Za upload vasih fajlova i slika koristite www.uploaduj.me hvala!

Molimo iskljucite ADBLOCK! Ovo je nacin da se forum odrzava. Putem posjeta ovih reklama forum dobija nesto novca!

 • ‚óė Obavjestenja ‚óė

  • BodeX

   Kako se registrovati ?   03/08/17

   Dobrodosli na Zara Gaming RPG !!! Dobrodosli na nas forum !¬† Na nasem forumu cete naci mnoge zanimljive stvari za koje smo sigurni da ce vam se sviditi. Postujte pravila svakoga PodForuma jer ukoliko ih ne budete postovali nasa Administracija je tu da vas kazni jer ne postujete pravila naseg Foruma¬†¬† Nadamo se da ce takvih sitacija biti malo , a sigurni smo da cete uzivati¬†¬† ¬† Za vas smo napravili Tutorijal koji ce vam pomoci da se Registrujete na nas forum da bi vama olaksali posao. Pazljivo ga procitajte¬† ¬† Kako se Registrovati na forum ? Registrovanje na nas forum je veoma jednostavano. ¬† Pa da krenemo: Kada ste usli na nas forum (www.zara-rpg.com)¬† potrebno je sam da pritisnete na "Registruj se". ¬† Kada to uradite iskocice vam ovo : ¬† ¬† Potrebno je da popunite prazna polja. 1.Na polje "Display Name" upisite vase ime. ¬† 2.Na polje "Email Address" upisite vasu Email Adresu (Molimo vas da upisete vasu pravu Email Adresu jer ce vam ona trebati ukoliko dodje do nekih problema) ¬† 3.Na polje "Sifra" upisite vasu Lozinku i zapamtite je. (Molimo vas da ne stavljate Lozinke kao "1234" radi vase sigurnosti,potrudite se da vas Lozinka ima vise od 6 brojeva,slova...) ¬† 4.Na polje "Confirm Password" opet napisite Lozinku koju ste napisali na polje "Sifra" da bi je potvrdili. ¬† 5.Na polje " Kako se zove ova zajednica? " jednostavno upisete ime nase zajednice a to je "Zara Gaming". ¬† Kada popunite sva polja potrebno je jos samo da Ň°trikirate "Send me news and updates" i "I agree to the¬†Terms of Use" . Kada to uradite jednostavno kliknete na "Create my Account" i uspjesno ste se registrovali na nasu zajednicu ! ¬† Uzivajte,ukoliko imate neko pitanje slobodno pitajte nasu¬†Forum Administraciju¬†

Nelson

Administrator
 • Content count

  647
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

212 [ ZAJEBANT ]

About Nelson

 • Rank
  [ZG]Brbljivac
 • Birthday 02/09/96

Recent Profile Visitors

6098 profile views
 1. Jel uredu ovo???

   

  Untitled.png

 2. Vip 5 15eura + Spec ime 10 eura + Monster 10eura + Patriot 10 eura = 45e
 3. Ne moze, jer nemamo nacina da ga iskoristimo vise
 4. Nelsone mogu ja dobiti sovj NRG nazad? Nestao je iz slota

 5. +rep very good my russian frend

 6. @Nelson je brat najjaci! <3
 7. ezz kolko kosta gun shop kod zlatare??

 8. necemo praviti HRP server vec je RPG normalno da ima vise mapa, izbacat cemo neke to se slazem ali necemo sada pretjerivati. Radimo vec na optimizaciji moda. Tako nadam se da ce se "lag" smanjiti. Al sa obzirom da imamo 300 igraca skoro svaki dan i da imamo 50k linija mapa. Nije neki ogroman lag.
 9. zaboravio sam pin kod jel moze to nekako da se regulise

   

  1. Nelson

   Nelson

   Javi se preko poruke. :)

 10. UPDATE Na mini update koji je radjen u proteklih nedelju dana dodato je: VW znak novi, Zara Snack, Pizza stack, 2-3 donatorske kuce, Povecan broj vozila za kupovinu trenutno na 3 hiljade kasnije cemo jos povecati, Sredjeno par sitnih bugova, Ima jos ali nismo zapisivali. mape su prebacene u modulu (manje laga - optimizacija), Sredjen bankomat kod Pizza Stacka, Sredjena kapija Death Lotus-a, Ne mozete invite spec admina u org, * * * * * * * * * * * * * Za par dana dolazi dodatna verzija na mini update. * * * * * * * * * * * * * sredjen bug za Parking servis, Nargila mapa i sistem pusenja nargile,? Sredjivani tajmeri (optimizacija), Sredjen mp3 i server muzika da se ne gasi kada izadjes iz kola, Sredjen pizza stack da se moze uci u njega(Nova int mapa), biz id 75, Sredjen bug sa pljackom zlatare, Sistem prijatelja dodati, Bit ce uradjeno jos par stvari za update da ne pircam to ovako, nakon ovog update-a pocinjemo prelaziti na mysql sa modom! *NAPOMENA: Kako moj novi projekat napreduje fino predstavili smo ga na ZG i na FB i gdje smo god stigli. Tako da cemo od sada vjerovatno zabraniti upload na forumu icega jer postoji sajt za to koji je u nasem vlasnistvu! Kako forum server ne bi smo prepunjavali! LINK: www.uploaduj.me
 11. nelson moja sestra Marija_Kristinovic je dobila /pay kaznu nema dovoljno novca pa molim te posudijoj para hvala

 12. Postavi po pravilima PDF-a (Kodu) pa cemo resiti.
 13. Na mapi prikazanoj ispod nemoguce je vise mapati kuce (preveliki broj objekata) Morate se malo rasiriti na ivicama gradova ili u drugim gradovima. Cijene mapanih kuca ce se povecavati vremenom zbog velikog broja istih. Zabranjena povrsina oznacena je CRVENOM BOJOM!
 14. Za mapanu kucu je trebalo odavno da se uradi to. Za DM da se razumijemo DMa ce boti i dalje ali ne na bitnim lokacijama. Tako dabjensasvim realno i nije pretjerano. VIPovi nisu bogovi da radebsta im je volja.
 15. Subota 21h MoneyUP!

  1. Mihret Corbeg

   Mihret Corbeg

   Super

    

  2. Jack_Zaytsev

   Jack_Zaytsev

   Toooooooooooooooo brt moiiiiiii <3

  3. Stefke_Cappone

   Stefke_Cappone

   Dobro Je Bilo :D