Jump to content

Selena Supreme

Član
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 ZG ~ Najteži je početak

1 Follower

About Selena Supreme

 • Rank
  ZG ~ Početnik
 • Birthday 04/01/2000

Recent Profile Visitors

268 profile views
 1. Pohvala lično za admina Johnn, Lucchese, Kerim,Wilson i Frody. Dečki su jedni od najboljih admina do sad viđenih na samp sceni. Pohvala lično za člana spec teama, Sanju_Cappone jer je stvarno vrijedna i svoju poziciju u staff teamu nikad nije shvatala olako. Pohvala lično za supportere Mateo_Milanovic, White_Doom. Dečki su online i na duty u pola 1 navečer, spremni da pomognu i igračima koji igraju u trećoj smjeni. Kritika, pozitivno-negativna, to jeste samo savjet od mene iako sam sad obični igrač, ide za vođe supportera koji po mom mišljenju bi trebali poraditi na međusobnoj komunikaciji. Meni je 2 puta skinut supporter zbog "neaktivnosti" dok sam bila na odsustvu zbog tehničkih problema a kasnije zbog ispita na faksu. Inače za ostalo sve, svaka čast. Jedva čekam ZARAHUB i novi update. Živjela ZARA.
 2. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je: Da se ubaci TAXI ogranizacija, poput novinara. Znam da postoje supporteri koji su također zaduženi za prevoz, to jeste portanje igrača. Mislim da bi bilo zanimljivije za obične igrače koji ne vole pucanje i rob, a vole vožnju, da imaju organizaciju poput toga, zabavljaju se i zarađuju istovremeno. Mislim da je to bolje nego da ulaze u supportere, ako ne žele da napreduju prema višim pozicijama.
 3. U konkursu služit ću se(hrvatskom latinicom, srpskom latinicom/ćirilicom, bosanskom latinicom, engleskim pismom, crnogorskom latinicom ili makedonskom latinicom): bosanskom latinicom Vaše ime i prezime (OOC): Diana_Smithh Ukoliko budete prihvaćeni, kada Vam odgovara doći na TeamSpeak3 za intervju(upisati vrijeme): 19:00 Koliko imate godina: 19 Zašto bi baš Vas trebali prihvatiti(odgovor napisati u par rečenica, što kraće): Ozbiljna sam, iskusna i volim SAMP Imate li ispravan mikrofon i TeamSpeak3: DA Što Vi možete učiniti za nas, a ostali kandidati ne: Podići prosječan broj aktivnih igrača na serveru Jeste li informatički pismeni (programiranje), ako da navedite neke Vaše radove: Da, studiram bioinformatiku u RL Koristite li se lako sa forumom(Ako je odgovor ne, to ne utječe na konkurs): Da Za kraj, što biste Vi promjenili na serveru (odgovor napisati u par rečenica): Meni je za sad sve super.
 4. Ime i Prezime: Diana_Smith Odakle ste: Bihać Godine: 19 Ko/sta vas je doveo/la na server/forum: Sudbina Vas Level na Serveru: 15 Komentar: Mnogo sam društvena osoba. Ne igram samp ni zbog pozicije, niti imovine. Isključivo iz zabave. Btw nikad nikog ne diram, ne vrijeđam ili sl ali isto tako ne toleriram kad to neko radi meni. U tom slučaju sam mnogo zeznuta
 5. Ovo je dokaz da se dobar spot može snimit čak i u amko marketu. Ne treba baš previše uložit
 6. Meni definitivno najjača pjesma iz albuma psđ
 7. Korisno za malo starije osobe. Ja iskreno ne bih preporučila mlađima od 16 godina da pokušavaju. Vjerujem da ih ima puno koji bi se rado igrali s tim.
 8. Da je više ovakvih tutorijala, svijet bi bio ljepše mjesto za život
 9. Za čišćenje keyboarda i mouse-a pokušajte koristit slime. Pokupi svaku česticu prašine i prljavštine. Zahvalite mi se kasnije
 10. Mislim da taj sindrom nema nikakve veze s povredom mozga nego više navikom. Ali u redu, moguće je da ima i slučajeva koji su povezani s povredama.
 11. Dešavalo se i meni par puta, ali je samo od sebe prestalo nmp. Možda je do interneta Edit: Ups nisam znala da ne smijem replyat
×
×
 • Create New...