Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Hristijan_Iliovski
Supporter
 • Content count

  1,874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Hristijan_Iliovski

 1. Mesa najjaca!

  dobar
 2. Moj Esej

  Svako moze da pogresi eto ti nisi znao ta pravila jer si bio pocetnik ja msm da bi tebi trebali dati i drugu sansu da ti skinu vipwarn
 3. Prijedlog

  1. Ne to je nepotrebno po meni 2. Plus trebalo je to vec odavno da se ubaci da ne bi bilo toliko skamova... 3. Moglo bi ali da samo manje skida 4. Admini su odlicni sada... 5. Server vec ima dosta mapanih kuca i to je nepotrebno 6. Plus/Minus 7. Pa mapane kuce su za donaciju ali ima dosta koje nisu kupljene i cak ima normalne kuce koje su na donaciju a niko to ne donira msm da bi te kuce trebalo staviti na buy 8. Dobar predlog plus
 4. Kritika za server pravilo

  slazem se
 5. Vaše Ime_Prezime (IG): Hristijan_Ilioski Poznavanje RP pravila (1-10): 10 Broj sati na serveru: 1297 Dnevna aktivnost (Koliko provodite vremena u igri): 5-6h za vikend tu sam stalno Broj postova na forumu: 1866 Godište: 2005 (13god) Jeste li već bili Supporter na Serveru: Da Slika Statsa: https://uploaduj.me/a/2E6li-1544297040 Link FB profila: https://www.facebook.com/Ilioski.samp Vaše prednosti: Bio sam Supporter i pre znam pravila stalno sam na serveru i na TS3 i upoznat sam sa supporter poslom i trudio bi se da ovog puta stignem do sto viseg supporter levela. Postavljanjem konkursa pročitao sam i prihvaćam pravila Supporter-a, te ću se maksimalno zalagati za Supporter-e (DA/NE): DA
 6. ZG - Zahtjev za napuštanje Promoter Team-a!

  Vaše ime i prezime na Server-u: Hrsistijan_IlioskiDa li imate 4 plusa (+) (Da/Ne): Da P3 sam Razlog napuštanja: Smorilo reklamiranje nemogu vise da reklamiram jer idem u supporter team
 7. [Predlog za RPERE v2]

  dobar predlog plus
 8. [LCN] Galerija

  Ovde se nalazi La Cosa Nostra Galerija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~Formular~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ime_Prezime: Slika(Obavezno): Opis slike( Nije obavezno):
 9. [LCN] Pravila organizacije

  La Cosa Nostra pravila (Obavezno Procitati)!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Svaki clan LCN organizacije mora biti na teamspeak kad je ingame! Na TS obavezno staviti [LCN] ispred imena! Zabranjeno spamanje na /f chatu!! Zabranjeno vredjanje na /f chatu ili TS-u Zabranjeno ici u kanale ostale organizacije ili davanje pw naseg kanala inace sledi kazna >> BLACK LIST! Postovati veci rank od sebe! Slusati Lidera i Co-Lidera Zabranjeno smaranje za rank-up od lidera! Ukoliko lider sazna da ste krsili pravila radili STT,Kamikaza,niste postovali R5 >> Kick sa kaznom + BL!! Dolaziti obavezno na akcije
 10. [LCN] Zahtev za RUP

  ~LCN zahtev za RUP~ Ovde mozete zatraziti rank-up ukoliko ste zauzeli zonu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~Formular~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ime i prezime: Dnevna aktivnost: Vas Trenutni rank: Slika kada ste bili na akcijama(Obavezno)
 11. [LCN] Konkurs za clana

  Ovde se mozete konkurisati za clana LCN organizacije ako niste nasli Lidera ingame ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ukoliko budete prihvaceni testovi su svaki dan u nasem kanalu na TS-u Pre postavljanja konkursa procitajte pravila organizacije! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Formular ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Prefiks mora biti [Konkurs za clana LCN] Ime_Prezime!! Vaše Ime i Prezime: Vasa aktivnost [Koliko provodite vremena u igri]: Vas level na serveru[OBAVEZNO] Dali posedujete Team Speak 3? Da/Ne: Koja ste smjena u skoli:
 12. [LCN] Zalbe na clanove LCN-a

  U reply-u ovog topica mozete postaviti zalbu na clanove LCN-a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Vase Ime I Prezime: Ime I Prezime Clana Na Koga Se Zalite: Razlog Zalbe: Dokazi (OBAVEZNO) (MAX 3 DANA SLIKA starA):
 13. [LCN] Sastanci i Plate

  La Cosa Nostra sastanci i plate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ U ovom PDF-u bicete obavesteni kada se odrzavaju LCN sastanci i plate.
 14. WINTER EDITION(v7.6.3-WE) ~ RELEASE + BUGFIX

  KIDALICAAAA #ZARANACIJA <3
 15. ZG - [Promoter Team] Zahtjev za plus (+)

  Vaše ime i prezime na Serveru : Hristijan_IlioskiDatum i vrijeme kada ste reklamirali : 24/11/2018 16:30 - 17:24Dokaz (Slike vaših reklama) : https://imgur.com/a/fwolTtx (44 reklama fb)
 16. WINTER UPDATE - PREDLOZI

  slazem se sa amarom I da se napravi velika jelka kod opstine i da budu svuda ukrasi oko opstine i ispod jelke kod opstine da se mogu otvarati /paketici ili tako nes i da dobijas nagradu 31.12 na primer. i slazem se sa ostalima oko prodavnice petardi bilo bi pre jako da se napravi to i da ima vatromet koji admin moze pokrenuti za novu godinu i da se mozes gadjati grudvama i skupljati ih sa ulice bilo bi jako interesantno
 17. ZG - [Promoter Team] Zahtjev za plus (+)

  Vaše ime i prezime na Serveru : Hristijan_IlioskiDatum i vrijeme kada ste reklamirali : 21/11/2018 13:27 - 14:10Dokaz (Slike vaših reklama) : https://imgur.com/a/oFcUhP5 (46 ukupno, 42 sa fb 4 yt)
 18. ZG - [Promoter Team] Zahtjev za plus (+)

  Vaše ime i prezime na Serveru : Hristijan_IlioskiDatum i vrijeme kada ste reklamirali : 20/11/2018 16:58 - 17:49Dokaz (Slike vaših reklama) : https://imgur.com/a/rExOiS5 ( ima 45 reklama sry za prve slike nisu se htele ucitati pa sam moro da kliknem na njih sjeban nes fb nkee nisu htele da se postave)
 19. ZG - [Promoter Team] Zahtjev za plus (+)

  Vaše ime i prezime na Serveru : Hristijan_IlioskiDatum i vrijeme kada ste reklamirali : 19/11/2018 14:10 - 15:12Dokaz (Slike vaših reklama) : https://imgur.com/a/aOaFqcn (40 reklama fb)
 20. ZG - [Promoter Team] Zahtjev za plus (+)

  Vaše ime i prezime na Serveru : Hristijan_IlioskiDatum i vrijeme kada ste reklamirali : 18/11/2018 19:02-19:40Dokaz (Slike vaših reklama) : https://imgur.com/a/3XqvLmQ (45 reklama fb)
 21. ZG - [Promoter Team] Zahtjev za plus (+)

  Vaše ime i prezime na Serveru : Hristijan_IlioskiDatum i vrijeme kada ste reklamirali : 15/11/2018 11:31 - 12:04Dokaz (Slike vaših reklama) : https://imgur.com/a/IGdrEXO (50 reklama fb)
 22. ZG - [Promoter Team] Zahtjev za plus (+)

  Vaše ime i prezime na Serveru : Hristijan_IlioskiDatum i vrijeme kada ste reklamirali : 16/11/2018 12:47-13:33Dokaz (Slike vaših reklama) : https://imgur.com/a/chTYVxJ (40 reklama fb,yt)
 23. [Kritika] Z-Games

  IG Nick ( Vas ): Hristijan_Ilioski Kritika: Pa ovako ovaj novi update je pokidao sve je super a posebno Z-Games project.Ali na TDM je jedini problem sto udju neki likovi i tkaju se medjusobno i nemozes da igras pa predlazem da ako te pogodi neki lik iz svog tima na TDM da ne izgubis nista hp ili armor jer stvarno glupo je da ti neko udje i tka tebe umesto da puca protivnicki tim jer ga samo slapa ali lik moze da te ubije odma ako si na 1 hit i lagano te ubiju ali I kad se spawnam u bazi 3 me vec tkaju i samo ih slapa. Nadam se da ce se ovo popraviti jer je stvarno kul stvar sto ste uveli Z-Games i drago mi je sto to ima samo na Zari. I takodje za Derby da se nemoze pokvariti auto da moze samo da se guraju auta medjusobno tako je iskreno bolje pisite vi vasa mislenja dole o ovome
 24. [ LOGO ] Emo Khalifa - </>

  Dobar si
 25. [Vozilo]Vector for GTA San Andreas

  Ne svidja mi se nije dobro odradjen mod
×