Molimo iskljucite ADBLOCK! Ovo je nacin da se forum odrzava. Putem posjeta ovih reklama forum dobija nesto novca!

 • ◘ Obavjestenja ◘

  • BodeX

   Kako se registrovati ?   03/08/17

   Dobrodosli na Zara Gaming RPG !!! Dobrodosli na nas forum !  Na nasem forumu cete naci mnoge zanimljive stvari za koje smo sigurni da ce vam se sviditi. Postujte pravila svakoga PodForuma jer ukoliko ih ne budete postovali nasa Administracija je tu da vas kazni jer ne postujete pravila naseg Foruma   Nadamo se da ce takvih sitacija biti malo , a sigurni smo da cete uzivati     Za vas smo napravili Tutorijal koji ce vam pomoci da se Registrujete na nas forum da bi vama olaksali posao. Pazljivo ga procitajte    Kako se Registrovati na forum ? Registrovanje na nas forum je veoma jednostavano.   Pa da krenemo: Kada ste usli na nas forum (www.zara-rpg.com)  potrebno je sam da pritisnete na "Registruj se".   Kada to uradite iskocice vam ovo :     Potrebno je da popunite prazna polja. 1.Na polje "Display Name" upisite vase ime.   2.Na polje "Email Address" upisite vasu Email Adresu (Molimo vas da upisete vasu pravu Email Adresu jer ce vam ona trebati ukoliko dodje do nekih problema)   3.Na polje "Sifra" upisite vasu Lozinku i zapamtite je. (Molimo vas da ne stavljate Lozinke kao "1234" radi vase sigurnosti,potrudite se da vas Lozinka ima vise od 6 brojeva,slova...)   4.Na polje "Confirm Password" opet napisite Lozinku koju ste napisali na polje "Sifra" da bi je potvrdili.   5.Na polje " Kako se zove ova zajednica? " jednostavno upisete ime nase zajednice a to je "Zara Gaming".   Kada popunite sva polja potrebno je jos samo da štrikirate "Send me news and updates" i "I agree to the Terms of Use" . Kada to uradite jednostavno kliknete na "Create my Account" i uspjesno ste se registrovali na nasu zajednicu !   Uzivajte,ukoliko imate neko pitanje slobodno pitajte nasu Forum Administraciju 

Marc_Shakur

Promoter
 • Content count

  824
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 [ POZNAT ]

2 Followers

About Marc_Shakur

 • Rank


 • Birthday 03/17/00

Recent Profile Visitors

563 profile views

Mood

 • Umoran
 • Currently Feeling Umoran od škole
 1. Nojs !
 2. Nije nešto ...
 3. Onako nije nešto
 4. Predložio sam takođe, + !
 5. Svaka čast odličan prijedlog !
 6. Pljus +
 7. +/- Nema Slike statsa + povećaj aktivnost IG !
 8. Vase ime na serveru: Marc_Shakur Ime Admina/Supportera koga pohvaljujete: Belmin Razlog: Trudi se lik dosta , aktivan ! Vas komentar: Samo jako !
 9. + Aktivan si nemam šta reći posebno
 10. +/- Ok su mape ! Ali ovakav PD već postoji !
 11. Vaše Ime i prezime na serveru: Marc_Shakur Datum kad ste dobili warn: 6.10.2017. Ime admina/moderatora koji Vas je warnovao: Cannavare Razlog zašto ste dobili warn: Spam Objašnjenje: Spamo sam u jednom topicu ... Kao retard ... Neće se više ponoviti ( Skinite Warn )
 12. Ima dosta dobrih...
 13. Pa sad škola i sve to , ne stižem svaki dan igrati tkd. oko 1 sat kad igram , a Vikendom oko 3 sata !