Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Nelson
Administrator
 • Content count

  888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 1. gde da postavim za vracanje lozinke na zari, zab sam je ?

 2. Predlog za updaate

  Na fbu si napisao vise ne igram negdje nmg se sjetiti sada gdje.
 3. Prijedlog

  Mislim presmjesno je da mozes porediti tako nesto. Na Skill Areni Njihov supporter i Spec tim ne Spec Admin ima mnogo mnogo manje komandi nego sto nasi leveli imaju. A i svakako nema potrebe za toliko admina / supportera
 4. Predlog za updaate

  Ne bi bilo lose, ali zbog cega da bi nekome kao tebi to aktivirali a ti prestao igrat?
 5. [Predlog za SA:MP Update]

  Itekako da, uradit cemo.
 6. Pitanje

  Nesto slicno kao ona kada ides od BG - ZG granice pa desno put Santa Maria Beach ispalo bi te 12e
 7. Novi sistem droge + sverc!

  Taj dio jos nismo odlucili ali se ne iskljucuje mogucnost da lider moze to da premjesta ili da stavi gdje hoce. Ukoliko bude mogucnost pljacki plantaza ukoliko bude onda cemo vidjeti da stavimo da se plantaza moze premjestati!
 8. Skamovan sam imam ss ni jedan admin nije pomogao kako treba a neki su ostavili seen i imam ss za dokaz da sam skamovan!

   

 9. E vrijeme je i ovo da dodje na red konacno da odradimo i novi sistem Droge + Sverc koji nismo do sada imali. Ovdje cu vam samo predloziti izgled novog sistema droge, sverc nema potrebe jer nam nece biti potrebno vase misljenje dok ce ovo ici po anketi ako se slazete sa cijenama itd. DROGA - Sistem Plantaza E ovako postojat ce Plantaze svaka plantaza 1 banda = 1 plantaza ( za sada ) svaka plantaza ima 1 vozilo u zavisnosti levela plantaze imat cete sve bolje vozilo sve vece kapacitete plantaze za seme, drogu i na kraju mogucnost "obrade sjemena" Vasa plantaza (plantaza organizacije) moze raditi cijeli dan (24h) ali mora imati dovoljno sjemena za rad! Plantaza level 1 120g semena potrebno za 1h rada plantaze to kosta (seme) 60.000$ od njih dobijete 300g droge! Obzirom da full armor / pancir ima vrijednost 25g droge(od sada), a cijena u Gun Shopu (full armora / pancira) je 16.000$ obradom semena taj "1 pancir" ste platili 5.000$! Tako da ukoliko prodajete po cijeni od 10.000$ "1 pancir" bi ste duplirali ulozeni novac (to je 10.000$ za 1 od 12 pancira koje proizvedete za 1 sat 12 pancira po tome vrijedi 120.000$)! Ostale levele plantaza necemo otkrivati ali reci cu neke manje info o njima npr. level 4 nece imati kombi kao sto ce imati svi ostali leveli nego ce imati npr. helis Svaka plantaza veceg nivoa ce proizvoditi vise droge i imati veci kapacitet, a sa time naravno i potrebu za vise sjemena! Upgrade plantaze ce se placati novcem max cijena za 4 nivo je 100.000.000$ Razlog tome je jer kroz mjesec dana mozete isplatiti taj novac lagano. I veoma je lako ostvarljivo jer od npr 50 clanova svaki da 2m i eto plantaze level 4. U sustini to su neke realne cijene za sada. Vase je da ukazete da li se slazete / ne slazete predlozite izmjenu itd.
 10. [Map] Gucci Shop

  Ovo je vrh...
 11. E ovako Zara Gaming zajednica je odlucila da odradi jos jedan event kako cemo ovo odraditi cemo razmisliti jos da li ce to biti u smislu Race, Trke ili prelazenja mape kao SKYFALL (samo sa vozilom) to cemo vec odluciti ono sto zelimo jeste unikatne mape pa ovim raspisujem nagradnu igru u kojoj morate izmapati nesto slicno ovome dolje klipu koji sam dao. Ali mora biti moguce preci u sampu, dakle osim sto morate mapati morate i testati "prelaznost" mape. Naravno Nitro je mogucnost koriscenja samo cete oznaciti na kojoj lokaciji cete ga poceti koristiti (da bi smo to omogucili i igracima) Mislim da je ovo sjajna ideja i jos jedan vid razonode na serveru! Hvala na trudu! NAGRADJENE CE BITI MAPE SA STO MANJE OBJEKATA I STO VECOM DUZINOM STAZE ZA PRELAZENJE. STO VISE OPTIMIZOVANIJA MAPA VECE SU SANSE DA BAS ONA BUDE U TOP 3! NAGRADE: 1. Mjesto > PREMIUM Vip 2. Mjesto > Platinum Vip 3. Mjesto > Gold Vip Ovime takodje kazem da ce u obzir doci 3 mape i 3 mape ce biti nagradjenje VIPovima! Srecno!
 12. {Predlozi za Server}Eldar_Salihovic

  Ukoliko je zaista RP jail se nece dobiti, ukoliko da imas pravo na zablu na admina.
 13. ( Konkursi ) Server DJ

  @MaTkee jesi ig?

Nelson last won the day on July 30

Nelson had the most liked content!

Community Reputation

502 Silver Member

About ourselves
Learn more about Nelson

 • Rank
  ZG ~ Igrac u usponu
 • Birthday 02/09/1996

Recent Profile Visitors
16,003 profile views

×