Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Zift Qzr
Members
 • Content count

  261
 • Joined

 • Last visited

 1. Update v7.5.0 !

  Kidalica
 2. Vaše ime i prezime: Zift_Qzr Poznavanje RP pravila od 1-5: 5 Broj sati na serveru:289 Broj postova na forumu:124 Godište:2003 Smjena u školi/na poslu:1 Jeste li već bili supporter na serveru:Nisam na zari za sve postoji prvi put,na drugim serverima jesam hvalili su me igraci dospeo sam do spec tima.Trudicu se i na zari da impresioniran igrace i dospem do spec tima naravno prvo idemo laganim koracima :) Slika statsa:https://imgur.com/a/PJega Vaše prednosti:Moje prednosti su sto me igraci zavole,aktivan sam,uvek popricam sa svakim nisam nafuran lik i zelim da postanem deo zare gejming. Postavljanjem konkursa pročitao sam i prihvaćam pravila supportera, te ću se maksimalno zalagati za supportere(DA/NE): DA !
 3. Vaše ime i prezime:Zift_Qzr Poznavanje RP pravila od 1-5: 5 Broj sati na serveru: 268 Broj postova na forumu:122 Godište: 2003 Smjena u školi/na poslu: 1 Jeste li već bili supporter na serveru:Nisam na zari ali jesam na drugim serverima i dospeo sam do spec tima Slika statsa:https://imgur.com/a/BCL3T Vaše prednosti:Moje prednosti su sto se razumem u pravilima supportera kao sto sam i rekao dospeo sam do spec tima na drugom serveru Postavljanjem konkursa pročitao sam i prihvaćam pravila supportera, te ću se maksimalno zalagati za supportere(DA/NE): DA !
 4. Ime i prezime na serveru: Zift_Qzr Vase godiste: 2003 Koliko ste aktivni na serveru: 8-10h Slike statsa: nisam na kompu trenutno Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru: Da Link vase facebook profila:https://www.facebook.com/darko.zift.35

Community Reputation

6 Neutral

About ourselves
Learn more about Zift Qzr

 • Rank
  [ZG]Poznat
 • Birthday 10/14/2003

Recent Profile Visitors
1,194 profile views

×