Jump to content

Aljo

Član
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 ZG ~ Prve reputacije

1 Follower

About Aljo

 • Rank
  ZG ~ Spammer
 • Birthday 11/28/2004

Recent Profile Visitors

1,851 profile views
 1. Ime_Prezime (Na forumu) : Aljo Link pjesme :
 2. gledaj po chatboxu, ljudi stavljaju. A i neki ne koriste samo zato sto nema nista zanimljivo. Da ima neki meme smajli mnogi bi koristili kako bi smo se malo nasmijali u chatboxu.
 3. Ime resursa (Obavezno): Full Fractalius Za koji program je resurs (Obavezno): Photoshop Link resursa (Obavezno): https://www.youtube.com/watch?v=yUZDe3jrfaE Komentar (Nije obavezno): U videu je prikazano kako se ubacuje i sve, veoma koristno
 4. Koju vrstu dizajna predstvalja ovo? Bas mi se svidja.
 5. Vecina vidjena na ovom i drugom forumu
 6. Samo mi se ovaj rad svidja ostalo pocetnicko
 7. Predlog je za (SA:MP , Discord , Forum) : Forum Vaš predlog je: Stikeri. Dakle imamo dosta ne bitnih stikera, tj koje niko ne koristi. Ali su ipak tu. Znaci trebalo bi da se izbace ne bitni kao ono za hranu, zivotinje, kuce itd. A drugi predlog da se ubace neki novi stikeri. KOji bi bili zanimljivi. Npr par stikera, koji bi bili ZG logo-i, Coffin Dance, neki smesni gif-ovi, i naravno da se izbace ovi Reed & Bunga stikeri, em su ruzni, em ih cak ni oni ne koriste.
 8. Mod mi se ne svidja je je karavan. MOgao bi zameniti Stratuma, ali ipak ga ne bih skinuo jer je previse kockast. Da je obicna verzija onda i nekako.
×
×
 • Create New...