Jump to content

Wolf Evanss(Zaječarac)

Član
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 ZG ~ Najteži je početak

1 Follower

About Wolf Evanss(Zaječarac)

 • Rank
  ZG ~ Član
 • Birthday 02/23/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Evo sada mi lik piše sms ING, ''pogledaj forum'' sledeca poruka ''odbijen si maleni'',pa se pritom portao do mene(Supporter je),nadam se da i to daje neki znak da je lik očigledno hteo da me skamuje.Izvinjavam se zbog ovog pisanja ispod posta,ali dadodam i to kao dokaz ( https://imgur.com/a/JAu0fVG )
 2. Kao što je i ''Pavlovski'' gore napisao,ne radi uvek piše ''Igrač nema dovoljno novca kod sebe'' koliko god da digne iz banke/kuce,nebitno..A i nebi ovoliki broj ljudi valjda postavljao žalbe,a i nebi tražio nešto što nije moje ili je neki igrač poput ovog prekršio dogovor,kao što se vidi na slici i da je svojevoljno izašao,ovo je čist skam(prevara).A vido sam isti ovaj igrač ima još par žalbi,stoji to i da sam ga zvao,nije hteo dalje da sarađuje..Nemam više šta da kažem,vidi se iz dokaza da je planirao bilo kakav skam!!!
 3. Vaše ime i prezime: Zaječarac Ime igrača koji Vas je prevario: Giga_Boss Objašnjenje (Detaljno): E ovako,scam se dogodio 17.04.2020(čini mi se da je to veče i restart bio) oko 22.30,dogovorio sam se sa gore navedenim igracem da mu dam Huntley za Jester sa njegovom doplatom(20.000.000$),doplata na /zamjenivozila nije radela probao sam i taj dan nije mi radela ni jednom.Sacekao sam malo i evo resio da postavim,posto sam vido da Giga Boss ima jos par zalbi i očigledno pokušava da skama ljude jel se za ovo novac ne vraca,ponavljam DOPLATA na /zamjenivozila nije radila,dogovorili smo se da transfer kada se zamenimo,a kao sto se vidi na zadnjoj slici(Po vremenu) setio sam se kod kuce da slikam''svojevoljno izasao sa servera'' Za što ste prevareni: (Kuća/Stan/Donacija/Auto/Firma) Za 20.000.000$ Što Vam treba vratiti: 20.000.000$ Dokazi (Slike): https://imgur.com/a/sQICZZU
 4. Ime_Prezime(na serveru) : Zaječarac Šta kupujete/prodajete : Prodajem Leviathan(UNIKAT)..Evo slika ( https://imgur.com/cHIGXwN ) Koliko para tražite/dajete : Dogovor Zamena (Da/Ne) : Da,za auto. Kontakt (TS3,FB,IG) : TS3,IG,FB---Wolf Evanss(Zajecarac)
 5. Ne,samo da se na TeamSpeak doda još koji slot,nema potrebe za tim Diskordom...
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Pavlovski,ne hvala imao sam ga...Ne ni za Land.. Prodat je Patriot. Hvala na ponudama
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Ime_Prezime(na serveru) : Wolf_Evanss Šta kupujete/prodajete : Patriot Koliko para tražite/dajete : Dogovor Zamena (Da/Ne) : NE Kontakt (TS3,FB,IG) : IG na br.(940094)
 11. Vaše Ime_Prezime (IG): Wolf Evanss Poznavanje RP pravila (1-10): 10 Broj sati na serveru: 2068 Dnevna aktivnost (Koliko provodite vremena u igri): 6/7h Broj postova na forumu: 61 Godište: 1995 Jeste li već bili Supporter na Serveru: Jesam Slika Statsa: https://imgur.com/lg82uDi Vaše prednosti: Brz,poslušan,željan da pomognem igračima ! Postavljanjem konkursa pročitao sam i prihvaćam pravila Supporter-a, te ću se maksimalno zalagati za Supporter-e (DA/NE): DA
 12. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): Srpskom latinicom Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga): https://www.facebook.com/profile.php?id=100004330459007 Zašto ste se odlučili postati lider: Nisam imao prilike da budem lider,hteo bih i mislim da bih se snašao bez problema i rasprave sa članovima i vođom lidera. Opišite kako bi se vođa lidera trebao odnositi prema Vama: Isto kao i prema ostalim liderima i igračima Jeste li ikada pokušali otvoriti svoj SAMP server: NE Jeste li ikada bili u svađi sa članom administracije Zare: NE Da možete odabrati jednu moć super heroja, koja bi to bila: Recimo nevidljivost Jeste li ikada bili lider na Zari: NE Jeste li odslužili vojni rok, ako ne, biste li ga odslužili: Nisam,bih. Imate li ispravan mikrofon i TeamSpeak3: Imam Da Vas vođa lidera zamoli da učinite nešto s čime se ne slažete, što biste učinili: Učinio bih to isto. Igrate li druge igrice osim SAMP-a: NE Zašto igrate SAMP: Igram dugo vremena i tu iskuliram malo sa ljudima na TS-u i u samoj igrici. Što mislite o doniranju na SAMP-u: Doniranje održava server u radu.. Koliko dugo igrate SAMP: 7 godina.
 13. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): Srpskom latinicom Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga): https://www.facebook.com/profile.php?id=100004330459007&ref=br_rs Zašto ste se odlučili postati lider: Nisam nikada bio lider,i mislim da bi se dobro snasao na toj poziciji. Opišite kako bi se vođa lidera trebao odnositi prema Vama: Fer i korektno,a takođe i prema ostalim igračima.. Jeste li ikada pokušali otvoriti svoj SAMP server: NE Jeste li ikada bili u svađi sa članom administracije Zare: NE Da možete odabrati jednu moć super heroja, koja bi to bila: Moć letenja. Jeste li ikada bili lider na Zari: NE Jeste li odslužili vojni rok, ako ne, biste li ga odslužili: Nisam,odlužio bih. Imate li ispravan mikrofon i TeamSpeak3: DA Da Vas vođa lidera zamoli da učinite nešto s čime se ne slažete, što biste učinili: Učinio bi to što mi vođa kaže.. Igrate li druge igrice osim SAMP-a: Ne Zašto igrate SAMP: Zbog druženja sa ljudima na TeamSpeak i ubijanja vremena.. Što mislite o doniranju na SAMP-u: Doniranje održava server u radu.. Koliko dugo igrate SAMP:7god.
 14. U konkursu služit ću se: ( hrvatskom latinicom, srpskom latinicom, srpskom ćirilicom, crnogorskom latinicom, bosanskom latinicom, makedonskim pismom, engleskim jezikom, njemačkim jezikom): Srpskom latinicom Link Facebook profila (obvezno je imati SAMP profil, ukoliko ga nemate, napravite ga):https://www.facebook.com/profile.php?id=100004330459007 Zašto ste se odlučili postati lider: Mislim da bi mogao da vodim organizaciju kako treba bez rasprave itd. i da bi bio okej kao lider.. Opišite kako bi se vođa lidera trebao odnositi prema Vama: Pre svega da lepo objasni šta se sme,a šta ne da se radi i kako. Jeste li ikada pokušali otvoriti svoj SAMP server: NE Jeste li ikada bili u svađi sa članom administracije Zare: NE Da možete odabrati jednu moć super heroja, koja bi to bila: Letenje Jeste li ikada bili lider na Zari: NE Jeste li odslužili vojni rok, ako ne, biste li ga odslužili: Naravno da bi,ali iz nekih razloga ne mogu.. Imate li ispravan mikrofon i TeamSpeak3: DA Da Vas vođa lidera zamoli da učinite nešto s čime se ne slažete, što biste učinili: Pokušao bi da se dogovorim da bude i njemu i meni ok. Igrate li druge igrice osim SAMP-a: NE Zašto igrate SAMP: Igram ga dugo vremena tu provodim vreme i iskuliram se malo sa ljudima na ts.. Što mislite o doniranju na SAMP-u: Okej je,to odrzava srvr. Koliko dugo igrate SAMP: Od 2013god.
×
×
 • Create New...