Molimo iskljucite ADBLOCK! Ovo je nacin da se forum odrzava. Putem posjeta ovih reklama forum dobija nesto novca!

 • ◘ Obavjestenja ◘

  • BodeX

   Kako se registrovati ?   03/08/17

   Dobrodosli na Zara Gaming RPG !!! Dobrodosli na nas forum !  Na nasem forumu cete naci mnoge zanimljive stvari za koje smo sigurni da ce vam se sviditi. Postujte pravila svakoga PodForuma jer ukoliko ih ne budete postovali nasa Administracija je tu da vas kazni jer ne postujete pravila naseg Foruma   Nadamo se da ce takvih sitacija biti malo , a sigurni smo da cete uzivati     Za vas smo napravili Tutorijal koji ce vam pomoci da se Registrujete na nas forum da bi vama olaksali posao. Pazljivo ga procitajte    Kako se Registrovati na forum ? Registrovanje na nas forum je veoma jednostavano.   Pa da krenemo: Kada ste usli na nas forum (www.zara-rpg.com)  potrebno je sam da pritisnete na "Registruj se".   Kada to uradite iskocice vam ovo :     Potrebno je da popunite prazna polja. 1.Na polje "Display Name" upisite vase ime.   2.Na polje "Email Address" upisite vasu Email Adresu (Molimo vas da upisete vasu pravu Email Adresu jer ce vam ona trebati ukoliko dodje do nekih problema)   3.Na polje "Sifra" upisite vasu Lozinku i zapamtite je. (Molimo vas da ne stavljate Lozinke kao "1234" radi vase sigurnosti,potrudite se da vas Lozinka ima vise od 6 brojeva,slova...)   4.Na polje "Confirm Password" opet napisite Lozinku koju ste napisali na polje "Sifra" da bi je potvrdili.   5.Na polje " Kako se zove ova zajednica? " jednostavno upisete ime nase zajednice a to je "Zara Gaming".   Kada popunite sva polja potrebno je jos samo da štrikirate "Send me news and updates" i "I agree to the Terms of Use" . Kada to uradite jednostavno kliknete na "Create my Account" i uspjesno ste se registrovali na nasu zajednicu !   Uzivajte,ukoliko imate neko pitanje slobodno pitajte nasu Forum Administraciju 

Ahmed_Deli

Član
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 [ POCETNIK ]

About Ahmed_Deli

 • Rank


 1. Vidi jesil ikad gledao specijalce kad uljecu sa stitom da ga drze uspravno?
 2. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je: 1.Da se mogu pljackati prodavnice,neke firme a ne samo banke. 2.Da kad polcija nisan da ga bolje drzi a ne ukoso . 3.Da soa ima vise vrsta vozila.
 3. Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : Vaš predlog je: 1.Da svaka org ima svoj hangar. 2.Da smao 1 igrac moze biti lider neke org i da samo jedan clan te org moze biti zamjenik sefa.Jer kad moze biti vise lidera to nije nekako realno. 3.Da se poskupi izlazenje iz org.
 4. Vase ime na serveru: Ahmed_Deli Ime Admina/Supportera koga pohvaljujete: Putin Razlog: Zabavlja sve igrace kvizevima .I stvarno zasluzuje sve pohvale. Vas komentar: Stvarno vam je dobar server nemislim da prestanem na njemu da igram.Svake pohvale serveru!!!
 5. Vase ime na serveru: Ahmed_Deli Ime Admina/Supportera koga pohvaljujete: Ahmed_Trkic Razlog: Stvarno je ljubazan .I sta god ga pitam odgovori mi.Istvarno zasluzuje sve pohvale. Vas komentar: Stvarno vam je dobar server nemislim da prestanem na njemu da igram.Svake pohvale serveru!!!
 6. Vase ime na serveru: Ahmed_Deli Ime Admina/Supportera koga pohvaljujete: Adis_Corleone Razlog: Stvarno je ljubazan .I sta god ga pitam odgovori mi. Vas komentar: Stvarno vam je dobar server nemislim da prestanem na njemu da igram.Svake pohvale serveru!!!
 7. Ime i prezime na serveru:Ahmed_Deli Vase godiste:2006 Koliko ste aktivni na serveru:5-6 sati,ali sad posto je skola budem 4-5 h Slike statsa:https://uploaduj.me/i/4joEe-1506261543 Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru: Ne,ali bi volio da budem Link vase facebook profila:https://www.facebook.com/ahmed.delibasic.37 Hvala unaprijed!
 8. Posted a topic Konkursi za lidera VLA

  IG ime i prezime:Ahmed_Deli

  Godine:12

  Sati igre:305

  Broj postova na forumu:73

  Slika statsa:http://imgur.com/2kSS0ug

  Jeste li ikad bili lider na serveru, ako jeste koje organizacije:ne 

  Imate li warn na serveru:NE

  Imate li warn na forumu:NE

  Iskustvo sa korištenjem foruma:DA

  Posjedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak3:DA

  Postavljanjem konkursa prihvaćam lider pravila : DA

 9. E Nelesone htjeo bih ti nešto reći.ZAnas li Brunce Don? Vjerovatno ga znas.One me kikovao iz vojske zato sto sam wl yakuzinog clana zato sto je usao u bazu s oruzjem.Ja mu dao wl i mene Brunce Don kaznio molim te odgovori mi u brzom roku,sta da uradim ,ili da mi plati stetu nekako ako moze tako.Unaprijed hvala

  1. Nelson

   Nelson

   Ne kik te je iz vojske jer je to eaktivirana organizacija @Ahmed_Deli

 10. Jevticu mogul bit lider od taxi org,posto nemamo lidera,level sam 6.Mozel?

   

   

   

  1. Ahmed_Deli

   Ahmed_Deli

   Posted a topic in konkursi za lidera V L Aztecas:IG -Ime i Prezime:Ahmed_Deli -Sati igre:300 -Level:18 -Link od informacija :http://imgur.com/2kSS0ug

  2. Ahmed_Deli

   Ahmed_Deli

   Posted a topic in Konkursi za lidera VLA

   IG ime i prezime:Ahmed_Deli

   Godine:12

   Sati igre:305

   Broj postova na forumu:73

   Slika statsa: http://imgur.com/2kSS0ug

   Jeste li ikad bili lider na serveru, ako jeste koje organizacije:ne 

   Imate li warn na serveru:NE

   Imate li warn na forumu:NE

   Iskustvo sa korištenjem foruma:DA

   Posjedujete li ispravan mikrofon i TeamSpeak3:DA

   Postavljanjem konkursa prihvaćam lider pravila : DA

 11. Mogul biti lider taxi org,zato sto vise nemamo lidera?

  1. Show previous comments  3 more
  2. Andrej_Lopez

   Andrej_Lopez

   Nelosone KOoliko Kost NEKI pOSAO DA SE DONIRA?

    

  3. Nelson

   Nelson

   @Andrej_Lopez 20e su poslovi, ali samo vec postojeci mislim da je cvecar na donate i drvosjeca zarada je dosta dobra. :D

  4. Andrej_Lopez

   Andrej_Lopez

   Hvala na Informaciji