Jump to content

FIXON DOKTOR

Game Admin
 • Broj postova

  41
 • Pridružio/la se

 • Poslednja poseta

 • Forum bodovi

  0 [ Donate ]

2 pratioca

O FIXON DOKTOR

SA:MP Server

 • Ime_Prezime
  Fixon

Nedavni pregledi profila

Član je isključio nedavne preglede profila.

Dostignuća

Pomoćnik

Pomoćnik (5/14)

 • 10 postavljenih postova
 • 30 dana na forumu
 • Prvi postavljen post
 • Posvećen
 • Prva postavljena tema

Bedževi

0

Broj reputacija

 1. Odbijeno, slika nije validna. LOCK
 2. ⋆★⋆ ZARA GAMING RPG - SUPPORTER ŽALBA ⋆★⋆ - PRAVILNIK - ________________________________________________________________________________________________________________ Pozdrav svima. Dobrodošli u TOPIC Žalba na Supportera (Pravilnik). Prilikom žalbe neophodno je poštovati pravila kako Vaša žalba ne bi bila automatski odbijena. Ime TOPIC-a kojeg kreirate MORA biti sledeći > ZG - Žalba na Supporter-a (Ime_Prezime Supportera). Ukoliko postavljate žalbu na Supportera, obavezno je postaviti žalbu po datom formularu. Obavezno je ispuniti kompletan formular baš onako kako se od Vas to i traži. Ukoliko Vaša žalba bude prihvaćena, Supporter na kog ste postavili žalbu biće automatski kažnjen onako kako proceni Vođa Supporter Tima. Ukoliko žalba bude odbijena, imate pravo postaviti ponovnu žalbu u roku od 24:00h nakon odgovora na predhodnoj gde će se zakazati sastanak putem DISCORDA sa Vođom Supporter Tima, Supporterom na kog je žalba postavljena i igračem koji je postavio žalbu nakon čega će se obaviti detaljan uvid na situaciju i gde će se doneti konačna odluka. Zabranjeno je postavljati žalbu više od jedan (1) put. (NO SPAM) Strogo kažnjivo je postavljati žalbu koja sadrži uvredljiv sadržaj. Zabranjeno je dodavati bilo šta na žalbi van onog što se od Vas traži. Zabranjeno je postavljati žalbu u tuđe ime. Dokaz ne sme biti stariji od 24:00h Dokaz ne smije biti EDIT-ovan ili uslikan sa drugog uređaja. NAPOMENA: ROK ZA ODGOVOR NA ŽALBU > 24:00h _______________________________________________________________________________________________________________________________________
 3. FORMULAR KONKURSA ZA SUPPORTER TEAM Supporter Team - Deo osoblja koji pomaže igračima na serveru. Radom u Supporter Teamu možete doći do Admin Teama. Kako biste postali Supporter na našem serveru, postoje neka pravila, a to su: Potreban je ispravan Discord, slušalice, mikrofon, Facebook profil i 50H igre na našem serveru. Supporter ima nedeljnu aktivnost od 15H i određenog broja LP-ova (odgovora na pitanja) koja se menja od strane vođa, koju mora ispuniti kako bi mogao napredovati. Ukoliko je igrač koji postavlja konkurs na BlackListi Admin Teama/Supporter Teama, konkurs mu se automatski odbija. Ugovor Supporter Teama je 14 dana, ukoliko napustite pre roka, bićete kažnjeni sa 1500 minuta jaila i kaznom od 5.000.000$. Ukoliko je vaš konkurs prihvaćen, potrebno je da budete u čekaonici na našem Discord serveru. Prilikom postavljanja konkursa, mora se poštovati sledeći formular, svaki nepravilno postavljen konkurs se odbija: [SERVER] Ime_Prezime: [RL] Godine: Slika STATS-a: UPLOAD [IMGUR/PRNTSCR]: Facebook [LINK]: Da li posedujete Discord [Aktivan mikrofon i zvučnik]: Da li prihvatate Supporter Team ugovor [Traje 14 dana]: Zašto baš Vi? TEXT [Par rečenica]:
 4. iznad su dokazi za mute i jail, dobio si jail 15 minuta za inv/report, report sluzi za prijavu igraca ukoliko krse pravila, imas /askq - A za pitanja... a za mute ima slika iznad pa vidis razlog.Takodje jail za inv/report jasno se vidi da je provokacija zbog muta za vredjanje.
×
×
 • Create New...