Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Sergej
[ POCETNIK ]
 • Content count

  6,397
 • Joined

 • Last visited

 1. Server update 7.5.4 - 7.5.8

  Fino fino !
 2. Predlozi za Forum UPDATE!

  Da kod one staff liste da se doda da mogu tamo da budu i Supporteri jer su i oni dio staff-a na serveru .
 3. Prijedlozi

  1. - 2. +/-
 4. [Prijedlog za server] Sedin_Sultan

  Moze moze ... Ljep predlog Plus !!!
 5. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP/Forum Vaš predlog je: Samp : 1. Da se dodaju vise akcenata kao sto su : Ruski,Njemacki,Engleski,Kineski,Americki,Francuski,Spanski itd.
 6. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP/Forum Vaš predlog je: SAMP 1. Da se smanju pare kada se igrac prvi put uloguje na SRW jer stvarno mislim da je previse 200k . 2. Cene auta da poskupljuju . Jer ako SandKing u salonu je 250m nije logicno da je ovako max 50m . Tako je isto i sa monsterom . Forum Kada neko od moderatora cekira da tema se zakljuca automatski kada se tema Locka da pise #LOCK .
 7. [Update] v7.5.2

  Super
 8. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je: 1. Da se doda da se moze da se da zlato,alat,cigare,upaljac,neobradjenu drogu . 2. Da se doda da dileri imaju i druga oruzja sem colta . 3. Da se doda da moze da se trci niz teritorije dok igrac zauzima a ne da stoi oko onog markera. 4. Da se smanje cene kada se registruje auto te registracija da ne istekne posle odredjenog vremena. 5. Da se dodaju male,srednje,velike i vile kao opis kuca . I mala da kosta manje nego velika srednja da kosta vise velika jos vise od srednje a vila da kosta najvise sto je i logicno. 6. Da se dodaju i drugi enterijeri stanova . 7. Da se dodaju vikendice . 8. Da se doda u voli nesto sto puni i pancira . 9. U restoranima da se doda isto nest sto daje pancir jer ovako restorani nemaju zaradu . 10. Da se dodaju i drugi tipovi droge . Koje pune razlican braj armora naprimer jedni 25hp drugi 40hp treci 75hp a ovo drugo da ostane . 11. Da se doda da se ima vise wl-a od 6 .
 9. [Predlog za SA:MP]

  Da definitivno !
 10. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SAMP Vaš predlog je: 1. Da se dodaju radari na ulicama te kada neko prwebrzo vozi da dobije nopcanu kaznu gde ce je platit u bilo kojoj PD stanici ! 2. Da PD da moze da gleda dali je igrac vezao pojas ili stavio kacigu . 3. Da se doda komanda /pojas gde ce se covek vezat sa pojasom od auta .
 11. Prijedlog za server

  Veliki + za ovo
 12. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP -TS3 Vaš predlog je: SAMP 1. Da se doda da mi možemo da radimonaše INT od kuce . 2. Da se dodaju vikendice . 3. Da se dodaju novi poslovi a stari vise da nisu na DONATE . TS3 1. Da se doda da mi MODERATORI da možemo uč u kanal bež da ukucamo PW nego da može da se uđe putem permisije koje imamo !!!
 13. MINI UPDATE - v7.4.1

  SUPER
 14. IG Ime_Prezime : Sergej_Scofield Poznavjanje RP pravila od 1-10 : 9-10 Iskustvo sa forumom od 1-10 : 10 od 10 Broj postova na forum : 3428+ Broj sati igre ne serveru : 1151 Level na serveru : 39 Slika statsa : https://uploaduj.me/a/hQ9sm-1511635421 Vase godine : 12 godina 2005 godiste Zasto bas vi : Jer bih želeo da vidim kakav je osećaj da si lider na Zara Gaming -u . Mogo bih da vodim organizaciju jer to sam naućio od puno iskusniih od mene te mislim da bi nemalo nikakvih problema .A bilo to Taxi, Mafia,Banda dao bih maximum od sebe te mislim da ne ce te se pokajati .Ako budem prihvaćen bio bih vam puno zahvala. Hvala Vase prednosti : Aktivan sam te mogo bih da vodim organizaciju Posedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak : Da naravno da posedujem Imate li warn na serveru : Nemam Imate li warn na forumu : Nemam Jeste li ikada bili lider na našem serveru, ako jeste koje organizacije : Nazalost nisam bio ali za sve ima prvi put . Organizaciju za koje se prijavljujete : Bilo koja. Ako budem prihvaćen,prihvaćam lider ugovor : Da naravno da prihvaćam lider ugovor . Suglasan sam da su sve informacije koje sam naveo točne, supratno snosit ću posljedice : Da suglasan sam ako nije nesto tačno da snosim posljedice. Evo i moj FB profil radi kontakta ako budem prihvacen : https://www.facebook.com/sergej.scofield.9
 15. IG Ime_Prezime : Sergej_Scofield Poznavjanje RP pravila od 1-10 : 9-10 Iskustvo sa forumom od 1-10 : 10 od 10 Broj postova na forum : 2600+ Broj sati igre ne serveru : 1111 Level na serveru : 39 Slika statsa : https://uploaduj.me/a/hfWe0-1510671428 Vase godine : 12 godina 2005 godiste Zasto bas vi : Jer bih želeo da vidim kakav je osećaj da si lider na Zara Gaming -u . Mogo bih da vodim organizaciju jer to sam naućio od puno iskusniih od mene te mislim da bi nemalo nikakvih problema .A bilo to Taxi, Mafia,Banda dao bih maximum od sebe te mislim da ne ce te se pokajati .Ako budem prihvaćen bio bih vam puno zahvala. Hvala Vase prednosti : Aktivan sam te mogo bih da vodim organizaciju Posedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak : Da naravno da posedujem Imate li warn na serveru : Nemam Imate li warn na forumu : Nemam Jeste li ikada bili lider na našem serveru, ako jeste koje organizacije : Nazalost nisam bio ali za sve ima prvi put . Organizaciju za koje se prijavljujete : Bilo koja. Ako budem prihvaćen,prihvaćam lider ugovor : Da naravno da prihvaćam lider ugovor . Suglasan sam da su sve informacije koje sam naveo točne, supratno snosit ću posljedice : Da suglasan sam ako nije nesto tačno da snosim posljedice. Evo i moj FB profil radi kontakta ako budem prihvacen : https://www.facebook.com/sergej.scofield.9

Community Reputation

37 Imam prve rep + poene :)

About ourselves
Learn more about Sergej

 • Rank
  ZG ~ Penzioner
 • Birthday 08/22/2005

Recent Profile Visitors
4,256 profile views

×