Molimo iskljucite ADBLOCK! Ovo je nacin da se forum odrzava. Putem posjeta ovih reklama forum dobija nesto novca!

Stefan_Boss

VIP
 • Content count

  255
 • Poruke na ChatBox-u

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 [ POCETNIK ]

Social Info

1 Follower

About Stefan_Boss

 • Rank


Recent Profile Visitors

272 profile views
 1. Ime i prezime na serveru:STEFANN Vase godiste:2003 Koliko ste aktivni na serveru:5-10h Slike statsa:https://imgur.com/a/PptAj Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru:Da Link vase facebook profila:Stefan Boss
 2. IG Ime_Prezime:Stefann Godište:2003 Slika statsa: https://imgur.com/a/0ECQC Zašto baš Vi:#RoadToSpecAdmin Da li imate warn na serveru:ne Da li imate warn na forumu:Da Pohađate li školu:da Koja ste smjena u školi:1 Facebook:(ostaviti link, potrebno zbog kontakta):Stefan Boss Prihvaćate li ugovor u trajanju od 2(dva)tjedna:Da Posjedujete li ispravan mikrofon & TeamSpeak3:Da Vaša dnevna aktivnost: 5-10 Sati igre:1841 Da li ste bili supporter na našem serveru:Da Komentar:#RoadToSpecAdmin!
 3. IG Ime_Prezime:Stefann Godište:2003 Slika statsa: https://imgur.com/a/0ECQC Zašto baš Vi:#RoadToSpecAdmin Da li imate warn na serveru:ne Da li imate warn na forumu:Da Pohađate li školu:da Koja ste smjena u školi:1 Facebook:(ostaviti link, potrebno zbog kontakta):Stefan Boss Prihvaćate li ugovor u trajanju od 2(dva)tjedna:Da Posjedujete li ispravan mikrofon & TeamSpeak3:Da Vaša dnevna aktivnost: 5-10 Sati igre:1841 Da li ste bili supporter na našem serveru:Da Komentar:#RoadToSpecAdmin!
 4. Kazes pobacao auta helis moze da baci auto e moj ti gud razmisljas prvo misli pa slazi ...
 5. 1.Ja sam teo normalno da se spusitm na krov od preko puta kuce oni su krenuli me pucat ja sam izgubio kontrolu nad heliem i lepo sam se posle toga suptio nekako nikog nisam bio . 2.Da me niste pucali lepo bi se supstio na krov i opet ponavlajm nikom nisam skino nit 1 hp. Molim da prodem bez kazne ako on ima sliku da sam nekog tako odnosno ubio nek ostavi i kazni te me.
 6. IG Ime_Prezime:Stefann Broj postova na forumu:(Za konkurs potrebno 100+):Imam Godište:2003 Iskustvo sa koriscenjem foruma:9 Da li ste ikada bili Moderator na nekom drugom Forumu(ako jeste navedite koji je to forum bio):Ne Zašto baš Vi(minimalno 150+ riječi):Ovako ja bi voleo da dobijem tu poziciju moderatora zato sto sam skoro sve bio na servernu , naravno osim admin/specteam.Povecao bi aktivnost na forumu redovno bi gledo moj PDF i uredivo bi ga na bolje. PodForum/i koje bi volili voditi:Bilo koji Pohađate li školu:Da Koja ste smjena u školi:1 Facebook:(ostaviti link, potrebno zbog kontakta):Stefan Boss Prihvaćate li ugovor u trajanju od 2(dva)tjedna:DA Posjedujete li ispravan mikrofon & TeamSpeak3:Da Vaša dnevna aktivnost:5-10 ovako radnim danima a vikendom 8-13h
 7. IG Ime_Prezime:Stefann Godište:2003 Slika statsa: https://imgur.com/a/FxmGS Zašto baš Vi:#RoadToSpecAdmin Da li imate warn na serveru:ne Da li imate warn na forumu:ne Pohađate li školu:da Koja ste smjena u školi:1 Facebook:(ostaviti link, potrebno zbog kontakta):Stefan Boss Prihvaćate li ugovor u trajanju od 2(dva)tjedna:Da Posjedujete li ispravan mikrofon & TeamSpeak3:Da Vaša dnevna aktivnost: 5-10 Sati igre:1791 Da li ste bili supporter na našem serveru:Da Komentar:#RoadToSpecAdmin!
 8. Dovedi koga oces aleme al mozete se samo sagnut da ovo nije cit procitaj komentar povise tebe sve je lepo objasnjeno ocete me terat da dovedem vuxa ? i ostalu ekipu zennoxa i ostale pa ces videt sta ce bit od gsfA? 4meseca smo drzali drzavu momak moj nisi tad ti igro na zg.... AL AKO DODE SAVASTANO ILI GAKCINA NEBI VAS BILO MOMAK RAZUMES??? Ali likovi idu svojim putem neki u rl neki igraju cs go i tako dalje dosli ste mi na zari juce i nesto mi pametujete koji kurac ste vi ? STO SMO BILI DRZAVA AKO STE TOLKO JAKI ??
 9. Ovako. Marko loca ti si decko glup za medalju jes da cu da dobijem warn zbog ovoga ! Prvo digl i igrac ne prate igraca kad neko ima aim nego ga prate metkovi sto se i vidi na snimku ,,, Drugo decko ti si njega puko za 360 stepeni metak je oso u levo a ne pravo .... Trece nesto nekom pricas nmg uplodad snimak na sandspace za tvoj **WH** imas momkak srece ako ovo ne prihvate ovekuj snimak za wh... To je ofirno ko ku*** pratis me pucas kad izadem i cekas me na nisan jos izaso nisam tako da cao pozz momak ! UZIVAJTE MI NA ZARI GEJMING !
 10. @Anthony Anthony odluci vise prosolo je skoro pa 2dana!
 11. Vas nick: Stefann Nick prijavljenog:Nich_Loca Razlog:Cit/WH Dokaz:https://www.sendspace.com/file/icg9zu Komentar:E ovako,pustite snimak na 0:11 i videce te kako ja idem ka krovu ja mu dajem jedan hit on odma se locka na mene i dok sam mu ja dao hit on me puca u isto vreme tako da ,,,, Ne tupim cisto se vidi kako se odma locko na mene! AKO STE JOA ALC ZA WH ONDA I OVOG JEL JE VISE OFIRNO OVO ODMA SE LOCKO SAMO NANISANO I PUCO ME ! Cao poz
 12. nICE
 13. + VRH SU AKO SU TVOJE OPSTINA KIDA PO MENI