Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Franz
[ POCETNIK ]
 • Content count

  404
 • Joined

 • Last visited

 1. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SAMP Vaš prijedlog: - Uraditi nešto za LTA recimo da ga pošalje 100 minuta u jail ako uradi LTA. - Ako pucaš igrača koji je cuffan skine ti gun.
 2. Rasprava

  IG Nick: El_Franz Rasprava: Šta kažete da se uvede odvjetnik i kada te PD uhapsi ( samo PD ) odvjetnik ti može smanjiti kaznu na max 5 minuta.
 3. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SAMP Vaš prijedlog: 1. Novi sistem eventa. ; Da igrači mogu ukucati komandu /event te izbaci listu svih evenata i da se može join u bilo koje vrijeme i kada se napuni određen broj npr. 15 igrača event se starta sam. 2. Isto tako za DM npr. cmd /dm i prebacite na neko mjesto i kad se napuni 10 igrača random se raspodjele u timove i pucaju se ( smanjuje se DM kod javnog mjesta i sl. ).
 4. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SAMP Vaš prijedlog: - Kada PD zeli dati nekom wanted kuca /su i otvori mu se dialog i piše mu Bjezanje od rutinske kontrole Ometanje rada policje Napad na policiju itd itd..
 5. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SAMP Prijedlog 1. Na TS3 ubaciti Patrola 1 , 2 , 3 sobe kod BGPD ...
 6. Prijedlozi

  Za šta je prijedlog: SANP Vaš prijedlog: 1. Srediti komandu /stoppljacka 2. Zabraniti da dolaze ubijati ove što su već tazirani ( više sati jaila ) 3. Da PD moze učestvovati u waru kao i svaka org.
 7. Predlozi za Forum UPDATE!

  Kad udjes u podforum neki npr "Zahtjevi" i da mozes naci od korisnika objave koje je tu stavljao npr udjes tu i ukucas negdje Franz i izbaci ti sve sta sam ja stavio tamo... Ako razumijete
 8. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SANP Vaš prijedlog: - Ako već možeš baciti drogu da ju je možeš i pokupiti sa poda.
 9. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SA:MP Vaš prijedlog: - Ubaciti org sef PD-u i kada oduzme nekom drogu da ta oduzeta droga ide u sef.
 10. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: TeamSpeak3 Vaš prijedlog: - Da channel admin može uređivati deskripciju kanala...
 11. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SA:MP Vaš prijedlog: 1. /kanistar , ukucaš ne vidi se dok sl. put ne ukucaš /kanistar. 2. /engine automatski pali auto/motor
 12. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SA:MP Vaš prijedlog: - Kad zelis kupiti gun da napišeš broj metaka . Npr. 50 metaka M4 i broj metaka x 100 , 50x100= 5000 , gun košta 5000$
 13. Prijedlozi

  Za šta je prijedlog: SAMP Vaš prijedlog: - Promjeniti interior nekih bandi ( primjer MS13 samo malo povećati ) - Da lider organizacije može dodati furniture - Da možeš sebi uzeti odvjetnika i kad te PD zatvori smanji ti kaznu na određen broj minuta , ali da to nije igrač odvjetnik već odeš do opštine npr. i tamo kucaš /nabaviodvjetnika ( da imaš 3 vrste 1. (slabi) smanji ti kaznu na 2 minute 2. (srednji) smanji ti kaznu na 4 minute 3. (jaki) smanji ti kaznu na 6 minuta. Ali da cijena odvjetnika nije ista recimo slabi košta 5mil , srednji 10mil , jaki 15mil ). Forum prijedlog: Kada nešto prihvatite ili napišete videćemo da napravite topic gdje će se nalaziti ti prijedlozi , a ne ovako pišete na papire ili gdje već ili ne zapišete nikako...
 14. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SA:MP Vaš prijedlog: - Org slotovi - Povećati kazne kad lider kick sa kaznom (>$150.000) - Da ti odmah skine pare kad te lider kazni , a ne da ideš u općinu.
 15. Prijedlog

  Za šta je prijedlog: SA:MP Vaš prijedlog: - Novi sistem oglasa.

Community Reputation

45 Imam prve rep + poene :)

About ourselves
Learn more about Franz

 • Rank
  ZG ~ Spamerko
 • Birthday June 20
×