Jump to content

#Makaveli

Član
 • Content Count

  2,573
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

160 ZG ~ Napredak se vidi

About #Makaveli

 • Rank
  ZG ~ Šampion
 • Birthday 08/15/2001

Recent Profile Visitors

7,046 profile views
 1. PRODAJEM BRASNO NAV ELIKO PONUDE U SMS
 2. Vaše Ime_Prezime: Makaveli [Stari nick Joy] Level: 94 Opis problema/BUGa: Danas sam dobio specijalni nick od Anthonya i setao mi je novi tj. Makaveli... Sve super, dobio novi nick, idem /quit sav sretan i kad se vratim kasnije idem do imanja i na njemu pise stari nick, odem /v getam auta ali ih ne mogu otkljucati, nekad se zadesi da getam necije random auto. Slika STATS-a: Slika statsa dok mi je nick bio Joy --- Slika statsa sa novim nickom Makaveli --- Dokazi: Ubagano auto koje je ostalo parkirano na mojoj kuci sa starim nickom Joy --- Moje imanje na kojem je nick i dalje Joy Komentar: Znaci ovako, treba refreshati label imanja tj. da na njemu pise vlasnik Makaveli, a ne Joy i vratiti ubagani PD rancher Ako treba jos slika recite!
 3. Prijedlog je za (SAMP, Discord, Forum): SAMP Vaš prijedlog je: ⬇ Lucky Spin Novi system za aktivne igrače - lucky spin. Svaki igrač nakon 70+ level-a (penzioner) bi imao mogućnost jednom zavrtjeti kotač sreće, u njemu bi mogao dobiti razne nagrade npr. novac, slot, VIP 2, Level & Money UP itd. __________________________________________ Mislim da bi ovo bio dobar i zanimljiv system, pogotovo za neke igrače koji ne mogu prijuštiti nešto od tih stvari gore navedenih!
 4. Predlog je za (SA:MP, Discord, Forum) : FORUM Vaš predlog je: Dodati + / - gumbove na kraju topica, to bi služilo da igrači mogu iznijeti mišljenje bez spama. Taj + ili - poen se ne bi ubrajao u reputacije, nego samo mišljenje o topicu. Npr. [ + ] [ - ]
 5. Kakva je razlika između običnog i doniranog admina molim te objasni mi
 6. Predlog je za (SA:MP, Teamspeak, Forum) : SA:MP Vaš predlog je: 1. Dodati novu mogućnost u Volexu, a to je upgrade healtha vozila (npr. sa 100% štete povećati na 150%). Mislim da bi se ovo koristilo, a dosta je unikatno! 2. Izmapati auto-plac pokraj Zara Banke, ne treba ništa pretjerano i dodati da svako 30 minuta izbaci ova poruka *Ne možete prodati Vaše vozilo? Posjetite naš auto-plac pokraj Zara Banke!* 3. Pošto je na serveru sad veći broj igrača, a samo su 2 organizacije aktivne, ja mislim da treba dodati još neku zanimaciju kao npr. Ilegalni poslovi. <><><><><><><><><><><><><> - Igrači nakon ispunjenog levela 10+ bi se mogli zaposliti u ileglanom poslu, a neki od njih su. 1. Hitman Agency, svrha ovog posla je plaćeni ubica. Igrači bi mogli postaviti bounty jedni na druge, uz plaćenu nagradu min 25.000$, max 100.000$ Komande ovog posla - > /lb lociranje, /oprema skidanje - uzimanje opreme (skin, gun - silenced i sniper) 2. Dodati org dealer system, svaka org bi bila povezana sa dilerima i imali bi mogućnost naručivanja od istih. Igrači bi se mogli zaposliti kao dileri i prodavati im drogu. Lider svake org bi imao komandu /naručidrogu i ta narudžba bi automatski ispisala dilerima. *Lider bande Mara Salvatrucha13 je naručio 20.000G droge, ako želite prihvatiti kucajte /prihvatiponudu.* Nakon prihvaćanja iste, morali bi preraditi drogu i na kraju im je dostaviti i dobiti nagradu!
 7. Vaš nick: Joy Opis BAG-a: Imam firmu za sms i call [Telekom], ali nakon ovog updatea novac mi nikako ne dolazi u sef, stalno je isto stanje. Dokaz: Ne znam kako bih dokazao, pogledajte. Komentar: Želio bih da se ovo što prije popravi i da se firma vrati na prijašnje stanje! @Vedran
 8. Predlog je za (SA:MP, Teamspeak, Forum): SA:MP Vaš predlog je: 1. Promijeniti i fixati system kidnapovanja, jer je ovaj trenutni po malo loš. Primjeri - Kada kidnapujemo igrača njemu ispiše jasna poruka da ukoliko napusti server dok je zavezan dobija jail i fine. Da se kidnapovanom igraču onemogući korištenje /pp, /g, /pm i /sms jer se previše iskorištava. Dodati da kada kidnapujemo VIP4+, da i njega možemo pokrasti jer ovako nema nikakve svrhe. 2. Komanda /slay, ona bi služila da respawna igrača sa WLom ukoliko je freezao, ali nakon respawna i dalje ostaje WL. 3. Aktivirati sve evente na /ZGAMES u periodu 00:00 ~ 09:00, jer tada baš nema neke zanimacije za igrače. 4. U periodu 03:00 ~ 06:00, omogućiti komandu /stuck jer zna nekad ubagat, a nema supportera online. 5. Napraviti komandu /platikauciju ~ ID, tu komandu bi mogli koristiti u opštini ako nekoga želimo izvaditi iz jaila. ('PD jail') 6. Izbaciti neke nebitne stvari iz chata, npr. Lotto, a dodati da se oglas može postavljati svako 30sec, jer je sad veći broj igrača, a realno koga zanima ko je uplatio lotto.
×
×
 • Create New...