Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Harun_Kovacc

[ POCETNIK ]
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Bug s stanom

  Vaš nick:Harun_Kovacc Opis BAG-a:Imao sam stan id 323 i bio sam neaktivan . Pao je na buy i sad je ostalo u /stats na stan id 323 i ne mogu da kupim drugi stan,niti mogu ovaj korisitit. KomentarVolio bi da rijesite sto prije,da mi uklonite ovaj stan s /statsa. Dokazi:
 2. [Prodajem] Maverick

  Ime Prezime: Harun_Kovacc Šta kupujete/prodajete: Prodajem hels.Maverick Koliko para tražite/dajete: 30.000.000 USD Zamjena (Da/Ne):NE! Kontakt (TS,BROJ TELEFONA,FB):IG
 3. /BUG S STANOM/

  Vaš nick:Harun_Kovacc Opis BAG-a:Imao sam stan id 323 i bio sam neaktivan . Pao je na buy i sad je ostalo u /stats na stan id 323 i ne mogu da kupim drugi stan KomentarVolio bi da rijesite sto prije,da mi uklonite ovaj stan s /statsa. Dokazi:
 4. [Prodajem]Firmu u BG

  Ime Prezime: Harun_Kovacc Šta kupujete/prodajete: Prodajem Zeljeznicu/Vlakovodja Beograd Koliko para tražite/dajete: 20.000.000$ Zamjena (Da/Ne): Ne.
 5. [Bag sa vozilom]

  Vaš nick:Harun_Kovacc Opis BAG-a: Kupi sam Freeway (motor) i kada ga pokusam locirati pise da nisam vlasnik,pise mi i da mi je registracija istekla. Komentar:Zelio vi da mi vratite vozilo. Ako ne mozete vratititi volio bi da mi ocistite drugi slot da imam slobodan. Dokaz:
 6. Prodajem firmu

  PRODANO Prodajem firmu Streljana. Jedina Streljana u državi,donatorska firma. Adresa firme: 61(/fgps) Sarajevo. CIjena firme: 80.000.000$ PRODANO
 7. Uplatio sam za VIP 1 PREKO SMS-A Zadnja tri broja od tel su 591

Community Reputation

0 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Harun_Kovacc

 • Rank
  ZG ~ Pocetnik
×