Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Willliams_King
[ POCETNIK ]
 • Content count

  799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 1. Prodajem KIOSK kod KFC i MARKET kod MS13

  Moja neka zeljena cena je za Kiosk 145m , a market oko 160m. Za sve se mozemo dogovriti nije nikakav problem , moze ts,IG kako god oces.
 2. [RASPRAVA]

  Znm da nije lako voditi srw, ima dosta obaveza itd. , a pre svega ima i svoj zivot. Greske se dogadjaju svakome , i na greskama se uci , ali neke ozbiljnije jednostavno ne smeju da se ponoviti. Ova zajednica je velika, dosta godina se radilo na njoj i na kraju se izgradilo dosta toga , i treba dosta da se zalaze oko nje. Igram na ZG jako dugo idosta puta sam bio jail bez razloga , dok su neke Un-Jail koje poznaju i zato sam napisao ovde, verujem da je necu napustiti nikada , osim ako ne dobijem BL i sl. xD, jednostavno dodje trenutak kada jednostanvo puknes i mora izbiti na neku stranu.Nema sta nisam bio na ZG Lider 2 puta 1 cak i na GL, supporter oko 3 puta itd.....
 3. [RASPRAVA]

  Brt znam najmanje 3 lika koja su otisli u alc preko 3 puta i dalje igraju. Za aktivnost sam manje vise napisao. A za UnJail nije nista reseno. Bez uvrede to je moje misljenje.
 4. Prodajem KIOSK kod KFC i MARKET kod MS13

  Zeljena cena za Kiosk oko 150m , a za market oko 170
 5. Prodajem KIOSK kod KFC i MARKET kod MS13

  Kiosk 150m , Market 160m
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. [RASPRAVA]

  1.Nebih rekao da su svi. 2.Slazem se da ne mogu biti tu 24/7 , ali moraju makar nekoliko h dnevno. 3.Na kom ti srw igras ??? 4.Previse je dozvoliti da neko 3 puta scama i tek onda dobije tezu kaznu. 5.Nije ni malo glupo ima osoba koje ide 2+ i 3+ puta u alkatraz , jednostavno njima to nije problem (Da ostave komp upaljen i da ga ne gase i izadju jako brzo iz jail-a) 6.Onaj veliki bug kada su vozila nestajala je bila velika greska sto je se ubacio , jeste da smo mi krivi jer smo trazili da se ubaci sto brze , ali opet nisu trebali ubacivati ako nije bilo spremno. 7.Previse opterecavaju supportere. Pozdrav buraz uzivaj!
 10. Prodajem KIOSK kod KFC i MARKET kod MS13

  Aahahhah
 11. [RASPRAVA]

  Jeste vecina odgovorna, ali 2-3 takva staffa mogu pokvariti sve sto urade oni odgovorni.
 12. Ime Prezime: Williams_KIng Šta kupujete/prodajete: Prodajem MARKET kod MS13 preko 250k (Kada ima puno clanova bude i vise ) I KIOSK kod KFC preko 200k na dan Koliko para tražite/dajete: NUDITE DOLE Zamjena (Da/Ne): NE Kontakt (TS,BROJ TELEFONA,FB): TS,IG
 13. [RASPRAVA]

  Ja znam zasto sam ovo napisao.Igram vec dugo ovde bio sam lider preko 3 meseca , supp dosta puta itd.......... Nemoj se blamirati ovde i sam znas da neki admini iskoriscavaju admina (UnJail ko je poznat,drug mu je itd.......) danas su unjail ***** da ne govorim o J****c*,A**s* itd....... I fino pise da sam ovo naveo za pojedince.
 14. [RASPRAVA]

  Ime_Prezime : Williams_King Dajem na raspravu [Opis] : Treba puno vise da se zalaze u zajednicu.Puno odgovorniji morate biti , supporteri/spec admini/admini, treba strogo da se kaznjavaju za svaku gresku koju naprave za neku vecu gresku da se skine odma pozicija.Vodja treba biti stalno aktivan i da prati sta radi staff.A ne sada neko JAIL-a nekog i zovne druga nekog admina i dobije UnJail. Do nekih admina ne mozes doci nikako , a vozaju se bezveze.Za bilo kakav scamm treba da ide ban, ako se ponovi to vise puta IP ban i reseno. Za HACK ne u alcatraz nego BAN odmah.Sta on ce da izadje i alc i opet ce nastaviti isto neki ljudi se ne mogu opametiti. Ko iskoriscava admina (npr. UnJail- druga itd. skinuti poziciju i staviti na BL dozivotno ( Da ne moze donirati za unBL itd.). Kada se ubacuje neki mod i sl. proveriti prvo na test srw itd. da li ima bagova, a ne ubaciti i onda zasrati sve. Treba dati neku slobodu supporterima , a ne da ih smori za 2dana i skinu. Jednostavno nema smisla i nije posteno prema igracima da nekog koga poznajete dajete mu UnJail itd. neka odlezi kao i vecina..... Pre svega to je jako glupo sto staff radi.. Zaduzene i Vlasnike mrzi to da proveravaju pa prodju nekaznjeno. Svi su isti igraci nije bitno jel neko igra 2god na srw ili 2meseca treba se ponasati podjednako prema svim igracima. (Ne govorim za ceo STAFF itd. nego za pojedince.Ko to radi sam ce se pronaci ovde)
 15. Najaca slika Nicky

  10/10

Willliams_King last won the day on June 21

Willliams_King had the most liked content!

Community Reputation

10 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Willliams_King

 • Rank
  ZG ~ Igrac u usponu
 • Birthday 05/05/1985

Recent Profile Visitors
2,008 profile views

×