Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Nikola_Cvele

[ POCETNIK ]
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

 1. [Predlog za server] Maree

  +
 2. Predlog za server

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : Samp Vaš predlog je: 1.Da taxi bude posao kao mehanicar, a ne organizacija. 2. Da se opet otvori vojska i da se za bazu iskoristi baza u pustinji koja je vec u vannila mapi.
 3. Predlog Nikola_Cvele

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SAMP Vaš predlog je: 1.Da se stavi da auta mogu da se prodaju osobama koje nisu u njemu,jer postoje vozila koja imaju samo jedno mesto i u koja ne moze da sedne suvozac,sto znaci da prosto ne mogu takva vozila da se prodaju igracima.
 4. Prijedlog za server

  Veliki + za ovo,mislim undercover nema svrhu kad mu na autu pise PD i nick mu je PLAV.
 5. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je: 1.Da se dodaju eventi na server kao sto su auto skup i auto pijaca kao u rl. 2.Da se pokrenu Sarajevo i Zagreb malo,da se mozda doda jos nek org u njih i posao ili da se prebaci nesto iz bg tamo.
 6. Prijedlog

  -
 7. Predlog za salone

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je:Moj predlog je da otkljucate salone da rade svaki dan,ne mora ceo dan,neka to bude pola sata ili sat,ali neka bude svaki dan i da bude malo vise auta kolicinski u njima,jer ovako kad ih otvarate samo nedeljom,to bude guzva,uvek neko dma,i nema dovoljno auta,kao psi moramo da se borimo da bi dosli do salona.

Community Reputation

0 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Nikola_Cvele

 • Rank
  ZG ~ Pocetnik
×