Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Lexa
Lider
 • Content count

  4,023
 • Joined

 • Last visited

 1. [PO]Zalbe na clanove PO

  Ime_Prezime: Razlog: Dokaz:
 2. [PO]Skinovi

  Rank 1: Rank 2: Rank:3 Rank 4: Rank 5: Lider:
 3. [PO]Galerija

  Ime_Prezime:Lexa Slika(imgur.com):
 4. [PO]Pravila

  Svaki član je u obavezi poštovati veči rank od sebe. Svaki ćlan je u obavezi biti na TeamSpeak3 ako je u igri Svaki član je u obavezi biti na akcijama ako je u igri. Članovi su dužni da se poštuju izmedju sebe, zabranjeno svako vredjanje i omaložavanje drugih članova. Zabranjen Team Kill, ukoliko vas PD Cuff-a niko vam nije kriv što to sami sebi dozvoljavate da budete osramočeni od strane PD-a. /F chat iskljucivo služi za ORG ne za kupovinu auta itd. Spam na /f Chatu zabranjen, ukoliko imate ptianje za lidera ne morate 100x ispamati na /f da se on odazove. Maximalno 1 put napisati nešto na /f chat bez razloga. Svaki član mora znati osnovna RolePlay pravila (DM, SK, MG, RPS, LTA, DFA, GFA, BA ITD...) Član ukoliko bude prićao protiv admina biti če izbačen iz organizacije. Mislio sam na /f taj i taj admin je loš, pravljenje kanala na TS-u za prozivanje bilo koga od administracije i drugih igraca. Svako traženje RunkUp biti če upozoren 1x sledeci put ce te dobiti kick sa kaznom i Black Listu na organizaciju. Članovima je zabranjeno raditi: MG-anje, DM-anje, Sprečavanje tudjih teriotirja, Sprečavanje tudjih robova, Zauzimanje drugih baza, ukoliko vidite da suparnička ORG ide negde a vi ste tu pored njih nemojte ih pucati nego ih pustite bez pucanja itd budite prijateljski nastrojeni prema drugim ORG i članovima drugih organizacija. Zabranjeno prozivanje drugih organizacija te drugih lidera. Svako od drugih lidera se mora poštovati kao i njihovi članovi uživajte u igri ne širite mržnju. Lideru i podlideru jedino je dozvoljeno testati u organizaciji. Ukoliko vas lider/podlider ufati da ste InGame a niste na TS3 možete dobiti opomenu ako se to još jednom desi dobijate kick sa kaznom te Black Listu na organizaciju. Pravila za PodLidere: Podliderima je dozvoljeno testati za ulazak u organizaciju, test se mora obaviti InGame ne na ts3. Svaki član prilikom ulaska u organizaciju mora biti testiran RolePlay pravilima. Test se sastoji od IC i OOC dijela. Minimalno pet (5) pitanja OOC dijela, a maksimalno deset (10). U IC pitati osnovne informacije o igraču ('ime i prezime, godine, odakle dolazi'). TeamSpeak3 je obavezan za svakog člana. R5-cama je zabranjeno DM-ati raditi STT, ZB itd. Čitovanje strogo zabranjeno. KRSENJE OVIH PRAVILA DOVODIT CE DO BLACK LISTE DOZIVOTNO!!!
 5. [PO]Odsustva

  U ovom PDF,stavljate odustva u koliko duze od 4 dana ne ulazite na server Ime_Prezime [IG]: Zasto odsustvujete: Do kada niste tu:
 6. [PO]Sastanci

  Ovde mozete naci tacan datum i vreme sledeceg sastanka
 7. [PO]Black Lista

  Ovde se nalazi crna lista (black list): Ime_Prezime/Datum/Razlog Ime_Prezime/Datum/Razlog Ime_Prezime/Datum/Razlog Ime_Prezime/Datum/Razlog Ime_Prezime/Datum/Razlog
 8. [PO]Clanovi

  Ovde se nalazi lista clanova:
 9. [PO]Gold Lista

  Ovde se nalazi gold lista clanova
 10. [PO]Konkurs za clana

  Ime_Prezime: Da li posedujete ts3: Koliko imate godina: Poznavanje RP pravila 1-10: Ispod ovog Topica postavljate konkurse,ne otvarate nove...
 11. [PO]Galerija

  Ime_Prezime Slika(imgur.com)
 12. Plus dobro se pokazao kao r5
 13. ZGRPG ◆ Evidencija leadera

  Lexa//PO//6.12.2018
 14. Vaše ime i prezime (IC):Lexa Vaše godine (OOC):17 Poznavanje RolePlay pravila od 1-10:8 Poznavanje foruma od 1-10:10 Slika statsa:https://imgur.com/a/Lu55fKV Imate li ispravan TeamSpeak3 i mikrofon:Da Opišite sebe u par rijeci:Odgovoran,radan,spreman na sva pravila o lider timu postovati,volim upravljati organizacijama Zašto želite postati leader:Drug Frka uzeo lidera i dosta dugo sam u organizaciji od pocetka njegovog vodstva,stalno aktivan R5,tu je dobra ekipa i drzimo se zajedno Jeste li ikad bili u sukobu sa bilo kojim članom ZG Administracije (ako jeste navedite njegovo ime):Ne, Što mislite o nama kao vođama leadera (Anthony & Nenadu):O Anthony-u bio sam dosta puta u lider timu i u spec timu jednom drzi se pravila i jako je strog kada se radi,o Nenadu radi svoj posa'o kako treba takodje i u lider timu je dosta dugo kao zaduzenje Vaša dnevna aktivnost:6/7h Jeste li ikad bili leader, ako jeste koje organizacije:Da BGPD 2x,SOA2x,LCN,IM,SSL,Ballas 2x,MS13 Za koju organizaciju se prijavljujete:Privatna Organizacija (PO)
 15. [Zalba na lidera]Lexa

  Psihicki labilna osoba i pada na niske provokacije

Community Reputation

120 Pametnjakovic

About ourselves
Learn more about Lexa

 • Rank
  ZG ~ Ubica
 • Birthday 02/08/2002

Recent Profile Visitors
6,261 profile views

×