Molimo iskljucite ADBLOCK! Ovo je nacin da se forum odrzava. Putem posjeta ovih reklama forum dobija nesto novca!

 • ◘ Obavjestenja ◘

  • BodeX

   Kako se registrovati ?   03/08/17

   Dobrodosli na Zara Gaming RPG !!! Dobrodosli na nas forum !  Na nasem forumu cete naci mnoge zanimljive stvari za koje smo sigurni da ce vam se sviditi. Postujte pravila svakoga PodForuma jer ukoliko ih ne budete postovali nasa Administracija je tu da vas kazni jer ne postujete pravila naseg Foruma   Nadamo se da ce takvih sitacija biti malo , a sigurni smo da cete uzivati     Za vas smo napravili Tutorijal koji ce vam pomoci da se Registrujete na nas forum da bi vama olaksali posao. Pazljivo ga procitajte    Kako se Registrovati na forum ? Registrovanje na nas forum je veoma jednostavano.   Pa da krenemo: Kada ste usli na nas forum (www.zara-rpg.com)  potrebno je sam da pritisnete na "Registruj se".   Kada to uradite iskocice vam ovo :     Potrebno je da popunite prazna polja. 1.Na polje "Display Name" upisite vase ime.   2.Na polje "Email Address" upisite vasu Email Adresu (Molimo vas da upisete vasu pravu Email Adresu jer ce vam ona trebati ukoliko dodje do nekih problema)   3.Na polje "Sifra" upisite vasu Lozinku i zapamtite je. (Molimo vas da ne stavljate Lozinke kao "1234" radi vase sigurnosti,potrudite se da vas Lozinka ima vise od 6 brojeva,slova...)   4.Na polje "Confirm Password" opet napisite Lozinku koju ste napisali na polje "Sifra" da bi je potvrdili.   5.Na polje " Kako se zove ova zajednica? " jednostavno upisete ime nase zajednice a to je "Zara Gaming".   Kada popunite sva polja potrebno je jos samo da štrikirate "Send me news and updates" i "I agree to the Terms of Use" . Kada to uradite jednostavno kliknete na "Create my Account" i uspjesno ste se registrovali na nasu zajednicu !   Uzivajte,ukoliko imate neko pitanje slobodno pitajte nasu Forum Administraciju 

Sergej Zakhaev

Član
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 [ POCETNIK ]

About Sergej Zakhaev

 • Rank


 • Birthday 01/07/98
 1. @Nemanja Petkovic Druze ja tebe ne poznajem?? KAKVE PARE SI TI MENI PREBACIO ALO ??!! O CEMU SE OVDE RADI?? ZAO MI JE NEDOVOLJNO DOKAZA! *LOCKED*
 2. @Filip_Ostojic a druze imas li ti sliku da sam te scamo? Pa nemas, a i da imas to je rp prevara sta cu ti sto si noob..
 3. Ne znam sta se cimas toliko kad je dogovor bio da ti doniram vipa, nisti tacno precizirao datum i vreme, samim tim ja imam vremena koliko hocu, nemas pravo da me tuzis kapiras? Znaci da si lepo napisao doniraj mi tad i tad, ja bih ti donirao.. Ali ne, ti si se sjebao i sad tuzis mene za svoju neishitrenost.. Ja sam ti rekao, vipa ces dobiti kad budem mogao da ti uplatim, svejedno i da me banuju prodao sam imovinu i podelio sam pare celom serveru..Prelazim na drugi server.. Nek vam je sa srecom, zivi bili!
 4. HEHEHE LUDNICA MATORI!! <3
 5. IG Ime_Prezime: Sergej_Zakhaev Ime igraca na kojeg se žalite: Dragisa_Peronijevic Razlog:LOSPD Dokazi: https://uploaduj.me/i/9kkCE-1507449071 Komentar: Vozi se na duty u privatnim kolima!
 6. Moj nick:Sergej_Zakhaev Nick prijavljenog:Ognjen_Gruja Razlog:DM GS Dokaz:https://uploaduj.me/i/hFVDE-1505899092 Komentar:Slepac klasican, vec peti put me ubija ne mogu da udjem u gs od njega, ceka i ubija ljude unutar GS-a, imam jos slika okacicu kasnije kad mu prodje jail od NADAM SE minimum 2h !
 7. Moj nick:Sergej_Zakhaev Nick prijavljenog:Ognjen_Gruja Razlog:DM GS Dokaz:https://uploaduj.me/i/sk3vs-1505842210 Komentar:Slepac klasican, vec peti put me ubija ne mogu da udjem u gs od njega, ceka i ubija ljude unutar GS-a, imam jos slika okacicu kasnije kad mu prodje jail od NADAM SE minimum 2h !
 8. Moj nick:Sergej_Zakhaev Nick prijavljenog:Johnny_Brutal Razlog:LosPD Dokaz:https://uploaduj.me/i/MuB5U-1505819317 Komentar:Vozi se u privatnim kolima a na duty je..Molim bez glupih komentara jer na slici se lepo vidi kad zumirate malo da ga je Bernard izbacio iz kola jer smo hteli da ga ubijemo.Dakle sustina je da se on vozio na duty u sluzbenim kolima! JAIL!
 9. Vaš nick:Sergej_Zakhaev Nick prijavljenog:Vica_Shakur Razlog prijave: LosPD Dokaz:https://uploaduj.me/i/O6IzA-1505477892 Komentar: Ubio me bez WL, samo sam stajao pored i nemo posmatrao..Niti sam ista pisao niti provocirao kao i sto se vidi na slici.Da se izbaci iz PD-a i jail obavezno!
 10. Vaš nick:Sergej_Zakhaev Nick prijavljenog:Elmedin_Presscot Razlog prijave: DM GS Dokaz:https://uploaduj.me/i/heu70-1505233462 Komentar: Jail!
 11. Vaš nick:Sergej_Zakhaev Nick prijavljenog:Daniloo Razlog prijave:DM javno mesto Dokaz:https://uploaduj.me/i/DIS4a-1505132805 Komentar: Sve se vidi na slici..
 12. Vaš nick:Sergej_Zakhaev Nick prijavljenog:Muks Razlog prijave: Mutovao me bez razloga..Pise razlog ali verovatno je pogresio! Dokaz:https://uploaduj.me/i/w0Zqk-1505070448 Komentar:Zelim da dodje ts da mi objasni ako sam pogresio, a siguran sam da je on pogresio..Nek mi se javi bicu na srw! U suprotnom ako je on pogresio, trazim da se kazni!
 13. Vaš nick: Sergej_Zакхаев Nick prijavljenog: Dovla_Morelli Razlog prijave: DM javno mesto Dokaz: https://uploaduj.me/i/SpevD-1504868358 Komentar: Molim da se igrac kazni sa 2h jaila..
 14. Vas nick: Sergej_Zakhaec Nick prijavljenog: Nikola_Slavinic Razlog prijave: DM javno mesto Dokaz: https://uploaduj.me/i/fZXLg-1504185982 Komentar: Sve se vidi na slici, ispred GS kod Marketa..
 15. Vaš nick: Sergej_Zakhaev Nick prijavljenog: Meldin_Squad Razlog prijave: DM na javnom mestu Dokaz: https://uploaduj.me/i/xKJ93-1504170650 Komentar: Nisam bio na duznosti pa sam vozio privatni auto..