Jump to content

Leo

Član
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ZG ~ Najteži je početak

About Leo

 • Rank
  ZG ~ Početnik
 • Birthday 04/10/2002

Recent Profile Visitors

130 profile views
 1. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): srpskom latinicom Zašto bismo trebali prihvatiti baš Vas: Imam iskustva oko lider tima i zato sto bih radio odličan posao na toj poziciji. Što bi Vam bio cilj u periodu od mjesec dana ako biste postali lider: Cilj mi je da bude zabavno i meni i mojim članovima u igri i da okupim staru ekipu koja je pre bila. Koje su Vaše jake strane[OOC] (Odgovor napisati u više rečenica): Volim da pričam sa svojim članovima ako imaju problema.Snaljažljiv sam,ravnopravan i odgovoran.Umijem da uvedem red u mafiju ili bandu. Godine[OOC]: 17 Ime i prezime[OOC] Leonardo Drenić Posjedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak3: Da
 2. Ime_Prezime: Leo Vaš Level na Server-u: 38 Kada ste počeli da se bavite snimanjem za YT: 2019 god. YouTube Channel (Link): CLICK Odakle ste (Država): Bosna i Hercegovina Godina rođenja: 2002 Kažite nam nešto više o sebi (Minimum 100 riječi): Pozdrav ljudi ja sam Leo zivim u Bosni i Hercegovini mjesto Zenica, poceo sam se baviti YouTube-om prije nekih 6 meseci. Na ZG igram od 2017 godine, na svom YouTube kanalu imam cilj da vam sto bolje i zanimljive klipove pravim. Na YouTube-u sam se vratio snjimanju prije 7 dana od tada sam dobio 60 SUB-ova, ima i lajkova i pregleda Uzivajte u mojim narednim klipovima LP!
 3. Vaše Ime_Prezime (IG):Leo Poznavanje RP pravila (1-10):10 Broj sati na serveru:775h Dnevna aktivnost (Koliko provodite vremena u igri):6 do 7h Broj postova na forumu:35 Godište:2002 Jeste li već bili Supporter na Serveru:da Slika Statsa:https://imgur.com/a/YJOjVCL Vaše prednosti: zato sto sam bio u supporterima i znas sta treba raditi,aktivan sam,razuman sam i stariji sam Postavljanjem konkursa pročitao sam i prihvaćam pravila Supporter-a, te ću se maksimalno zalagati za Supporter-e (DA/NE):da
 4. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : Vaš predlog je: -Da se doda na zgames nesto kao klizaliste ili snezni parkur tako nesto. -Onda da se dodaju kao pahulje na rasvete pahulje plasticne. -Da se dodaju deda mrazi pored jelka. -Svako 30min da se rendom u BG stvori poklon ispod jelke. -Da se poboljsa posao dostavljac snijega kao nesto da se ralica velika doda a ne onaj mali kombi. -Da u tdovima ako ne pise da se za svaki praznik napise sretan npr Božić.
 5. Da se doda na zgames nesto kao klizaliste ili snezni parkur tako nesto. Onda da se dodaju kao pahulje na rasvete pahulje plasticne. Da se dodaju deda mrazi pored jelka. Svako 30min da se rendom u BG stvori poklon ispod jelke. Da se poboljsa posao dostavljac snijega kao nesto da se ralica velika doda a ne onaj mali kombi. Da u tdovima ako ne pise da se za svaki praznik napise sretan npr Božić.
×
×
 • Create New...