Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Henderson
Admin
 • Content count

  452
 • Joined

 • Last visited

 1. Z - Coin kao valuta!

  Bruka dobro
 2. Porez na Serveru!

  Odlično napravljeno, svaka čast!
 3. C Bug

  To je uistinu bespotrebno. Zašto je Rockstar to napravio? Sam si si dao odgovor! C- !!BUG!! To je nastalo slučajno, a ne namjerno. To su otkrili igrači, a ne Rockstar. Rockstaru je samo bilo lijeno da to popravljaju.
 4. RolePlay Rasprava

  Ja kao administrator na serveru ti mogu reći kako je to gotovo pa nemoguće. Pitaš se zašto? Objasnit ću ti! 1. Naravno, ima igrača koji to zaista žele (iako su velika manjina), ali ne uspjevamo to ostvariti jer nema tko voditi taj RPE tim. Pola tih tzv. RP-era nikada nije igralo ni na jednom RP Serveru (pravom RP serveru) kako bi ovdje demonstriralo to. Naravno, nitko od njih to ne traži, da budu "Ultimativno" dobri RP-eri, ali neka organiziranost treba postojati. 2. Uvijek bi tu bilo onih koji bi sve to stvarno ometali bez obzira bili mi administratori tu ili ne. Oni bi jednostavno krenuli raditi tipa kamikazu, i kada mi jailamo, vi ste već umrli i prekinila vam se RP radnja. Eh sada, druga je stvar ako bi mi odabrali neku posebnu lokaciju na kojoj bi bio strogo zabranjen DM (iako bi se i tamo DM-alo, a admini nisu tu cijeli dan kako bi kontrolirali)i onda tamo započeli RP-at, ali imam osjećaj kako će vam u cijelom LS biti nemoguće to izvesti. Sve zavisi zapravo od lokacije gdje igrači žele RP-ati, i o tome bi se dalo pričati. Moje osobno mišljenje je da bi trebalo dodati RP-a, ali bi to bilo teško ostvariti (teško, ali ne znači nemoguće!). RP je nešto što je ja mislim svakom serveru potrebno. Svatko tko je igrao na pravom RP serveru, na kojem je trebao proći UCP kontrolu reći će vam isto. Jedini problem je ta ostvarivost istoga koja je moguća, ali u našem slučaju teška. Što se mene tiče, vrijedi pokušati!
 5. Ali TD-ovi su prejaki, baš mi se sviđaju (najviše od svega xD)
 6. Prijedlog za TS3

  YUP, lakše se moglo razaznati!
 7. Prijedlog za TS3

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : TS3 Vaš predlog je: Vratite stare ikone. Bile su unikatne i raznovrsne, sada su sve jednobojne i ružno izgledaju. Prošle su baš isticale zaru od drugih servera, ove su pokvarili sve. Pogotovo ikone za forum moderatore, užas, znači samo FM i to očajnim fontom, vratite stare, bile su prelijepe, ili ako ćete već nove, uzmite sve ali samo ove ne jer su stvarno ružne.
 8. [Novi TDovi] Zara Gaming TD's design

  Odlični ali ja bih mybe ostavio ovaj stari izgled jer nekako ne znam, vezan sam uz njih od početka Ali sve u svemu i ovi su lijepi
 9. Prijedlog za TS3

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : TeamSpeak Vaš predlog je: Dodati mogućnost kod privatnog kanala da se može staviti "Uljez" permisija ili nešto slično, kako više ne bi mogao ulaziti u kanal nakon toga. Razlog je taj što puno puta se dogodi da netko stalno ulazi - izlazi i time spamma, a ne mogu za nas 15 radit privatan kanal bez da ne uleti i sazna password. Ovo bi bilo zaista korisno!
 10. Donacija za vip 1

  Evo slika https://imgur.com/a/jvZ74hY zadnja tri broja: 712 nadam se aktivaciji
 11. Zara Gaming - UPDATE v7.5.3

  Fino fino
 12. Pitanje za donaciju

  Pošto sam ja iz Njemačke i kada pritisnem ono "Pay by Mobile", meni se cijena stavi na 2,99€, a jedan prijatelj koji je iz Makedonije kupovo njemu je bilo 1,5€, pa da pitam je l' to stvarno tolika cijena 3€ ili je to samo kod mene PDV ili nešto tako... Hvala Unaprijed! #HENDERSON
 13. Prijedlog za SAMP

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SAMP Vaš predlog je: Kada posadimo drogu da iznad nje stoji tajmer kada će izrasti i da se doda animacija kako iz onog malog bilja raste u veliku travu, mislim da bi to bilo odlicno. Ako ne animaciju, onda barem tajmer, pls
 14. Prijedlog za SAMP

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SAMP Vaš predlog je: Stavite na onome gdje se sadi droga da mogu posadit na 2-3 mjesta drogu, a ne samo jednome, jer nemam koristi od toga. Nije mi do koristi, već jedno mjesto za sađenje je premalo, dodajte još 1. (Ne mislim na lokaciju, nego da možeš 2 puta kucat /sadi)

Community Reputation

23 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Henderson

 • Rank
  ZG ~ Spamerko
 • Birthday 09/18/2003

Recent Profile Visitors
749 profile views

×