Jump to content

Acko

Član
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ZG ~ Najteži je početak

About Acko

 • Rank
  ZG ~ Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše Server Ime_Prezime:Acko Ime_Prezime igrača na kog se žalite:Enforcer Razlog:prozivanje Obrazloženje:iz zezancije sam mu rekao da bi njega pre stavio u alkatraz i bez razloga je poceo da me proziva. Video/Slika/Dokaz:https://imgur.com/mt9EyeX
 2. isti slucaj kao i sa ivkezom ne znaju za salu a i ne vidim ovde nikakvo prozivanje
 3. da sam ja igrao pa i da mi daju - ja bio u wc a brat se vozio sa njim dajte mi - nije problem ali znam kako jeste
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Izaberite pismom kojim budete pisali aplikaciju (Unesite u odgovor: hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom):srpskom latinicom. Kopirajte i zalijepite link Facebook profila, obvezno je imati SA:MP profil na kojemu mora biti logo od Zare Gaming:https://www.facebook.com/aleksandar.miljkovic.313371 Uslikajte sa F8 sliku statsa, nakon toga ju uploadajte na imgur.com:https://imgur.com/OVdChaN Tko sve čini sadašnju upravu lider tima (Unesite samo imena članova uprave):Reed,Anthony,LOCA,Jugic. Koje godine je Zara Gaming osnovana (Unesite samo godinu):2014-e godine. Koristite li ispravnu opremu, discord, ispravan mikrofon te SA:MP (Unesite DA/NE):DA,naravno. Jeste li pročitali sve stavke koje su gore navedene za lidera (Unesite DA/NE):DA,naravno. Koliko dugo igrate SA:MP i opišite kako ste saznali za Zaru Gaming:3 meseca.Kada sam kretao sa igranjem sampa tražio sam server na kojem mogu igrati.Odjednom sam video ip Zare Gaming i veoma mi se svidela,te sam od tad krenuo igrati na njoj. Postavljanjem ove aplikacije, dajete privolu da ćete se truditi oko Vaše organizacije te da ćete poštivati sva pravila koje Uprava Lidera objavi (Unesite DA/NE):Da,naravno.
 6. Izaberite pismom kojim budete pisali aplikaciju (Unesite u odgovor: hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom):srpskom latinicom. Kopirajte i zalijepite link Facebook profila, obvezno je imati SA:MP profil na kojemu mora biti logo od Zare Gaming:https://www.facebook.com/aleksandar.miljkovic.313371 Uslikajte sa F8 sliku statsa, nakon toga ju uploadajte na imgur.com:https://imgur.com/ppDUeDY Tko sve čini sadašnju upravu lider tima (Unesite samo imena članova uprave):Anthony,LOCA,Reed,Jugic. Koje godine je Zara Gaming osnovana (Unesite samo godinu):2014. Koristite li ispravnu opremu, discord, ispravan mikrofon te SA:MP (Unesite DA/NE):Da,naravno. Jeste li pročitali sve stavke koje su gore navedene za lidera (Unesite DA/NE):Da,naravno. Koliko dugo igrate SA:MP i opišite kako ste saznali za Zaru Gaming:Igram par meseci i server je predobar.Pa za Zaru Gaming sam saznao preko fejsa,bio sam u jednoj grupi gde su svi reklamirali servere,a i tada sam kretao da igram.Te sam prekopirao ip i usao da vidim kakav je server.I od tog trenutka do dana današnjeg ja igram na tom serveru i dajem sve pohvale zato što je server grmilica. Postavljanjem ove aplikacije, dajete privolu da ćete se truditi oko Vaše organizacije te da ćete poštivati sva pravila koje Uprava Lidera objavi (Unesite DA/NE):Da,naravno.
 7. Vaše ime i prezime:Aleksandar_Miljkovic Ime lidera na kojeg se žalite:Dzeno Razlog:Imao sam wl i dosao sam na test.Kada sam usao u bazu Dzeno je odma izvadio tazer i tazovao me u intu. Dokazi:https://imgur.com/BXOhv3T Obrazloženje:Ne znam mozda i gresim ali ja kad sam bio u SOI kada su dolazili ljudi sa wl na test niko ih nije tazovao i bacio u zatvor.
 8. Vaše Ime_Prezime (IG): Aleksandar_Miljkovic Link Facebook profila: https://www.facebook.com/Aleksandar-Miljkovic-181621585233036/ znavanje RP pravila (1-10): 10 Broj sati na serveru: 319. Dnevna aktivnost (Koliko provodite vremena u igri): 4 do 5 sati. Broj postova na forumu: Ne znam da li se racuna ali na proslom acc imao sam 11 postova i neko mi je hakovo acc na forumu i dobio pristup acc u sampu tako da sam obrisao oboje,ali trenutno imam 5 postova. Godište: 2006 Jeste li već bili Supporter na Serveru: Ne Slika Statsa: https://imgur.com/m9F0LSa Vaše prednosti: Pomazem novim igracima na serveru. Postavljanjem konkursa pročitao sam i prihvaćam pravila Supporter-a, te ću se maksimalno zalagati za Supporter-e (DA/NE): DA
 9. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom):Engleskim jezikom. Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga):https://www.facebook.com/Aleksandar-Miljkovic-181621585233036/ Unesite Vaše ime i prezime(InCharacter):Aleksandar Miljkovic. Imate li ispravnu opremu koja je neophodna za lidera(mikrofon,TeamSpeak3 te SA:MP):I have. Opišite sebe kao osobu(Unesite Vaše osobine, hobije i slično ; Minimalno 200 riječi, sve aplikacije ispod 200 riječi će se odbiti):I'm very resourceful, serious, curious, sociable, benign, kind ... Sometimes I like to joke, make shows and scandals to cheer up and make someone happy. I like to play games so that samp is one of them, one of the best and the most real ones. I like to play samp and make new friends with whom I could work and make money, because that's what calms me down during this epidemic (COVID-19). I love animals like any normal human in this world. My hobbies are hunting and fishing, because that's what relaxes me and what I can say is very good. I always try to be the center of attention in society to give a better impression on the rest of the family. I am very obedient and able to do whatever they tell me, sometimes more than necessary. I have never led something: a group, an organization in a game, that's why I am posting this contest. Because I am convinced and 100% sure that I can definitely do it. , and that my wish will be fulfilled. Unesite broj Vaših godina(Out Of Character):I'm 14 years old. U kojim timovima ste sudjelovali i radili na Zari(Unesite i vrijeme provedeno u njima ; ako niste nigdje bili ostavite prazno):Promoter team. Jeste li ikada bili u verbalnom sukobu sa članom administracije(Ako da upišite i zašto):No, I've never been in a fight with members of the administration. Unesite broj sati provedenih na serveru:i have 310 hours of playing time. Tko sve čini upravu leader team-a:Anthony,Reed,LOCA,jugic. Koliko se čeka na odgovor nakon postavljanja lider aplikacije(Koliko se čeka rješavanje aplikacije):within 10 days.
 10. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom):srpskom latinicom,srpskom ćirilicom. Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga):https://www.facebook.com/profile.php?id=100008985724227 Unesite Vaše ime i prezime(InCharacter):Aleksandar Miljković Imate li ispravnu opremu koja je neophodna za lidera(mikrofon,TeamSpeak3 te SA:MP):Da,imam sve što je potrebno. Opišite sebe kao osobu(Unesite Vaše osobine, hobije i slično ; Minimalno 200 riječi, sve aplikacije ispod 200 riječi će se odbiti):Veoma sam snalažljiv,ozbiljan,znatiželjan,druželjubiv,dobroćudan,ljubazan...Ponekad volim da se zezam,da pravim šou i tako neke skandale kako bi oraspoložio-usrećio nekoga.Volim igrati igrice tako da je samp jedna od njih,jedna od najboljih i najrealnih.Volim igrati samp i upoznavati nove prijatelje sa kojima bih mogao sarađivati i zarađivati,jer je to ono sto me smiruje dok traje ova epidemija(COVID-19). Volim životinje kao i svaki normalan čovek na ovom svetu.Moji hobi su lov i ribolov,jer to je ono sto me relaksira i ono u čemu sam mogu reći veoma dobar.Volim istraživati i obilaziti pusta mesta i doživeti nešto novo,neki dogadjaj koji cu pamtiti doživota.U društvu uvek pokušavam biti u centru pažnje kako bi ostavio bolji utisak na ostatak družine.Veoma sam poslušan i radan u stanju sam da ucinim sve šta mi kažu,ponekad i više nego što je potrebno. Nikad nisam predvodio nešto:grupu,neku organizaciju u nekoj igrici,zato i postavljam ovaj konkurs.Zato što sam uveren i 100% siguran da to definitivno mogu.Eto tako,opisao sam sebe u 200 reči i nadam se da će ovaj konkurs lepo proći,i da će mi se želja ispuniti. Unesite broj Vaših godina(Out Of Character):14 U kojim timovima ste sudjelovali i radili na Zari(Unesite i vrijeme provedeno u njima ; ako niste nigdje bili ostavite prazno):Promoter team,10 dana(još sam u njima). Jeste li ikada bili u verbalnom sukobu sa članom administracije(Ako da upišite i zašto):Ne,nisam. Unesite broj sati provedenih na serveru: 198h igranja. Tko sve čini upravu leader team-a:Anthony,Reed,L O C A i Jugic. Koliko se čeka na odgovor nakon postavljanja lider aplikacije(Koliko se čeka rješavanje aplikacije):u roku od 10 dana.
×
×
 • Create New...