Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

 • OBAVJESTENJA
  Vazna obavjestenja za nasu zajednicu

  • Nelson

   Support   03/05/2018

   Zdravo drugari, od sada cemo se jos vise fokusirati na forumu. Imamo sjajan forum pa zasto da ga ne iskoristimo? Zato smo smo omogucili na forumu Support Tikete da nas lakse kontaktirate! Vise o tome imate na linku ispod jednostavno kliknete i idete "Novi Tiket"! >>> LINK: http://zara-rpg.com/index.php?/support/  
#Filip

Blagdanski prijedlog

Recommended Posts

Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) :  SA:MP
Vaš predlog je:

Na Zari je uvijek posebno doba godine za vrijeme blagdana. Puno je igrača samo radi tog ugođaja počelo igrati baš na Zari. Uskoro se i to doba godine bliži pa evo nekih prijedloga malo ranije kako bi se neki mogli možda i uvažiti pa napraviti, mislim da bi bilo jako zanimljivo i da bi zavladao još ljepši ugođaj. 
Uz sve ono što i inače bude:

~ dodati za vrijeme blagdana u namještaj za kuću lampice, bor, one čarape što se stave na kamin, poklone, neke ukrase... Bilo bi lijepo vidjeti takvo što. 

~ dodati klizalište. Ono bi moglo biti preko puta općine, veliko, po mogućnosti ukrašeno, klizalište u kojem bi, kada se uđe, svi imali onaj skin za rolera (muški - ID 99, ženski - ID 92). Može se ili nekako automatski po spolu namjestiti skin kada se uže u klizalište, ili da bude poluzatvoreno, tj. da budu stakleni zidovi pa da se ulazi komandom ili tipkom F te se odabere muški ili ženski skin. Mislim da bi to bilo jako popularno mjesto baš jer je vrijeme blagdana.

~ dodati adventski sajam. Kao što postoji u raznim gradovima diljem svijeta, da bude jedan poseban dio grada gdje će biti kućice za sajam u kojem će se moći kupiti kuhano vino, vruća čokolada, neki kolačići i sl. ili, ako ništa drugo, da stoje za ukras. I naravno, prostor sajma treba biti lijepo ukrašen. Može biti ili kraj klizališta ili na nekom drugom mjestu u gradu.

~ dodati sistem poklona.  Poklon se šalje na kućnu adresu te dočeka vlasnika kuće kada upiše /kuća ili pod borom haha, što ne znam je li moguće, ali ovo komandom vjerujem da je. Može biti oružje, hrana, droga, što god...

~ osim onakvih poklona koje bi međusobno slali igrači, mogu se staviti i pokloni koji bi se spawnali diljem grada, random ili koji bi se nalazili ispod bora u centru grada pa bi svatko mogao uzeti određeni broj svaki dan ili da se uvijek tamo spawna pa tko prvi, njegovo.

~ dodati vatromet, kakav god je moguć (a može se napraviti jaaako lijep vatromet, ima puno videa SAMP vatrometa na Youtubeu, neki su to samo granate koje eksplodiraju u zraku, neki bas idu i svijetle dok ne puknu kao granata, a neki izgledaju kao pravi vatromet u boji. Također imaju i oni vatrometi što su kao prskalice što s poda idu na zrak. A osim toga, mogu se dodati i prskalice koje bi igrači držali u ruci. Može se  napraviti i veliki vatromet za Novu godinu heheh

~ dodati blagdanske TD-ove, da budu crveno-bijeli ili crveno-zeleni ili nešto drugo, ali da je na tu temu.

 

~ i naravno, da, kao i svake godine, cijeli grad bude ukrašen i prekriven snijegom, a ne samo centar i da se napravi što bolja blagdanska atmosfera :D 

 

Evo, ovo su neki od prijedloga koji bi ja mislim jako doprinijeli blagdanskom ugođaju koji je svima jako drag, nadam se  da će se barem nešto prihvatiti, mislim da ima dovoljno vremena za realizirati ovo. Bilo bi ovo jedinstveno, a jako jako lijepo i vjerujem da bi se svima jako svidjelo te privuklo nove igrače.
Ako se sjetim još nečega, pisat ću opet :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala na predlozima, razmotricemo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.

×