Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Jack
Administrators
 • Content count

  1,016
 • Joined

 • Last visited

 1. Mogao bi pogledati za vracanje acc-a?Sta kazes na to?
  Lep pozdrav.

 2. Pogledaj pm,dugo vec cekam,ko zna sta mi se desilo sa akauntom...

 3. JACK POSTAVIO SAM POST U VEZI BAGA SA KORISNICKIM RACUNOM MOLIM TE POGLEDAJ! <3

   

 4. JACK,ja sam okacio post zbog buga sa vozilom na "Problemi sa korisnickim racunima". Molio bih te da pogledas.Hvala.

 5. Jack pogledaj moj za bug 

   

 6. Bug sa Korisnickim racunom

  Nick : Blendi_Aliu

  Cekam cijelo vrijeme da se otvori salon, kupim PCJ i stvori se ispred salona ali ne mogu da sednem na njega ali ne mogu jer pise da nije moj a na njemu pise vlasnik : Blendi_Aliu

  I probam ja "Y" da stisnem na onaj znak auta u desnom kutu dole stisnem ja i idem na PCJ i stisnem lociraj pise da vozilo nije moje... Pitam ja admina sta da radim kaze on probaj relog i hajd ja da se relogam kad ono pise mi landstalker bunim se ja ponovo reko haj opet da probam locirat kad ono opet nece jer vozilo nije moj relogam se je tako ponovo kad ono pise Jester i evo sad opet pise da imam Monster ali nece locirati jer nije moje vozilo.  Sta da radim evo cekam 2 sata da mi se pojavi PCJ .... Molio bih da fixate to jer vidim da nisam jedini.... i zelim svoj PCJ motor natrag ako je ikako moguce, Hvala!

  Dokaz: http://prntscr.com/j5o89d

  Dokaz2: http://prntscr.com/j5o8rq

  Dokaz3: http://prntscr.com/j65c8m

  Znaci evo uvijek nesto drugo.

 7.  

  1. Blendi_Aliu

   Blendi_Aliu

   zamolio bih te da pogledas ovaj post cekam te vec 2 dana na Ts-u uvijek mi kazu da si afk 

 8. Jack, Stefan Jakowljevic je zelim te pitati da mi das jos 1 sansu na server molim te :(

   

 9. [Update] v7.5.2

  Hocemo
 10. [Update] v7.5.2

  UPDATE v7.5.2 - Kad voziš bajs radar te ne moze "uslikati" - Kada Head Supporter ubacuje novog supportera, odma ga izbaci iz organizacije - Dodata komanda /prodajdrogu - Dok ste vezani ne mozete koristiti /askq - Dodata komanda za lociranje stanova /sgps - Da Head Supporter moze /proverisupportere - Admini/Spec Admini i Supporteri na duty vise nemaju IC Chat - Kod nudjenja vozila, oba igraca moraju biti u tom vozilu - Komanda za gasenje pljacki banke/opstine/zlatare itd - SOA i Vojska vise ne mogu davati /ticket ! - Komanda /agorivosvima - Kada admin piše PM pise Administrator ... - Kada PD uzme npr SWAT opermu, pa kad uzem /tazer i kad oce da vrati gunove vrati opremu koju ste uzeli ! - Kada kupuješ u voli "Kruh" moras upisati kolicinu !
 11. [Stats]Kristijan_Kolarac

  Vracen
 12. Update v7.5.0 Refill

  /togtag je cmd i da radi normalno
 13. UPDATE v7.5 Nove Mape : Erste Banka UniCredit Banka Admin Baza BugFix / Mini Update : Tajmeri fixani, komanda za start War-a /warstart Radari sredjeni Chat sredjen /odvezi - sredjen bug Teritorije sredjene(ostao label samo da se sredi) Ne ide se vise u jail zbog dugovanja kojih nema Pljacka ZG Opstine ( vjerovatno cemo ukloniti u zagreb pljacku, a aktivirati pljacku u Sarajevo ) Obrisani korisnicki racuni koji su stari 4+ mjeseca Porez sredjen opet Garaze po BG-u postavljene /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Optimizacija skripte je vidljiva i svaki sledeci update cemo sve vise i vise raditi na optimizaciji // Mozda sam nesto zaboravio
 14. Update v7.5.0 !

  Vecina stvari je live na serveru, sistem prijatelja je skoro pa gotov za par dana ce i on biti aktiviran ( na serveru je ali nije spreman za koriscenje ).
 15. Update v7.5.0 !

  Inace novac magijom nestane

Community Reputation

113 Excellent

About ourselves
Learn more about Jack

 • Rank
  [ZG]Expert
 • Birthday 02/03/2000

Recent Profile Visitors
6,584 profile views

×