Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Veljjkoo_Mirkovic

[ POCETNIK ]
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. ZG - Zahtjev za plus (+)

  Vaše ime i prezime na Serveru : Veljjkoo_MirkovicDatum i vrijeme kada ste reklamirali : 12.11.2018Dokaz (Slike vaših reklama) : https://uploaduj.me/i/ophL4-1542054268
 2. Zahtev za UnWarn

  Ime_Prezime:Veljjkoo_Mirkovic Ko vas je warn-ovao:Jedino to nisam siguranWarn ste dobili na (forumu/serveru):Serveru Datum kada ste dobili warn:19/10/2018 Razlog:Hack Komentar:Bio sam na serveru i odjednom sam dobio ban zbog navodnog hacka koji nisam imao.Razmisljao sam zbog cega bi to moglo da bude i nisam dosao do odgovora.Pretrazio sam ceo kompijuter i nisam nasao nikakav hack ili slicno.Voleo bih da nekako ako je to moguce,skinem ovaj warn.Unapred Hvala.
 3. Zahtev Za UnWarn

  Ime_Prezime:Veljjkoo_Mirkovic Ko vas je warn-ovao:LexaWarn ste dobili na (forumu/serveru):Na serveru Datum kada ste dobili warn:8/11/2018 Razlog:Reklamiranje Komentar:Bili smo na ts3:Ja,Nany,Gogo i ostali.U jednom trenutku Gogo je rekao recite koji je najgori server na Balkanu i dam vam 5m.Posto sam bio mutovan to sam rekao u f chatu.U tom trenutku dobio sam ban od strane admina Lexa.Posle nekog vremena dobio sam UnBan.Dosao sam da pokusam skinuti warnove akoje to ikako moguce.Hvala Unapred.
 4. Dobar Dan.Dosao sam na konkurs za promotere.I ranije sam igrao serveru pod imenom Zara Gaming na kom sam dosta iskusan.Trenutno imam 81h igre na serveru Zara Gaming.Da li cu dobiti promotera ili ne to je na Vama da odlucite.Hvala Unapred i Dovidjenja.
 5. Dobro Vece.Kao sto i sami mozete videti zainteresovan sam za promotera.Iskusan sam igraca a najiskusniji na serveru pod imenom Zara Gaming.Vase jue da li cete mi da ti promotera,ali ja bih voleo.Hvala Unapred.
 6. Moze li UNWARN

  Dobar Dan.Kao sto vidite zelim vas zamoliti da me unwarnujete ako je to ikako moguce.Vi mozete odluciti da li cete ali iskreno ja bih voleo.Hvala Unapred.
 7. Dobar Dan,zainteresovan sam kao sto i sami mozete videti konkursi za supportere.Ja cu odmah krenuti sa pricom.Zeleo bih poslati ovaj zahtev za supportere a kada vi budete mogli da prihvatite ili odbijete zahtev u sto kracem roku.Postovani,Unapred Hvala.
 8. Dobar Dan,zainteresovan sam kao sto i sami mozete videti konkursi za supportere.Ja cu odmah krenuti sa pricom.Zeleo bih poslati ovaj zahtev za supportere a kada vi budete mogli da prihvatite ili odbijete zahtev u sto kracem roku.Postovani,Unapred Hvala.
 9. Dobar Dan,zainteresovan sam kao sto i sami mozete videti konkursi za supportere.Ja cu odmah krenuti sa pricom.Zeleo bih poslati ovaj zahtev za supportere a kada vi budete mogli da prihvatite ili odbijete zahtev u sto kracem roku.Postovani,Unapred Hvala.

Community Reputation

0 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Veljjkoo_Mirkovic

 • Rank
  ZG ~ Pocetnik

Recent Profile Visitors
37 profile views

×