Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 801, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

DuxyBrat

[ POCETNIK ]
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. ZGRPG ● Evidencija leadera

  Duxy_Brat/11.4.2018/Lider SSL-a
 2. Ime i prezime[IC]:Duxy_Brat Godine[OOC]:16 Poznavanje RolePlay pravila od 1-10:10 Da li ste nekad bili lider na serveru:Nisam Ako jeste, koje organizacije:// Za koju organizaciju se prijavljujete:MS13,Ballas,SSL Što biste sve mogli uraditi za nju, i koji su Vaši planovi:Moji planovi su da aktiviram organizaciju,da primam sto vise clanova i da svakog dana bude po neka akcija. Vaša dnevna aktivnost:6-7 sati Slika statsa:https://imgur.com/a/6ti5C7b
 3. (Zahtev za unwarn) Duxy_Brat

  Ime_Prezime:Duxy_Brat Ko vas je warn-ovao:Jonny_WilsonWarn ste dobili na (forumu/serveru):Server Datum kada ste dobili warn:4. oktobar Razlog:Kamikaza Komenta: Zauzimala je se zona telekom mojoj organizaciji.I org. koja nam je zauzimala je se popela na telekom i morao sam helisem da odem do gore i da pokusam da sprecim.Kako sam izlazio iz helisa na telekomu tako je helis slucajno udario tog lika sto zauzima i on je umro i ja sam navodno sprecio zonu.Ja nisam ni znao ko zauzima ali je helis slucajno udario lika.Voleo bih da mi se warn skine jer mi onemogucava uzeti lidera neke organizacije sto mi je velika zelja.
 4. (Zahtev za unwarn) Duxy_Brat

  Ime_Prezime:Duxy_Brat Ko vas je warn-ovao:Jonny_WilsonWarn ste dobili na (forumu/serveru):Server Datum kada ste dobili warn:25.septembar Razlog:Kamikaza Komenta: Zauzimala je se zona telekom mojoj organizaciji.I org. koja nam je zauzimala je se popela na telekom i morao sam helisem da odem do gore i da pokusam da sprecim.Kako sam izlazio iz helisa na telekomu tako je helis slucajno udario tog lika sto zauzima i on je umro i ja sam navodno sprecio zonu.Ja nisam ni znao ko zauzima ali je helis slucajno udario lika.Voleo bih da mi se warn skine jer mi onemogucava uzeti lidera neke organizacije sto mi je velika zenja.
 5. Nova vozila u IM

  Odlicno
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Community Reputation

0 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about DuxyBrat

 • Rank
  ZG ~ Pocetnik
×