Molimo iskljucite ADBLOCK! Ovo je nacin da se forum odrzava. Putem posjeta ovih reklama forum dobija nesto novca!

 • Content count

  158
 • Poruke na ChatBox-u

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 [ POCETNIK ]

Social Info

1 Follower

About Kadic

 • Rank


 • Birthday 10/31/00
 1. Lik nije nista stio da zajebe.Dajte mu drugu sansu!!!! UNBAN !!!!
 2. Bilo je dobro Sad vise nece biti
 3. Bravo svaka cast novom skripteru! Samo napred !!!
 4. Samo da se radi <3
 5. IZbacite ovo u galeriju slika je odlicna SUP TIM <3 http://www.uploaduj.me/a/GzRLF-1502274116
 6. U pravu si slazem se veliki +
 7. To je BUG zale se na /askq igraci da im tako iskace bice rijeseno
 8. Ja i Leksa ti nismo krivi Zedinu ce biti skinut supporter je po pravilu ko prvi odg ide ja ne mogu gledati je l on otisao ili ne Bice mu skinut supporter! Hvala na zalbi
 9. Nema tri. Druze na BLACK LISTU si za supportere ne mozes uci dok ja ne odobrim tako da je tema LOCK!!
 10. Ja ne znam kako ne kontas ne moze ti ni vlasnik dati supportera mene ne zanima sto je on Admin1 ja sam H supporter i stavljen si na BL kao i Daniel Kovacevski nema dmanja razumijes li ? Ne moze te niko maci sa BL dok ja ne kazem.
 11. Druze ti ne razumijes kad sam te prvi put kikao stavio sam te na zabranu za ulazak u supportere kontas li ti i zato ti je skinuto bez mog pitanja su admini dali. Ipak sam ja H sup trebaju mene da pitaju.
 12. Ma pusti ih samo lagano ako im ne valjam /skinisupporter Kadic i svi zadovoljni ja se necu ljutiti ne igram za poziciju kao ovi hahahahahahahhaha fino coeku kazem i to se derem na ts GUN SE NE SMIJE IMATI A NE DMATI SA NJIM i lik lagano ubije i kaze na /sc ja ubio lika ja vidim ima vl i izaslo mi da ga je kill I ja ga spec kad digl u ruke ja samo /skinisupporter Luka Galin i stavio na bl dodje mi admin neki seta mu supa i sad im ja kriv ma jesi lud bln .
 13. I jos nesto isti primjer kao Daniel Kovacevski prosla smjena bila on kod hangara se pucao sa nekim likovima i odmah mu je skinut sup i stavljen na BL pa se ne zali zna da je gresku napravio pitajte ga .Pozdrav
 14. @Anthony bio si na drugi ts nemoj da se izvlacis normalno da cu ti svasta reci ocu da odgovaram ti me kikas iznerviras me da sam pored tebe kolcem bih te probo u tom trenutku Inace ima trenutaka sto pocnes u bazu da nas dmas bez razloga ikakvog i podjebavas imamo velike planove za tebe ovo ono i kad sam bio lider rekao si ostalim liderima da me zovu bolnicar ovo ono tako da se necemo svadjati ako ti se skida skini mi H supa slobodno nije mi do pozicije da jeste davno bih otisao sa servera samo opusteno. Hvala!