Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Jonson
Spec Admin
 • Content count

  409
 • Joined

 • Last visited

 1. [Zahtev za avatar] Pavlovskii

  IZVOLI https://imgur.com/a/D73udCD
 2. [zahtev za avatar]Baksaa_Remix

  ODGOVORENO #LOCK
 3. [zahtev za avatar]Baksaa_Remix

  IZVOLI https://imgur.com/a/USQ2Lqa
 4. Johny Chicharito

  [17 Y/O Mexican Boy called Johny.] 026/08/1999, Rodjen u hudu
 5. [Zahtev za cover] Markoo

  https://imgur.com/a/0tn2lYF IZVOLI BRATE
 6. [Zahtjev za signaturu]Edah

  Izvoli:https://imgur.com/a/hwmhORP
 7. Ime i Prezime : Jonson_Capone Godiste : 2003 Iskustvo [ ocena 1-5] : 4 Programi u kojima radite : PS Da li ste nekad bili clan ZaraGaming GFX Teama? : NE Da li imate isparavan Teamspeak & Mikrifon : DA Vasi radovi [ Minimalno 5, i da budu raznovrsni ] :https://imgur.com/a/BHHewEy
 8. -- Konkurs formular -- Naslov teme mora biti: [Konkurs za GFX] Ime_Prezime Ime i Prezime : Jonson_Capone Godiste : 2003 Iskustvo [ ocena 1-5] : 4 Programi u kojima radite :PS Da li ste nekad bili clan ZaraGaming GFX Teama? : Ne volio bih Da li imate isparavan Teamspeak & Mikrifon : Da Vasi radovi [ Minimalno 5, i da budu raznovrsni ] :https://imgur.com/a/TmhUURA
 9. Sa klinjom se nemgou slozit zato sto je anis usao u kanal i rekao moguli muvat lika.Klinja je rekao Mrs izlazi mi iz kanala ovo je moj kanal,vidit cemo oces vise biti ts3 menager.
 10. [Pohvala na Spec Admina] KeBa

  I ja bih ga pohvalio extra je lik
 11. Ime_Prezime:Jonson_Capone Ko vas je warn-ovao:Ja mislim PandaWarn ste dobili na (forumu/serveru):Serveru Datum kada ste dobili warn:8 novembra Razlog:Pa Panda mi je nasao cit i radi alc sam dobio Komentar:Odmah poslije alc sam sve citove pobrisao i isao sam jos jednom na provjeru,ali mi nista nisu nasli posto sam iznervirao lika on me je prijavio.!!!.
 12. Ime_Prezime:Jonson_Capone Ko vas je warn-ovao:Ja mislim PandaWarn ste dobili na (forumu/serveru):Serveru Datum kada ste dobili warn:18 novembra Razlog:Pa Panda mi je nasao cit i radi alc sam dobio Komentar:Odmah poslije alc sam sve citove pobrisao i isao sam jos jednom na provjeru,ali mi nista nisu nasli posto sam iznervirao lika on me je prijavio.!!!.
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. ( Konkursi ) Server DJ

  Ime_Prezime:Jonson_Capone Godine:15 Sati igre:784 Koliko dnevno vremena provodite na serveru:5-6 Zasto bas vi?:Volio bih biti dj na srv zato sto znam puno dobre muzike!!!
 15. Prijedlog

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je:Eh ovako nije toliko vezano za samp ali pomalo i jeste da se smanje cijena donacije za spec admina posto otisao sam na ts3 od skill arene pitao sam kolika je game master ja mislim da je i bolje od spec admina na zari kod skill arene je gm 7e a na zari je spec admin 30e nema nikakve logike. Ako moze da se smanje cijene barem malo !!!!!!

Community Reputation

10 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Jonson

 • Rank
  ZG ~ Spamerko
×