Jump to content
Zara Gaming >
Zara Gaming
Pridruzi nam se i uzivaj u igri na serveru sa rekordom od 859, sa dnevnom brojkom od 300+ igraca !
Zaigraj na modu koji se updata skoro svakih par dana! Zabavi se na pravi nacin !
SAMP: samp.zara-rpg.com:7777
TS3: ts.zara-rpg.com:9998

Stefan_Nemanjic
[ POCETNIK ]
 • Content count

  537
 • Joined

 • Last visited

 1. Kad te ganja milicija na serveru..

  Lol
 2. [Zahtev za Unwarn]Stefan_Nemanjic

  Ime_Prezime:Stefan_Nemanjic Ko vas je warn-ovao:AhmooWarn ste dobili na (forumu/serveru):Forumu Datum kada ste dobili warn:August 11 Razlog:Nisam procitao pravila dog PDF-a pogresno sam komentairsao sada znam da vise to ne smijem raditi,tako da bih volio da mi skinite warn. Komentar:Nemam nis da dodam.
 3. Predlog

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : Teamspeak Vaš predlog je:Da supporteri mogu davati normal mislim da bi tako olaksali adminima i spec adminima.
 4. [Zahtec za Unwarn]Stefan_Nemanjic

  Ime_Prezime:Stefan_Nemanjic Ko vas je warn-ovao:Warn ste dobili na (forumu/serveru):Forumu Datum kada ste dobili warn:August 11 Razlog:Nisam procitao pravila dog PDF-a pogresno sam komentairsao sada znam da vise to ne smijem raditi,tako da bih volio da mi skinite warn. Komentar:Nemam nis da dodam.
 5. [Konkurs za lidera]Ajnstajn // ODBIJENO

  PLUS ZA BRATA GL <3 +
 6. [Konkurs] Testeri | Test Nedelja od 17h - 20h

  Ime_Prezime:Stefan_Nemanjic Level na serveru:25 Da li ste bili neka pozicija :Da,supporter Koliko godina imate (minimum 16 ostale):15 Koliko sati igre imate:484
 7. Pitanje

  Hoce li se moci u skorije vrijeme donirati za jos nesto osim VIP-A 1 preko SMS-A?
 8. Poklanjam x-Bon // BIH

  Moze meni
 9. [Zahtjev za unwarn] Stefan_Nemanjic

  Vaše Ime i prezime na serveru:Stefan_Nemanjic Datum kad ste dobili warn:Ne znam tacno Warn ste dobili na (serveru/forumu):Serveru Ime admina/moderatora koji Vas je warnovao:Butigan Razlog zašto ste dobili warn:Znaci ja sam spomenuo drugu da cu mozda da otvorim svoj server i Butigan mi je dao warn i stavio me u alcatraz,to je bilo jos kada je on bio skripter. Objašnjenje:Zamolio bih vas da mi skinite ovaj warn na serveru jer se vise nikada nista slicno nece ponoviti,mnogo bi mi znacilo da mi skinete da bih mogao staviti konkurs za lidera
 10. [Zahtev za Unwarn]Stefan_Nemanjic

  Vaše Ime i prezime na serveru:Stefan_Nemanjic Datum kad ste dobili warn:Ne znam tacno Warn ste dobili na (serveru/forumu):Forumu Ime admina/moderatora koji Vas je warnovao:Ahmoo Razlog zašto ste dobili warn:Nepostovanje pravila PDF-A Objašnjenje:Reako mi je drug da mu stavim plus,nisam znao da ne smijem.
 11. Predlog za server

  Predlog je za (SA:MP , Teamspeak , Forum) : SA:MP Vaš predlog je: Da R5 moze da ubacuje u org i kikuje ali samo uz dozvolu lidera.Znaci ne ono ako lider da nekome R5 da automatski on to moze nego da lider ima cmd da moze da da nekome ko je R5 da moze da kikuje i ubacuje u org.
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. [Zahtev za UnwarnStefan_Nemanjic]

  Vaše Ime i prezime na serveru:Stefan_Nemanjic Datum kad ste dobili warn:Ne znam stvarno tacno Warn ste dobili na (serveru/forumu):Serveru Ime admina/moderatora koji Vas je warnovao:Butigan Razlog zašto ste dobili warn:To je bilo mozda pre 2-3 meseca dok je jos Butigan bio skripter. Znaci govorio sam drugu cisto ono onako da sam razmisljao da otvorim svoj server i Butigan me je stavio u alcatraz+mi dao warn.Zamolio bih vas da mi taj warn uklonite vise se nikada nece ponoviti nista slicno. Objašnjenje:Nemam sta da dodam samo bih vas zamolio da mi skinte warn ja sam pogresio i vise se nikada slicno nece ponoviti.
 14. Pitanje

  Koliko kosta ova kuca+garaza? https://imgur.com/a/kFIUuNw
 15. Kolko ste najvise para imali?

  50.000.000

Community Reputation

2 Nemam rep + poena :(

About ourselves
Learn more about Stefan_Nemanjic

 • Rank
  ZG ~ Dobar decko/curica
 • Birthday 03/04/2004
×