Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

 • OBAVJESTENJA
  Vazna obavjestenja za nasu zajednicu

  • Nelson

   Support   03/05/2018

   Zdravo drugari, od sada cemo se jos vise fokusirati na forumu. Imamo sjajan forum pa zasto da ga ne iskoristimo? Zato smo smo omogucili na forumu Support Tikete da nas lakse kontaktirate! Vise o tome imate na linku ispod jednostavno kliknete i idete "Novi Tiket"! >>> LINK: http://zara-rpg.com/index.php?/support/  
Sign in to follow this  
Amar_Sasmaz

Prijedlog za SA:MP

Recommended Posts

Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP / Forum
Vaš predlog je: Aktiviranje YT kanala. Ja baš mislim da je to izvrsna prilika da aktiviramo Zara Gaming YT kanal jer na prethodnim klipovima što se tice servera ima odlicnu gledanost. Po mome mišljenu tu bih trebali da im na tom kanalu prezentujemo server sisteme kako funkcionise server ulazci u org teritorije kakvi su igraci snimati samp filmove neke nagradice preko YT kanala praviti. Mislim da bi tako privukli pažnji potencijalno novim igračima na našem serveru i cak onima koji su tek poceli igrati na serveru i u potražnji za nekim serverom. 


- Aktiviranje Foruma - Mislim da bih cesce trebale biti nagrade na forumu jednom je bila nagrada VIP 4 za najaktivnijeg clana foruma i msm da je to bilo podržano od starane igrača jer kada im je dosadno IG uđu na forum i učestvuju u nagradim igrama. To može biti npr VIP 2, slot vozila, 50 respekata i tako tome slicno ništa previše a opet nekako zanimljivo :D^_^ 

SA:MP : Novi sistem droge : Mislim da su se igrači dosta smorili sa ovim sistemom droge mislim da bih neki novi trebao biti ubacen nešto zanimljivo da ne bude ono jedna vrsta droge za sve.. Evo npr na srv se postave 3 4 aktora i sad svaki od njih prodaje nešto svoje i sad npr igrač hoće napravit heroin i sad od svakog od tih aktora treba neke tablete i ta cuda da bi uspjeo napraviti heroin i onda ode kao u labaraoriju droge sa svim tim stvarcicama i tu pravi i dobije određene grame i da je malo teže skupiti. A igarči ovu što sad trenutno posjeduju ubaciti kao neku tamo desetu drogu šta ja znam i da ih ta ne hila baš nešto puno od pomoci a ovaj heroin da ih hila full pancir i da je malo teže doći do njega. 

SA:MP : Ono sve što je kolega Filip predložio veliki + 
 
SA:MP : Novi sistem posla za posao drvosjecu, ovako zima se biliži snjeg da opada onako da se smrzneš isto snjeguljica sladoled u frižideru. Potpuno novi sistem polsa, da nekako bude u zimskoj atmosferi nova mapica eo npr.. Neki motorkom sjeku drva, drugi drvo cijepaju a treci ga odvoze negdje BG SA ZG itd. I da to sve izbaci u labelu npr ovaj ce cjepati i on tu kao cjepa drva folovi golovi i zarada npr 10.000$ (slicno kao i ostalim poslovima) ovaj vozac on npr ima istu zaradu 10.000$ a ovaj što sece motorkom on ima isto tako i da minutaža bude mnogo slicna kako posao ne bih postao monoton te razlika u kešu smorila igrače i da rade ovaj npr cjepa i cjepa li ga cijeli dan i to mu postane monotono i ima istu zaradu kao vozac tih drva sjedne baja pusti muziku i vozika i tako i za ovaj sto pila.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slazem se, samo treba naci osobu koja ce to lepo snimati, koja nije debil, koja zna to da radi itd itd

 • Sviđa mi se 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×