Jump to content

Nelson

Administrator
 • Content Count

  761
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Nelson last won the day on July 30 2018

Nelson had the most liked content!

Community Reputation

510 Mnogo me vole

About Nelson

 • Rank
  ZG ~ Heroj
 • Birthday 02/09/1996

Recent Profile Visitors

18,598 profile views
 1. Pa moze ima vise nacina medju kojima je skrill.com paypal.com (treba ti visa ili master card kartica) Western Union i Uplata na devizni ziro racun. Bitcoin itd...
 2. Kako naziv teme kaze nova verzija nam donosi i nove mogucnosti! Kopiranje kodova Ovako ovdje ide neki kod za postanje npr: Ime Prezime: Godine: Slika statsa bla bla... Sa lijeve strane ovog "boxa(kutije)" nalazi se copy ikonica koja sluzi da kada se klikne na nju tekst sadrzine koda kutije ili ti boxa se kopira. I onda jednostavno u reply teme CTRL + V i taj tekst se nalijepi! Sledeca nova stvar je hidovan content dakle neke stvari cemo staviti da nisu javne za sve korisnike npr slike, linkove itd i morat cete se ulogovati da bi ste imali pristup podatcima! Nova stvar koja je jos dosla mozda nije sada znacajna previse ali to je "animacija" bell-a ili ti zvonceta gdje vam se prikazuju notifikacije mozete primjetiti da kada predjete preko njega ono zazvoni! Jos jedna nova stvar koja ce sjutra / preksjutra doci su big quotes gdje cete moci citirati vece textove i oni ce biti prikazani mnogo ljepse nego sada. Kako verzija foruma bude dobijala nove opcije one ce se postepeno uvoditi za sada bi to bilo to hvala sto koristite forum!
 3. dobro veće gospodine 

  1. Nelson

   Nelson

   Dobro veçe sinjor zbrucee

 4. Trebas mi u vezi donacije za mapanu kapiju poslao sam ti poruku na fb

 5. Brate mozes da pogledaj pm na fb Hrvoje Mihaljevic?

  u pitanju je jedna veca donacija a ne znam kome da se obratim?

 6. Ima, mozes cijene imas na > Server Paketi
 7. Svaka od tih kuca kosta po 10e (mogu se prodavati dalje IG)
 8.  

  UNBL ME i reci pw

   

 9. Probaj preko srpske uplatnice. Ako ne moze onda jedino preko Westren Union ili paypal / skrill
 10. Probaj preko srpske uplatnice. Ako ne moze onda jedino preko Westren Union ili paypal / skrill
 11. 10e ali moras najavit do 00 jel oces ili neces jer ce na licitaciju u suprotom ici @Mladen_Stankovic2 inc to je na popustu od 50%(uracunat u cijenu)
 12. De boga ti proveri sto mi banovan acc, nisam imao komp 3 meseca. Kakav share acc. Pisem ovde jer nemam fb. Ne treba unban samo da mi proveris. Jer nisam picka da prodajem acc za koji sam dao pare. 

×
×
 • Create New...