Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Frenkiee
[ POCETNIK ]
 • Content count

  371
 • Joined

 • Last visited

 1. IG Ime_Prezime:Frenkie Poznjavanje RP pravila od 1-10:Da. Iskustvo sa forumom od 1-10:9. Broj postova na forumu (Minimalno 100):201. Broj sati igre na serveru (Minimalno 400):2496. Level na serveru:54. Slika statsa:http://i.imgur.com/mkKgBBo.png Vaše godine:15. Zašto baš Vi (Minimalno 50+ riječi):Zato jer sam stari igrac i imam svoju raju koja je jako dobra neki od njih su bili vise puta lideri i mislim da cemo biti najjaci.Dosta sam se puta prijavljivo za lidera pa bi volio ovaj put da ga dobijem i nema sanse da budem nepravedan i da trazim da se u roku od 1 dan bude drzava kao sto su neki zahtijevali mislim da cu biti dobar lider!! Vaše prednosti:Stari igrac srw me znaimam svoju ekipu tacnije ekipa DMERA!! Posjedujete li ispravan mikrofon i Teamspeak:DA. Vaša dnevna aktivnost:5-6h. Imate li warn na serveru:Ne. Imate li warn na forumu:Da. Jeste li ikad bili lider na našem serveru, ako jeste koje organizacije:Nisam nazalost! Organizacija za koju se prijavljujete:VLA,MS13 ili Ballas. Ako budem prihvaćen, prihvaćam leader ugovor:Da. Suglasan sam da su sve informacije koje sam naveo točne, suprotno snosit ću posljedice:Da!
 2. IG ime i prezime:Frenkie. Godine:15. Sati igre[za konkurs potrebno minimalno 300h]:Imam 2301 Slika statsa:https://uploaduj.me/i/Lvj2g-1501944077 Jeste li ikad bili lider na serveru, ako jeste koje organizacije:Ne. Imate li warn na serveru:NE. Imate li warn na forumu:Da. Iskustvo sa korištenjem foruma:9/10. Posjedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak3:Da. Zašto baš Vi:Zato jer bih volio da pokusam to da uradim kako treba. Vaše prednosti:Aktivan dobro se slazem sa clanovima volim se zazati. Vaša dnevna aktivnost:6 do 7h. Postavljanjem konkursa prihvaćam Leader ugovor, te ukoliko ga ne ispunim, prihvaćam kaznu, jail 5H, warn, te BL za poziciju lidera:Prihvacam! Postavljanjem konkursa prihvaćam lider pravila [KLIKNI]: DA/NE Da. Komentar:Hvala unaprijed ako ne date hvala vam.
 3. IG ime i prezime:Frenkie. Godine:14. Sati igre[za konkurs potrebno minimalno 300h]:Imam 2193. Slika statsa:http://i.imgur.com/S7AocXB.png Jeste li ikad bili lider na serveru, ako jeste koje organizacije:Nisam zbog toga i hocu. Imate li warn na serveru:Ne. Imate li warn na forumu:Da imam 1. Iskustvo sa korištenjem foruma: DA 9/10. Posjedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak3:Naravano. Postavljanjem konkursa prihvaćam Leader ugovor, te ukoliko ga ne ispunim, prihvaćam kaznu, jail 5H, warn, te BL za poziciju lidera:DA Prihvaćam. Postavljanjem konkursa prihvaćam lider pravila [KLIKNI]: DA Veliko DA. Komentar:Volio bi da dobijem lider a ako dobijem potrudicu se da bude najbolja.
 4. IG ime i prezime:Frenkie. Godine:14. Sati igre[za konkurs potrebno minimalno 300h]:Imam 2193. Slika statsa:http://i.imgur.com/S7AocXB.png Jeste li ikad bili lider na serveru, ako jeste koje organizacije:VLA,MS13,ILI NEKA DRUGA. Imate li warn na serveru:Ne. Imate li warn na forumu:Da imam 1. Iskustvo sa korištenjem foruma: DA 9/10. Posjedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak3:Naravano. Postavljanjem konkursa prihvaćam Leader ugovor, te ukoliko ga ne ispunim, prihvaćam kaznu, jail 5H, warn, te BL za poziciju lidera:DA Prihvaćam. Postavljanjem konkursa prihvaćam lider pravila [KLIKNI]: DA Veliko DA. Komentar:Volio bi da dobijem lider a ako dobijem potrudicu se da bude najbolja.
 5. IG Ime_Prezime:Berin_Bukvic Broj postova na forumu:(Za konkurs potrebno 50+): Godište:2002 Slika statsa: Zašto baš Vi:(minimalno 150+ riječi)Zato jer sam zelio da oduvjek budem lider za zari bilo koje org imam clanove i moji clanovi ne bi krsili pravila ako ne bi bili na ts3 dobili bi kick ne bi smijeli krsiti pravila servera niti vrijedati drugs clanove Organizacija za koju se prijavljujete:Bilo koja Pohađate li školu:Da Koja ste smjena u školi:Prva,ali sam na raspustu sada Facebook:(ostaviti link, potrebno zbog kontakta):https://www.facebook.com/berin.bukvic.9 Prihvaćate li ugovor u trajanju od 2(dva)tjedna:DA Posjedujete li ispravan mikrofon & TeamSpeak3:Naravno Vaša dnevna aktivnost: 8-10h Iskustvo sa korištenjem foruma:6/10 Level:38 Komentar:Volio bi dobiti lidera!!

Community Reputation

13 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Frenkiee

 • Rank
  ZG ~ Spamerko

Recent Profile Visitors
2,149 profile views

×