Molimo iskljucite ADBLOCK! Ovo je nacin da se forum odrzava. Putem posjeta ovih reklama forum dobija nesto novca!

 • ◘ Obavjestenja ◘

  • BodeX

   Kako se registrovati ?   03/08/17

   Dobrodosli na Zara Gaming RPG !!! Dobrodosli na nas forum !  Na nasem forumu cete naci mnoge zanimljive stvari za koje smo sigurni da ce vam se sviditi. Postujte pravila svakoga PodForuma jer ukoliko ih ne budete postovali nasa Administracija je tu da vas kazni jer ne postujete pravila naseg Foruma   Nadamo se da ce takvih sitacija biti malo , a sigurni smo da cete uzivati     Za vas smo napravili Tutorijal koji ce vam pomoci da se Registrujete na nas forum da bi vama olaksali posao. Pazljivo ga procitajte    Kako se Registrovati na forum ? Registrovanje na nas forum je veoma jednostavano.   Pa da krenemo: Kada ste usli na nas forum (www.zara-rpg.com)  potrebno je sam da pritisnete na "Registruj se".   Kada to uradite iskocice vam ovo :     Potrebno je da popunite prazna polja. 1.Na polje "Display Name" upisite vase ime.   2.Na polje "Email Address" upisite vasu Email Adresu (Molimo vas da upisete vasu pravu Email Adresu jer ce vam ona trebati ukoliko dodje do nekih problema)   3.Na polje "Sifra" upisite vasu Lozinku i zapamtite je. (Molimo vas da ne stavljate Lozinke kao "1234" radi vase sigurnosti,potrudite se da vas Lozinka ima vise od 6 brojeva,slova...)   4.Na polje "Confirm Password" opet napisite Lozinku koju ste napisali na polje "Sifra" da bi je potvrdili.   5.Na polje " Kako se zove ova zajednica? " jednostavno upisete ime nase zajednice a to je "Zara Gaming".   Kada popunite sva polja potrebno je jos samo da štrikirate "Send me news and updates" i "I agree to the Terms of Use" . Kada to uradite jednostavno kliknete na "Create my Account" i uspjesno ste se registrovali na nasu zajednicu !   Uzivajte,ukoliko imate neko pitanje slobodno pitajte nasu Forum Administraciju 

Nochi Magadavo

Lider
 • Content count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 [ KORISNIK ]

2 Followers

About Nochi Magadavo

 • Rank


 • Birthday 08/03/97
 1. Moguće je biti zamjenik lidera samo one organizacije koja nije na donaciju. Donate organizacije imaju samo jednog lidera.
 2. Još jedan dokaz abusanja je zauzimanje teritorije dok je unutar svetionika.
 3. IG Ime_Prezime: Nochi Ime lidera na kojeg se žalite: Joca Boca Razlog: CamHack abuse. Dokazi: Komentar: Ima još slika će postaviti svjedoci.
 4. IG Ime_Prezime: Nochi Magadavo Ime admina koji Vas je banovao[OBAVEZNO]: Niko Razlog bana: Nijedan Slika bana[OBAVEZNO]: Nemam IP: 77.77.216.159 Obrazloženje: AFK sam bio čitavu noć, ulazim sada na server piše You are banned from this server, uradim relog opet isto, uradim još jedan relog opet isto. Odem restartujem ruter, uđem ponovo, opet isto..
 5. Najbolje za kraj Zamolio bih moderatora da ne lockuje temu, tako da ako ja ili vi naiđete ponekad na neki oglas, podjelite ga sa nama
 6. Najbolje za kraj
 7. Vaš nick:<----- Nick prijavljenog: Paul Diaz Razlog prijave: LTA Dokaz: http://imgur.com/a/2YyYP Komentar:JAIL
 8. Brate gotivim i ja tebe, ali mislim da ponižavanje drugih nije moto ove zajednice. Jebi ga, ako ti je zapalo za oko, posaljes mu PM da to uredi, ipak si moderator..
 9. Nije valjda morao navesti da se mora postovati PG DM RK LTA BA i slicno? Ti samo ispadaš jadniji od njega jer ga prozivaš ovako javno.
 10. Da ste imalo upoznati sa RP pravilima, znali bi da RPG nije gun u ruke i rokaj sve redom gdje god stigneš i šta god stigneš. Kada to shvatite, mnoge druge stvari ćete shvatiti. Reputation UP zza Transportera
 11. Prihvatite ovo, momci su pogrijesili. @Virux_Escobar
 12. Aim, dipl. citer Nochi Magadavo. Također ovdje se može par ssova izvuci, jer nije moguce da je on okrenut na jednu stranu, a metak ide na drugu. Aim.
 13. Mislim da je nepotrebna žalba, možda je momak fulio broj 6 i dao ti 5. Piše se u brzini
 14. Vaš nick: <<----- Nick prijavljenog: Marko Bodic Razlog prijave: LTA Dokaz:
 15. Vaš nick: <<----- Nick prijavljenog: Marko Bodic Razlog prijave: LTA Dokaz: