Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Henderson
Admin
 • Content count

  620
 • Joined

 • Last visited

 1. Izvinjenje staffu ..

  Ja mislim da se treba oprostiti i skinuti sa BL Supportera jer ništa loše nisi napravio osim toga posta, možda bih i ja napravio isto da sam manja pozicija, ne bih znao. Nikad nisam imao ništa protiv tebe kao ni sada, tako da što se mene tiče skinuo bih te sa BL Supportera, ali moram još vidjeti sa @Dexterom oko svega ovoga. Bio si jedan od najvrijednijih, najboljih Supportera, čak i Supporter tjedna, bio si moj favorit otkad je Ghost otisao, ali jebiga, nisi trebao ovo uciniti....
 2. [Rasprava]Stare teritorije !

  To sve zavisi od Vrhovne komande. Nažalost, ne mogu oko toga ništa učiniti!
 3. [RASPRAVA]

  Ej, nemoj pričati nebuloze. Ovo sa unjailom je davno riješeno. Staff Team / Supporter Team - aktivan koliko je moguće. Shvati da smo i mi ljudi i da imamo privatne probleme i obaveze, nije sve u ovoj igri. Ovo nam je čisto za odmor i opuštanje. Ne bi trebalo biti nikoma obaveza! Što se tiče samih adminstratora, to da se do nekih ne može doći, da, može se, samo budi uporan. Možda nisu trenutno tu i ne mogu ti odgovoriti / pomoći. Igrači koji dobiju Alkatraz najčešće odu sa servera i ne vraćaju se više. Pojedinci se čak i opamete, tako da i kada koriste cheat, ponovno ih riješimo.
 4. [Rasprava]Teritorije

  Ne možemo svima udovoljiti. Tražili ste nove - dobili ste. Po meni su odlične. Dobijate novac, možete se kretati (spriječeni problemi sa kamikazama), a i ja mislim da je uredu to da što više teritorija ima, potiče se DM na serveru. *moje mišljenje.
 5. [Rasprava]Stare teritorije !

  Vrlo dobar prijedlog, sviđa mi se. To bi mogli dodati i rado bih volio to vidjeti na serveru.
 6. [Rasprava] NoCleo Cheat-evi

  Moraš shvatiti jednu stvar - NoCleo cheatevi su teški za prepoznat. Postoji program za to (Process Hacker) koji koristimo pri svakoj provjeri i provjeravamo igrače. Ali, problem je ovo -> NoCleo Cheatovi kao što znamo se mogu paliti i gasiti u toku igre - ukoliko je cheat ugašen, nama neće izbacivati na Process Hackeru da se odvija neka radnja u GTA (tj. proces). Tako pojedinci rade (ali su uhvaćeni usprkos hehe ^_^) i mi ih jednostavno ne možemo otkriti, jer : Uzmu jednostavno CHEAT, spreme ga u WinRAR, WinZIP, preimenuju u lol.dll, fortnite.exe, update.exe, windowsrunn.exe i slično i kompresiraju više puta kroz WinRAR i sakriju i jednostavno je nemoguće naći ako je ugašen. Stavi sebe u poziciju - admin si, provjeravaš igrača, pozoveš ga na provjeru, on dođe, ti mu sve pretražuješ i ništa ne nađeš jer je isključio, ali moraš shvatiti, nismo ni mi bogovi i ne možemo znati uvijek kako bi igrač mogao preimenovati CHEAT i gdje bi ga mogao sakriti. Dajemo sve od sebe i trudimo se koliko god možemo da umanjimo broj takvih igrača (pojedinci su 'pali'), ali morate shvatiti da ne ide odmah.
 7. [Rasprava]Stare teritorije !

  Pa lokacije su praktički stare, a ovo je novi sistem što je po meni puno bolje jer kada vidiš što su sve igrači radili onda / kako su sprječavali - ovo ispada bolje. Bez kamikaza - DB-a! Po meni je ovo savršeno. Jedino povećati dobitak novca - tipa 5k po teritoriji jer ovo je premalo (moje mišljenje).
 8. [Prijedlog[Belmiin_Scofield

  Možda, vjerojatno ne. Moje mišljenje
 9. Pohvala na Admina

  Hvala ti puno na mišljenju! <3
 10. ZALBA NA SUPPORTERA

  ODBIJENO #LOCK
 11. [Pohvala na admina] Henderson

  Hvala ti bro <3
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Community Reputation

31 Imam prve rep + poene :)

About ourselves
Learn more about Henderson

 • Rank
  ZG ~ Dobar decko/curica
 • Birthday 09/18/2003

Recent Profile Visitors
1,082 profile views

×