Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Brzi
[ POCETNIK ]
 • Content count

  1,441
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Brzi

 1. Pablo Muerrte

  [17 Y/O Mexican Boy called Pablo Muerte.] 05/03/1999, Rodjen u ulici "IDLEWOOD"
 2. Pablo Muerrte

 3. Pablo Muerrte

 4. Pablo Muerrte

 5. Loca_Diablo

  Nemas potreba stavljati ove boje. Slobodno pici default. Nije lose nastavi postavljati radove.
 6. Pablo Muerrte

 7. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je: RP OBJECTS SISTEM Ovaj sistem je jako prost za objasniti, ali nisam siguran hoce li skripteru biti lako realizovati isti ukoliko prihvati predlog. Attach ili objects,create objects,nazovi ga kako hoces,je sistem za rp koji mnogo doprinosi atmosferi u rpanju navescu vam dole par primera. 1. Sastanu se diler i obican lik, diler naravno prodaje drogu, i sada, sta sldi? Pa objekti, na primer komandom /attach objects i onda izadju objekti koje je skripter ubacio, npr novcanice, i onda se nama stvori novcanica ili kes u ruci i mi rpamo kako mu dajemo novac, tako isto i sa drogom, on odabere da hoce drogu u ruci i predaje nam paket. Tako bi isto bilo dobro da se uvede /dropdrug i npr dropa u jednom paketu 100g droge i taj paket se pojavi na tom mestu, to bi bilo dobro za rpanje u magacinu bande ili mafije, takodje isto i sa novcem da moze da se pickupi drop, ali npr drop novca po 10k. Hvala sto ste izdvojili vremena i procitali ovo.
 8. Pablo Muerrte

 9. Jose Garcia

  Sve super ali savet, nemoj stavljate druge boje teksta, samo furaj furaj sve kako je bilo bez tih boja. sve pohvale
 10. Postavicu u predloge za server da se ubaci /ame komanda koja opisuje vaseg IC Lika, na primer /ame Kratka kosa, visina 190cm, tezak 90kg, Crnac, Zivcan.Tekst koji ukucate na /ame se pojavi iznad vase glave kao kada neko kuca nesto u IC Chatu i onda mu pise iznad glave to sto mu je reko, samo ovo treba da bude one boje kao sto su /me i /do komanda! ako se ovo ubaci, dodajte ovo i u objasnjenja za /me i /do ,zato sam predlozio. Znaci ovo bi bilo mnogo koristno rperima da se ubaci zasto? Jer mnogo znaci i lakse je rpati sa tim /try postoji ali bio bi red i da ubacite /ame, molim vas poslusajte na. @Shile @Carloo_Colucci @Amar Sasmazz @Jovica Abruzzi
 11. Pablo Muerrte

 12. Pablo Muerrte

 13. Jose Garcia

  Dobar si
 14. Pablo Muerrte

 15. Jovica Abruzzi

  Prejako, svaka cast!
 16. Pablo Muerrte

 17. Znaci ovako, RP je pre svega simuliranje stvarnog zivota. U ovom PDFU cu navesti par stvari koje su dozvoljene pri RPANJU, a koje ne. Znaci pre svega kada rpate, ne morate rpati ocigledne stvari kao sto su: sedanje u kola. sedenje na krevet, stolicu itd. Skroz ne potrebno. Kada rpate strogo su zabranjene skracenice nmg,jbt,str, Zasto? Je su skracenice u Icly Chatu MG. Tako da vas molim bez skracenica. Kada ste u tuci i ako vas neko recimo prebije koristite animaciju /crack. Zasto crack? Zato jer je to animacija s kojom ranjeni padate na pod. Tako da drzite se toga. U /me piseti malim slovima, a u /do pocetno slovo velikim NPR /me Brzi_Bracurda vadi cigare iz dzepa, /do ((Pakla bi bila malo izguzvana)). Dosta stvari postoji za RPANJE tako da ovo je nesto pocetno za pocetnicki RP.
 18. Pablo Muerrte

 19. [DEVELOP TUTORIAL]

  Dosta koristna stvar za one koji ne znaju developati ovaj TUTORIAL mi je ostao pre kada sam rpao tako da se nadam da sam vam pomogao, ENJOY.
 20. [DEVELOP TUTORIAL]

  Pozdrav, u ovome topicu cete imati objasnjeno sve u vezi editovanja slika u LSRP+ - u. 1. Kada udjete IG, kliknite T na tastaturi i ispiste /screen, 2x pritisnite F7 i uslikajte zeljenu sliku s' tipkom F8. 2. Nakon koraka broj jedan ispisite vas RP [/me /do /attempt /ame // IC], ne trebate nista slikati. 3. Nakon toga izadjite iz igre, i otvorite vas program /LSRP/, uradite sledece. 4. Libraries>Documents>Gta San Andreas User Files>Samp>Chatlog, 5. Nakon sto kopirate vas RP vratite se u LSRP+ program i uradite sledece 6. Korak broj 6 je ujedno i zadnji korak kada trebate da sacuvate vasu fotografiju Na kraju vasa slika treba izgledati ovako : LSRP+ - Download link.
 21. WINTER UPDATE - PREDLOZI

  U ovo mi se svidja, dobra ideja.
 22. Unalcatraz?

  Koji si ti zion baki? Ja znam samo jednog jedinog ziona?
×