Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Cannavare
Co-Administrator
 • Forum Postova

  12,719
 • PRIDRUŽIO SE

 • POSLEDNJA AKTIVNOST

 1. [Zahtjev za unwarn] Sedin_Sultan

  Prihvaćeno
 2. [Zahtjev za unwarn] Matija_Bogicevicc

  #lock
 3. IG Ime_Prezime: Don_Cannavare Poznjavanje RP pravila od 1-10: 10 Iskustvo sa forumom od 1-10: 10 Broj postova na forumu (Minimalno 100): 5800+ Broj sati igre na serveru (Minimalno 400): 1555h Level na serveru: 40 Slika statsa: http://www.uploaduj.me/a/aGj0c-1505831696 Vaše godine: 16 Zašto baš Vi (Minimalno 50+ riječi): Zasto bas Ja ?... Pa zato sto sam bio 3x L, vodio sam sa pozicije Co-Lidera neke organizacije kod Amina, Lexe, Nochija itd.. Imam ekipu i prijatelje koji su uvijek uz mene, naravno tu je i moja porodica Cannavare koja je najzasluznija za ono sto imam i sto sam sve postigao jer bez njih uopste ne bih bio na ovom serveru, oni su me doveli i pokazali mi kako izgleda ovaj server.. Moja aktivnost na forumu i IG nije bas normalna jer tu sam kao sto kazu 24/7.. Svaki clan kojeg bih inv morao bi posjedovati TS i poznavati osnovna RP Pravila kao sto su (RP, MG, PG, DB, DM, SK, TK, LTA, GFA i DFA). Ne bih se toliko trudio oko teritorija koliko oko robanja banke, jer novac od svakog uspjesnog roba bi podijelio izmedju onih koji su prisutvovali na robu.. Kada bih bio u nedoumici oko rankova itd.. pitao bih clanove npr da li je Taj i Taj zasluzio Taj i Taj rank, rank bi naravno bio po zasluzi.. Svake sedmice bih odrzavao sastanak (subotom, nedjeljom) gdje bi rjesavali probleme i ako ima kakvih svadja izmedju clanova da to rijesimo zajedno. Plate bi bile po ranku, sto vise novca u sefu to je veca plata. Pa to bi bilo to sto ja imam da kazem, pruzite mi priliku i necete se pokajat. Lijep Pozdrav! Vaše prednosti: Bio sam L, iskusan sam, imam ekipu, upoznat sa pravilima i sa svime sto se tice Lidera, aktivan sam na forumu kao i IG Posjedujete li ispravan mikrofon i Teamspeak: Da Vaša dnevna aktivnost: 10-15h Imate li warn na serveru: Ne Imate li warn na forumu: Da, 1 Jeste li ikad bili lider na našem serveru, ako jeste koje organizacije: Da, Yakuza, LCN, Ruska Mafija Organizacija za koju se prijavljujete: Sve osim Taxi-a Ako budem prihvaćen, prihvaćam leader ugovor: DA Suglasan sam da su sve informacije koje sam naveo točne, suprotno snosit ću posljedice: DA
 4. IG Ime_Prezime: Don_Cannavare Broj postova na forumu:(Za konkurs potrebno 70+): 110 Level:(Za konkurs potreban 20+): 20 Slika statsa: http://imgur.com/a/rfbfp Zašto baš Vi:(minimalno 100+ riječi): Zasto bas ja ?... Pa za pocetak veoma sam dobar sa svim igracima, imam mnogo prijatelja, dok neprijatelja nekolicinu, brzo bih nabavio puno clanova jer ja sto kazem tako i bude, plate, pljacke, otmice i zauzimanje teritorija bi bilo svakodnevno, znaci kad god sam tu nesto ce se raditi za sto ce svako biti nagradjen. Pobrinuo bih se da svaki clan zna koristiti oruzije, da posjeduje TeamSpeak3 i da na /f chatu ne bude spama,kapsa i vrijedjanja...Vrijedjanje ili bilo kakvu svadju izmedju clanova kaznjavam kikom, uveo bih red i mir u organizaciju u kojoj ja budem Lider. Lider pozicija nije za svakoga, da bi ste bili Lider prvo je potrebno da ste aktivni, jer sa aktivnoscu 2-5h je premalo ako zelite voditi dobro organizaciju, ja obecavam da cu biti aktivan najmanje 10h u jednom danu, a najvise cak do 15 ili 16h, sve cu uraditi za svoju organizaciju i svoje clanove, ali tako isto isto trazim i od svojih clanova da ucine za mene. Sto se tice ulaska u organizaciju potrebno je samo da igrac posjeduje toki-voki za ostale stvari bih se ja pobrinuo, ako je pocetnik, a ne moze da ima oruzje onda bih ga ja sa ostalim clanovima ucio kako i sta da radi tokom jedne otmice/pljacke ili zauzimanja. Kod mnogo Lidera sam bio kao desna ruka, bar to ja mislim, kod Leona Ribica sam redovno bio na teritoriju i uvijek bih stekao dobar rank jer sam veoma iskusan, bio sam kod Stefya Bossa kod kojeg sam se tako isto pokazao dobro, kod Johna Zakhaeva u RM itd.. Trenutno sam kod Paulinja kao Pod-Lider (Rank 5), sve se trudom i radom moze steci, ja sam pravi dokaz. Cesto sam bio po TSu i na samom SAMPu po 20h kako bih nesto ostvario sto zelim, Leon Ribic, Krsta Petrovic i Darijo Mijucic su cisti dokaz sto se tice teritorija, nas 4 smo drzali cijelo Sarajevo i Zagreb za vrijeme liderstva Leona. Bio sam i u SAPD i BGPD kod Nikole Popare, i tu sam uz veliki trud i rad dosao do dobre pozicije, no kada je bio na odsustvu ja sam napustio, mnogo vremena sam provodio ganjajuci osumnjicene (osobe sa WL) dok ih ne bih uhvatio.. Nadam se da ce moja prijava biti odobrena jer stvarno sve sto sam rekao je onako, pruzite mi priliku da se dokazem, necu Vas iznevjeriti! Organizacija za koju se prijavljujete GSF, SSL, SAPD, RM Facebook:(Ostaviti link zbog kontakta) https://www.facebook.com/thomas.jeferson.9028?fref=ts Vaša dnevna aktivnost: 13-15H Warnovi na forumu:DA/NE: Ne Iskustvo sa korištenjem foruma:(POTREBNO) 10/10 Prihvaćate li ugovor u trajanju od 2(dva)tjedna: Naravno Posjedujete li ispravan TeamSpeak3 & mikrofon: Da, sve full Postavljanjem konkursa prihvaćam pravila lidera, i nisam BlackListovan za ikakve pozicije na serveru: DA/NE: Da, kako ja znam. Komentar: Nadam se da ce te mi pruziti priliku, ako mi je pruzite dokazat cu se i pokazati najbolje sto znam!
 5. IG Ime_Prezime: Don_Cannavare Broj postova na forumu:(Za konkurs potrebno 50+): 70 Godište: 2002 Slika statsa: imgur.com/a/OCQKf Zašto baš Vi:(minimalno 150+ riječi): Zašto baš ja ? Pa zato jer sam dobar sa igračima, volim pomagati, znam odlično rukovati svim oružjem, znam voditi organizaciju iako do sada nisam imao prilike bar na ovom serveru. Poznajem dobro RP pravila iako je ovo RPG server tako da to i nije toliko važno. Ako bih nekim slučajem dobio Lidera odmah bih dobio novih članova, a to je porodica Cannavare i porodica Medex, te porodice su moja najveća podrška. Sa svojim bih članovima stalno robao, dogovarao otmice, saveze i definitivno bi imali jedan grad, da li to bio BG/SA/ZG. Upoznao sam mnogo prijatelja tokom igranja na serveru, neprijatelja hvala Bogu nemam. Gledao bih na to da članovi imaju TS da bi se što bolje sporazumjevali, i da bar malo znaju rukovati oružijem. Dobar sam sa Liderom Los Surenosa pa bi se i dobro slagali, a dobar sam bio sa bivšim Liderom LCNa Vuxom i njegovim članovima. Organizacija za koju se prijavljujete: LCN i Los Surenos Pohađate li školu: Da Koja ste smjena u školi: 1 Facebook:(ostaviti link, potrebno zbog kontakta): https://m.facebook.com/thomas.jeferson.9028?ref=wizard Prihvaćate li ugovor u trajanju od 2(dva)tjedna: Da Posjedujete li ispravan mikrofon & TeamSpeak3: Da Vaša dnevna aktivnost: 12-15h Iskustvo sa korištenjem foruma: 10/10 Level: 15 Komentar: Nadam se da će biti prihvaćeno i da ću dobiti priliku.

Community Reputation

576 core_reputation_level_7

About ourselves
Learn more about Cannavare

 • Rank
  [ZG]Legenda Foruma
 • Birthday 05/05/1995

Recent Profile Visitors
6,393 profile views

×