Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Anthony_King
[ POCETNIK ]
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. Ime_Prezime na serveru:Anthony_King Ime igraca kojeg pohvaljujete:Anonimus_Corleone Koja je igrac pozicija na serveru:Supporter Razlog:Svaki put se porta kad mi nesto treba neka pomoc stalno odgovara na lp,trudi se sve u svemu mislim da zasluzuje mnogo vise !
 2. Predlog

  Hvala svima <3
 3. Predlog

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : Vaš predlog je: -Da se doda ZG launcher u kojem ce biti anti cheat te igraci ne bih mogli koristiti kikave citove i par modova za puteve auta itd... -Da se doda vise vozila na poslu dostavljac produkta,imaju samo 3. -Da se doda npr svaki sat da server automatski pokrene random event. -Da promoteri na /g chat mogu pisati svakih 20sec koliko je sad to je pre dugo. -Evo predlog za ts3 kanal(npr,posto danas dolazi do raznih prevara u trade-ovim sa vozilima i tak odalje da se doda 3 kanala koja bi npr bila Trade 1 Trade 2 Trade 3 i tu da ude neki admin ili supporter da ne bih dolazilo do prevara.) -Da se doda doda JNA u Zagrebu tako bih imali BGPD I SOA U BG ,SOA i SAPD u SA,I JNA U ZG,te bih igracima bil oteze pljackati ZG opstinu i ostalo. -Da se doda nova mapa Promoter baze i Golden Zlatare, -Neki novi posao npr Pepsi dostavljac. -Povecane cene u marketima -Nakon smrti da se spavnamo u bolnici jer ovako bolnica nema nikakvu funkciju -Da se doda org npr Blue Hulk koja bi bila samo motoristicka banda koja bi imala motore freeway u bazi te bih oni bili motoristicka banda (ne potrebno ali ajde) -Posto se dobije na pocetku 200k da se poveca cena renta -Dok se registrujete da dobijemo novu opciju da mozemo stavljati kacket naocare na lika (to je ja mslm bilo davno) -Saobracajna policija ako neko ne stane na 4 upozorenja Saobracajne policije imaju mu pravo dati 4 wl i ond ga soa ili bgpd,sapd hapse (zavisi gde je) -Da se doda novi TD -Da se vozila ne mogu tunirati u Trans Fender itd vec da postoji neka mapa gde vodimo aut ona tehnicki pregled registrujemo tuniramo.
 4. Zalba na igraca

  https://imgur.com/a/XC8VC Psovanje i rusenje snova drugim igracima,+ je trolovao sa /Q ali su obrisali chat gore,uglavnom vidi se da su 2 svojevoljeno zasla sa servera zasto ? Trol ih je

Community Reputation

0 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Anthony_King

 • Rank
  ZG ~ Pocetnik
 • Birthday 05/05/2006
×