Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Brzi
[ POCETNIK ]
 • Content count

  1,141
 • Joined

 • Last visited

 1. Vaš Nick:Brzi_Bracurda Level: 19 Opis problema:Nisam ulazio par dana na zaru, i sve full nisam nikome davao svoj acc i kada sam hteo da udjem nije mi password radio, ne znam u cemu je problem ko me zna da sam bio bl i da mi se tako zove novi acc znace da sam ja. Slika: /// Komentar:Molim vas vratite mi sifru jer ja nisam nikome davao svoj acc i ne znam u cemu je problem.
 2. Minus Saim se Plusic moze neka ide zivot ne znam te.
 3. De ste braco samperi jebete li sta ili samo picite ovaj samp? ^_^

 4. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je: RP OBJECTS SISTEM Ovaj sistem je jako prost za objasniti, ali nisam siguran hoce li skripteru biti lako realizovati isti ukoliko prihvati predlog. Attach ili objects,create objects,nazovi ga kako hoces,je sistem za rp koji mnogo doprinosi atmosferi u rpanju navescu vam dole par primera. 1. Sastanu se diler i obican lik, diler naravno prodaje drogu, i sada, sta sldi? Pa objekti, na primer komandom /attach objects i onda izadju objekti koje je skripter ubacio, npr novcanice, i onda se nama stvori novcanica ili kes u ruci i mi rpamo kako mu dajemo novac, tako isto i sa drogom, on odabere da hoce drogu u ruci i predaje nam paket. Tako bi isto bilo dobro da se uvede /dropdrug i npr dropa u jednom paketu 100g droge i taj paket se pojavi na tom mestu, to bi bilo dobro za rpanje u magacinu bande ili mafije, takodje isto i sa novcem da moze da se pickupi drop, ali npr drop novca po 10k. Hvala sto ste izdvojili vremena i procitali ovo.
 5. Postavicu u predloge za server da se ubaci /ame komanda koja opisuje vaseg IC Lika, na primer /ame Kratka kosa, visina 190cm, tezak 90kg, Crnac, Zivcan.Tekst koji ukucate na /ame se pojavi iznad vase glave kao kada neko kuca nesto u IC Chatu i onda mu pise iznad glave to sto mu je reko, samo ovo treba da bude one boje kao sto su /me i /do komanda! ako se ovo ubaci, dodajte ovo i u objasnjenja za /me i /do ,zato sam predlozio. Znaci ovo bi bilo mnogo koristno rperima da se ubaci zasto? Jer mnogo znaci i lakse je rpati sa tim /try postoji ali bio bi red i da ubacite /ame, molim vas poslusajte na. @Shile @Carloo_Colucci @Amar Sasmazz @Jovica Abruzzi
 6. WINTER UPDATE - PREDLOZI

  U ovo mi se svidja, dobra ideja.
 7. Unalcatraz?

  Koji si ti zion baki? Ja znam samo jednog jedinog ziona?
 8. Drzava!!!

  Good
 9. Nema Bolje

  Tema starija vise od 5 dana, Lock!
 10. Uskoro Drzava (samo da nema ovih hakera u po2)

  Tema starija više od 5 dana, Lock!
 11. Znaci uzivancija :D

  Tema starija više od 5 dana, Lock!

Community Reputation

87 Pametnjakovic

About ourselves
Learn more about Brzi

 • Rank
  ZG ~ Stigo negdje
 • Birthday 03/05/2002

Recent Profile Visitors
2,708 profile views

×