Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Nelson
Administrator
 • Content count

  804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Ime_Prezime na serveru: Leon_Guzic

  Slika Statsa /stats (koji hocete da vam se vrati): https://uploaduj.me/a/gBPoe-1532016387

  Nesto da dodate: Promjenjem mi pw na acc nije mi delete

 2. Quote

  HACKVOAN MI JE ACC LEON_GUZIC I JOS IGRA TAJ NA NJEMU DE RIJESITE TO  I KAZNITE GA

   

 3. @Snow ispunim ti zelju. @Vukasin 'Levu' Vukovic odradii wooole!
 4. dobar dan kako da postanem supporter

   

 5. @Ričard dobro ne moras sad plakat nisi mali!
 6. @Capone Evo ovoga ludaka i na forumu mislio sam da je ovo mjesto gdje psihicki odmorim alii nee!
 7. Pre-release info v7.6.2! - /offskiniadmina sada ima i osoba sa admin zaduzenjem - Uradjena komanda /altchat [sa njom se pali i gasi alt chat za admine samo] - Kreiranje kapije izmenjeno posle edita, mozda resen problem - Uradjena komanda /razvod - Uradjena komanda /ubistva [sa njom se pale i gase DM poruke za igraca] (Mogu svi igraci koji zele da koriste Slika ispod) Kad igracu istekne VIP skidaju mu se i vip warnovi - Sad u svakom od salona u isto vreme moze jedan igrac da kupuje, doradjena i komanda /katalogkupovina (sto znaci ako ima 3 salona i 3 osobe su u razlicitim salonima u isto vrijeme mogu otvoriti dijalog i kupiti vozilo.) - Pregledani tajmeri za rob, uradjena jedna sitnica mozda pomogne, ako ne uradicemo na drugaciji nacin - Uklonjen stari i uradjen novi neon system i svijetla (RADE) Od sada ce raditi na principu kada upalite svijetla na vozilu pali vam se i neon + svijetla (ukoliko ste ih kupili)! Sredjena provjera da li igrac ima upisano vozilo u bazi koje je nepravilno upisano -- skine mu kljuc i pobrise vozilo u bazi! GunShop TDovi (Novi moderniji nacin kupovine oruzija)! Sistem dugovanja bugfix radjen (testat cemo da li je reseno)! Resena Mapa Glavne ulice 100% I dugo ocekivani Sistem Prijatelja! Zaobidjenja provjera da igrac mora biti u vozilu za vozilo Dumper. Dodata nove mapice kod spavana. Dodata mapa parka kod Harambasinih burgera, Dodata mapa Coronine kuce.
 8. v7.6.1 ~ Bugfix ~

  Na serveru je vec, restartovan prije 20 minuta.
 9. v7.6.1 ~ Bugfix ~

  7.6.1 BUGFIX - Fixan bug sa /invite, skinom i /vipskin-om - Nova komanda /donate, /forum & /update - Crvena boja teritorije za Death Lotus - /tdon /tdoff bugfix sa obavestenje TDovima - Obavestenje sada radi svima ne samo online igracima - Dodan fastfood /fgps 127 - Porez updateovan (editovan info o njemu u staroj temi (tema editovana) ) - Fixan bug sa mobilnim (ne javis se a pricas) - Fixan bug sa /eventcount (morat ce dodatni fix) - Komanda /lideri updateovana (pisu imena organizacija umjesto ID) - Komanda /count fixana (morat ce dodatan fix) - Fixan brak u statsu - Rework OcistiChat(); - Saloni fixani - Nedelja Otvaranje Salona! + Nova mapa Fast Fooda "Harambasini burgeri"
 10. Nelsone Molim te Pomozi naime juce sam dobijo ban ne radi hack-a I sl nego radi neispravnosti mog imena vec sam se par puta zalio na ts I jednom na forumu ukratko moj nadimak je bio The_Grasshoper I banovan sam zbog ovog the to nebi bio neki problem da nisam imao imovinu auto stan million I cetristo hiljada I lvl 8  moj trenutni nick je Asmir_King  imam svjedoka I dokaze da sam posjedovao taj acc I imam svjedoka koji je samnom igrao na discord u prije nego sto sam dobio ban 

 11. Porez na Serveru!

  Probaj staviti sve pare na banku, nije nista dirano povodom toga. Posebno ne za ljude koji imaju manje od 150m (Da nemas zlata? ako imas vrati ga u novac i stavi na banku).
 12. Porez na Serveru!

  Nista tebi nije mijenjano. Mijenjano je samo iznad 150m. Da nisi vip slucajno?
 13. Porez na Serveru!

  A reci mi koliko imaas para?

Nelson last won the day on March 11

Nelson had the most liked content!

Community Reputation

442 Prsti iskustvo!

About ourselves
Learn more about Nelson

 • Rank
  ZG ~ Igrac u usponu
 • Birthday 02/09/1996

Recent Profile Visitors
14,517 profile views

×