnteT2 ,https://imgur.com/ejiaSzZ .
 2. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Indeks_Dojnji Razlog:DB Obrazloženje:Gazi me vozilom i zatim umirem. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/YqlNsao ,https://imgur.com/2iHa7eP ,https://imgur.com/h7jWcL5 ,https://imgur.com/0KQ1ruI . 
 3. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Nemanja_Radonjic Razlog:LOSPD Obrazloženje:Taza u vozilu. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/kXLxXbm 
 4. Ne vidim nista sporno ovde...Oba igraca su se nalazila u admin bazi,ne znam sta ce oni tu,jer nema potrebe da igraci u admin bazi trckaraju i pojedini uzimaju privatna vozila i guraju vozila od staffa i prave nered i jos pritom namjerno prilaze supporterima u admin bazi i pokazuju meni osobnu i krse pravilo EASA.Evo i dokaza da su se nalazili u admin bazi:https://imgur.com/26KeDZ5[Mare_Vasiljevic se vidi],https://imgur.com/9X9IDPd [obojica se vide]a ne kao sto igrac govori da se vozao i da sam ga spawnao.A za ovo smestanje minusa nemam sta reci :D.
 5. +,slazem se clanovi parking servisa nepotrebno uzimaju vozila iz dvorista,sa parkinga itd..krse pravila.Ako nista,makar da ima admin pravilo da postoji jail za LOSPS,ili da admini malo cese specaju njih...:D
 6. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Ivo_Bosnjak Razlog:LOSJNA Obrazloženje:JNA on duty..vozi privatno vozilo[uranus]. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/9KQfEiH ,https://imgur.com/7TIJgpY .
 7. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Veljko Razlog:STR Obrazloženje:Pljackao sam,dosao je da spreci rob.(u drugoj je org). Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/vgn2rw2 [vidi se da sam robao prije 2 min],https://imgur.com/edswUaT [vidi se da me je ubio].
 8. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Sergej_Stoevski Razlog:LOSPD Obrazloženje:rekao sam mu balazu uvredu na /b[ooc],on mi je dao wl a razlog je bio ozb?,poslje mi namjerno daje nepravilan takodje wl i za to se daje 2 a kasnije mi dao 6 wl[da bih dobio vise jaila]. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/YqKhp0Q ,https://imgur.com/2G7rasy .
 9. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Fadil_Korely,Draymond. Razlog:STR,TK[fadil i str i tk,a draymond str] Obrazloženje:pljackao sam,usli su i ubili me. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/SmD4fWv ,https://imgur.com/XUVRgPG .
 10. Ne vidim ovde problem?clan je druge bande/mafije,ovo je tipican odnos izmedju dvije bande/mafije,niti si civil niti nista drugo da ovo bude DM :D.
 11. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:ZAGOR Razlog:STR Obrazloženje:pljackao sam[ja sam IM],on je dosao i ubio me[ON JE VLA]. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/rRFRjnF [vidi se da robam],https://imgur.com/kbsEC4V [vidi se da me je ubio].
 12. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Maicon Razlog:Vredjanje Obrazloženje:Hapsio sam i vredjao me je. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/3P0vJdM .
 13. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Petaar_Maras Razlog:DB Obrazloženje:trcao sam,krenuo me je gaziti i ubio me je vozilom. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/CxwrMYp ,https://imgur.com/Elwmy6O ,https://imgur.com/z6TbRir .
 14. Vaše Server Ime_Prezime:Aco_Stokic Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Ghost Razlog:DB Obrazloženje:pokusavao sam ga uhapsiti,namjerno me ja gazio i ostavio vozilo na meni. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/pq5brFJ.
×
×
 • Create New...