Jump to content

Joy

Lider
 • Content Count

  2,373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

139 Pametnjakovic

About Joy

 • Rank
  ZG ~ Sampion
 • Birthday 11/11/2001

Recent Profile Visitors

4,234 profile views
 1. Ne gleda ti cheater da li tu ima admina ili ne, on se za 20 vrati preko Vpn i tjt
 2. Hahahaha Pasha i cheat... Nema on nista, momak se dobro puca i tjt
 3. Joy

  Yakuza

  Vaše Ime_Prezime [Server] : Joe Corelli Slika : https://imgur.com/a/dBPzIbW Komentar : Japanci najjaci
 4. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SAMP Vaš predlog je: Fixati da se zakačeno vozilo ne može getati. Kada izađemo sa servera dok nam je zakačeno vozilo, dodajte da nam server automatski zaplijeni isto. ((Anti LTA))
 5. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SAMP Vaš predlog je: ============================== Posao Poštar Doraditi posao Poštar u smislu zimskih praznika. Kada startamo posao, dobijamo zadatak raznositi darove pred kuće, kada dođemo do markera dar vadimo iz auta i ostavljamo pred kuću. ============================== Grudve Grudve kupimo komandom /napravigrudvu, one bi služile većinom za zabavu i gađanje između igrača. Jedna grudva ~ 0.05HP ============================== Christmas Interior Dodati Božićni namještaj, okićene Jelke, darovi, lizala itd. Njih bi kupovali u Građevinskoj Firmi i postavljali X Y Z osama u svoju kuću. ============================== Zimski dizajn TDova Urediti TDove bolje nego prošle godine. U rubove dodati snijeg, na info boxu Jelku i darove, dole ispod neka odbrojava do nove godine ili nešto slično. Prošle godine bila jelka i to je to. ============================== Winter Park Urediti neki Park, npr Glen Park. U njemu dodati klizalište koje bi mogli koristiti, barove, klupe itd. Malo dizajna nikad ne smeta. ============================== Sistem proklizavanja Napraviti ukoliko idemo više od 130/kmh, da automatski izgubimo kontrolu to jest kao da nam puknu gume. Kada smanjimo brzinu gume se vraćaju na staro. ============================== Žičara Napraviti žičaru koja bi počinjala na nekom brdu i završavala u Glen Parku npr. Nju ne bih mogli koristiti uvijek nego bi A10 imao komandu /Pokrenižičaru. Nije baš teško napraviti ali dosta zanimljivo za igrače. ============================== Rent Umjesto Bicikla na nekim mjestima dodati QUAD, na primjer kod PDa izbaciti BMX ubaciti QUAD. ============================== Poklon Poklon se ne bih mogao uzeti uvijek nego bi on bio na novom ostrvu za žurke u njemu ne bi bile loše nagrade nego samo bolje na primjer LevelUP, XPup, novac ili čak VIP. Najavite nekoliko dana prije kad će biti ta žurka, svi bi ušli većinom zbog poklona i ostalog, došlo bi bar 15% više igrača nego kad bi bila obična žurka. ============================== Armour Vratiti da Piletina i RedBull pune HP, dosta jeftinije a sad samo silni GunShopovi imaju zarade tada bi i Kiosk i FastFood imali zarade. Ako ćemo iskreno svi ovo žele. ============================== Nove teritorije Dodati nove uređene teritorije, ubaciti 5 teritorija koje bi mogli zauzimati 24/7 i posebno ih urediti. Na njima dodati FastFood i GunShop. Npr zona Totti GS, Koliba iznad MS baze, sadašnja umanjena T2, BG Selo i ostaviti smanjenu kocku. Ovo se sviđa većini igrača i bit će zabavnije nego sad, pucanje 24/7 sve organizacije mogu biti aktivane i pucati se sve skupa (STT ✓). Ovo sad je realno glupo, radiš posao pokraj zone unište ti vozilo za 20 sec. ==============================
 6. -Joe Corelli -16.11.2019 -Leader Yakuze
 7. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SAMP Vaš predlog je: Vratiti na staro da piletina daje Armour, staviti cijenu 6.000$ jedne piletine, armour je preskup a svi žele to natrag. Realno 17.000$ je previše za Armour, ionako su samo 2 Fastfood-a na serveru. Na serveru su samo silni GunShopovi koji imaju zarade, zašto ne bi vratili ovo da i FastFoodovi imaju nešto zarade a također je ekonomično za nas igrače koji nemamo novca, ne trebamo davati 20.000$ svako malo.
 8. Vi što govorite da to za firmu ne treba na donaciju, kad bi bilo free igrači bi stavljali svašta i bio bi raspad sistema. Imanja i treba staviti na donaciju, pa tko ima para viška neka donira, nitko ga ne tjera.
×
×
 • Create New...