Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Franz
[ POCETNIK ]
 • Content count

  498
 • Joined

 • Last visited

 1. Kritika za spec-admine

  Sve je to do vođe... Je l' tako @Anthony?
 2. Ime_Prezime: El_Franz Ko vas je warn-ovao: ne sjećam se bila je forum žalba... (mozda čak Panda)Warn ste dobili na (forumu/serveru): serveru Datum kada ste dobili warn: / ( ne znam tačan datum ali mislim da ima mjesec dana mozda cak više) Razlog: Kamikaza Komentar: /
 3. [Zalba na igraca] (PSOVANJE MAJKE)

  Da ne radiš to što radiš ne bih ti psovao, ali si retardiran uzimaš parkirana vozila i odvoziš u Parking Servis ( Mavericka uzeti mslm stvarno )...
 4. Momak prvo ja nemam /g chat jer nemam promotera niti vipa i sl. Ovo nije čak moja slika, a to što SMS ti psujem je IC chat.
 5. Ime_Prezime: El_Franz Na kojeg lidera se zalite: Aldiin Razlog: Vrijedanje na /g chatu Slika: https://imgur.com/a/RjBlLwY
 6. Vaše ime i prezime: El_Franz Ime lidera na kojeg se žalite: Luka_Hulk Razlog: DM na civila + vrijedanje IC Dokazi: KLIK
 7. Lista: Martin Garrix - Hold on & Believe Drake - Legend Loud Luxury - Body ft. brando SHA - Unikat K-391 & Alan Walker - IGNITE Nešto od SARS-a.
 8. ( Konkursi ) Server DJ

  Ime_Prezime: El_Franz Godine: 17 Sati igre: Imao oko 2000 ( obrisan acc ) sad oko 50-tak. Koliko dnevno vremena provodite na serveru: 4-5h Zasto bas vi?: Mislim da imam dobru listu pjesama koje bih puštao i vjerujem da bi se igračima dopalo. Naravno ne bih abjuzao i puštao neke glupe pjesme. Pokušao bih uljepšati igru ostalim igračima i ponuditi malo zabave.
 9. [Zalba na igraca] Maree

  Maree ne trebaš da se stidiš onoga što jesi...
 10. Nickname: El_Franz Na koga se žalite: Maree Razlog: Vrijedanje po /g chatu Dokaz:
 11. Žalba

  Ime_Prezime: El_Franz Na koga se zalite: Ognjen_Nedic Razlog: Vrijedanje na /g chatu Slika : Kazniti ga.
 12. Ime_Prezime: El_Franz Na koga se zalite: Rimski_Rimokilla Razlog: TK Dokaz: https://imgur.com/a/qzsnKgy Objašnjenje: Cuffo sam ga i sa strane možete vidjeti da je ubijen od svog igrača (što se također vidi na slici ako bolje pogledate vidjet će te čovjeka sa snajperom )
 13. Nick: El_Franz Na koga se zalite: Edward_Morelli Razlog: Vrijedanje na /g chatu Dokaz: Dole slika. https://imgur.com/a/erTk6fG https://imgur.com/a/283CtkI Kazniti ga.
 14. Name: El_Franz Na koga se zalite: Matriks_Djuzicc Razlog: Davanje nepotrebnog wanted levela nakon ubistva ( PD PG ) Slika: https://imgur.com/a/YcGoIaU Objašnjenje: Imao sam wanted te je on mene ubio ( vidi se na ubistvima sa desne strane ) i nakon ubistva mi je opet dao wanted level "obnova". Ne bih da vrijeđam ali ovaj lik je potpuni retard.
 15. Name: El_Franz Na koga se zalite: Meckara_Don Razlog: DB Heli Slika: https://imgur.com/a/HkKCSjf

Community Reputation

51 Pametnjakovic

About ourselves
Learn more about Franz

 • Rank
  ZG ~ Spamerko
 • Birthday June 20

Recent Profile Visitors
1,269 profile views

×